Sayfa 196/356 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
Arama sonucu : 2847 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. O'Sullivan hocam 10 yıl maliyetleri 30-60 arası olsa dahi 1 milyon 580 bin lotu 200 de 400 de veya 566 da birileri aldı bu kadar lot el değiştirdi ise bunu K/Y alamaz büyük başlar veyahut At hırsızları kendi aralarında paylaştı, zaten 10 yıl olmuş sermaye artırımı olmamış, sıfır maliyetli olsa dahi hem At hırsızları ve Şirket yönetimi Enflasyonist ortamdan ister 200 getirsinler ister 400 TL getirsinler elde tutma zamanı bunları beter etti Şirketin prestij kaybetmesi cabası bakalım ne kadar razı olacaklar fibo teknik değere göre çoktan 600 gelmesi gerekirdi temel değere gelince böyle kâr gelirse f/k düşecek defter değeri ucuzlayacak mesele Şirketin göz yummasi ve geri alım yapmaması

2. Hayret, uzun sürüngen bana ADABEYİ nicki ile yazmadı[emoji2][emoji2][emoji2]

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

3. Korelasyona devam, hayvan olsa doyardı tarihe geçecek cinsten kepazelik bacalı şirketin holding üzerinden kar açıklayan yatırım şirketine bağlı hareket etmesi ayrı bir rezalet gerçi bu at hırsızından da başka bir şey beklenmezdi.
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by chef. Yazıyı Oku
    Korelasyona devam, hayvan olsa doyardı tarihe geçecek cinsten kepazelik bacalı şirketin holding üzerinden kar açıklayan yatırım şirketine bağlı hareket etmesi ayrı bir rezalet gerçi bu at hırsızından da başka bir şey beklenmezdi.
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    Üstadım güneş balçıkla sıvanmaz. Bu artan karlar sermaye artırımının ayak sesleri. Geçen sene gayrimenkulü böldüler. Bu sene de sıra bizde. Temettü de verilmedi daha. Biraz sabretmek kafi gelecektir diye umuyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Hayret, uzun sürüngen bana ADABEYİ nicki ile yazmadı[emoji2][emoji2][emoji2]

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    Şirket kar açıkladı diye spek yas tutuyor sanırım. Gelir birazdan harika paralar vakit nakit ytd der gider.

6.  Alıntı Originally Posted by Gölge Yazıyı Oku
    Üstadım güneş balçıkla sıvanmaz. Bu artan karlar sermaye artırımının ayak sesleri. Geçen sene gayrimenkulü böldüler. Bu sene de sıra bizde. Temettü de verilmedi daha. Biraz sabretmek kafi gelecektir diye umuyorum.
    Umarım arzu ettiğiniz şekilde olur biz zaten ahiretlik olduk bununla

7. robotlar iyi antrenman yaptı bugün

8. bryat gap almış gibi görünüyor bizim ki de saatlik periyota 20 barlık ho dan destek buldu şimdilik....
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Zaten buraya yazınca da grafiği bozar çok sever ahhaha destek direnç dediğimiz nedir ki spek, keyfi ve kahyası

Sayfa 196/356 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •