Sayfa 196/548 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    aynen o arkadaş

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    8 bin zararla kurtardı yoksa direk tavan tavan 6 lara gitti 38bin tl felan zarar edecekti
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

2. teşekkür ederim sn mavideniz000

çok eskiden dyhol ken alır satardım...son durumlarını çok iyi bilmiyorum ama;

gördüğüm kadarıyla borcu yok denecek kadar az. karlılığı iyi. pd /dd 1 bile değil bugün itibari ile...
    ünlü girişim sermayesinin de %25 ortağı gazete varlıkları dışında...6 tl den aşşağı pay biçilmemeli bu satışta bu şirketin hisselerine diye 4 tl den 3-5 bin lotla katıldım aranıza...inşallah daha da fazla eder....saygılar...

Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    benim bildiğim zorunlu pay alım teklifinde haberin açıklanmasından geriye dönük 6 ay art ort ile beher paya ödenen fiyattan en büyüğü çağrı fiyatını oluşturur yanlışım varsa düzeltin.
    doğru söylüyorsunuz
    dünden geriye 6 ay ağırlıklı ortalamanın ortalamasını hesap eden bir arkadaş varmı
    hisseye ödenen fiyatı henüz bilmiyoruz
    ikisinden en yüksek olan çağrı fiyatı olur
    yt.tv.değ.

4. D*****n kuyruğu yarın kopar bugün tavanı bozmayıp yarında tavana yakın açıp hızlı tavan olursa yada direk tavan açarsa yeni fiyat oluşur haftaya 5 li rakamlar hayal olmaz
    Elinde olmayana kesinlikle ytd
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

5.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    doğru söylüyorsunuz
    dünden geriye 6 ay ağırlıklı ortalamanın ortalamasını hesap eden bir arkadaş varmı
    hisseye ödenen fiyatı henüz bilmiyoruz
    ikisinden en yüksek olan çağrı fiyatı olur
    yt.tv.değ.
    Kipada cagri fiyati kacti kaci gordu ?sorunuzun cevabi bu sorunun cevabinda ki satis fiyati sadece 25 kurustu yanlis hatirlamiyorsam
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6. Bu gaplar nolacak onu bilmem 3,09-3,20 arası gap diye kalan paraya 3.37 den almaya cesaret edemedim

7. @Borsavizyon 40bin lot duruyomu

8.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Bu gaplar nolacak onu bilmem 3,09-3,20 arası gap diye kalan paraya 3.37 den almaya cesaret edemedim
    bu gibi durumlarda gap doldurulması gerekmez...kökten satış söz konusu ...yeniden değerleme gibi düşünün...

Sayfa 196/548 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •