Sayfa 1961/2317 İlkİlk ... 961146118611911195119591960196119621963197120112061 ... SonSon
Arama sonucu : 18536 madde; 15,681 - 15,688 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. büyük israil projesinin en büyük toprağı suriyede pkk bölgesinde...diğer ayağı filistin toprakları...bizim suriyede operasyon yapmamız abd ve siyonistlerin kabusu projenin bitmesi demek.....operasyon sinyali verdik kararlı durduk hemen gazzede ateşkes söylemi gündeme geldi....suriyede ki yapıyı bozarsak israilin hırçınlığı vaadedilmiş toprak vs. hayalleri biter ve kendi kabuğuna çekilir...bu hayali sonlandıracak tek ülke türkiye....

2.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Refah'ta masum çocuklar, diri diri yanıyorken İsrailli o.çocukları bu katliamı danslar ve şarkılarla kutladı.

Rabbim sizi cayır cayır yaksın yok etsin.
    arap ülkeleride en az bu yahudiler kadar sorumlu...

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Ya nuri dayuuu....şu gazze nasıl kurtulur bu siyonistlerden....bunlar nasıl yenilir...müslüman mı kalmadı diye kafa yoruyorum...bir türlü cevap bulamadım....gerçi Kuran da var bunların 1...2.... ve son çöküşleri hangi kavimin eliyle olacak doğrusu merak ediyorum.....
    mısırın başında bizden yana bir yönetim olsa bile bu iş biter...malesef sisi abd ve siyonist uşağı onlara hizmet ediyor...mısır halkının bu adamı koltuktan indirmeleri lazım....

4.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Özgür Özel prim yapıyor.
    Hakan Fidan siyaset arenasında inşallah basarili olur
    İnşallah 4 yıl sonrasının türkiyesi daha güzel bir türkiye olur.
    hakan fidan her anlamda reisin koltuğunu hakeden biri....inşallah hakan fidan başkan olur yakışır...

5. Başlığa bir mesaj yazacaktım ama midem bulanmaya başladı.
    Abi bu başlık, bir arkadaşımın benim için açtığı bir başlık. Çok duyarlı biri olduğu için, hastalığıma iyi gelir diye açtı burayı. İyi de geldi.
    Geçenlerde durumumu açık olarak yazdıktan sonra, yani arka arkaya yazılan mesajlardan rahatsız olduğumu, hiç beklemediğim bir kişi geldi ve arka arkaya mesajlar yazmaya başladı.
    Bakınız şimdi de bir başkası. Başka başlık açılabilir, cafe türü başka başlıklar var oralara yazılabilir.
    Yani forum kurallarına aykırı değil, ben yazarım diyor, hatta diyor ki ''s.kimde bile değil''.
    20 yıla yakındır bu forumda farklı nicklerle yazılar yazdım. Çok düşmanım var.
    Artık pilim bitti, yeterli değil mi?
    İlla gelip bir tekme mi atman gerekiyor?
    Takip eden genç arkadaşlara önerim, kimseyi kırmamaya çalışın, iyi arkadaşlar biriktirin.

Bunu yapanlar çok kötü insanlar abi...
    @erefefik

https://x.com/yunuspaksoy/status/179...Tzn7dOF1g&s=19

Aywaaaaa.....!
    Olur mu bir anlaşma?
    Havalar da ısınmakta, oralarda savasmak yazın zor gibi mi?

Ukrayna-rusya tarafında yazın savaş serbest mi?

7. Aywaaaaa.....!
    Olur mu bir anlaşma?
    Havalar da ısınmakta, oralarda savasmak yazın zor gibi mi?
    Abd zorlarsa olur. Abi saķın yanlış anlamayın ben sizin mesajlarınizdan rahatsiz falan olmuyorum.
    0101, tövbekar, value, işçi, Tokatyildizi, Yikikkentli ve tabii ki başligin sahibi Happy.
    Unuttugum olduysa kusura bakmasin.
    Sizin mesajlarinizi gördugumde kendimi cok daha iyi hissediyorum.
    Allah razi olsun sizler.den.

Ukrayna-rusya tarafında yazın savaş serbest mi?
    Burada devam etmeli ama tehlikeli boyuta gidiyor.

Bizimle çok ilgisi var. Tsk ve Azerbaycan Ordusu tamamen entegre oldular, artık iki ordu yok, tek ordu var.
    Pakistan'la entegrasyon hızla devam ediyor. Pakistan Hava Kuvvetleri, bize tamamen entegre oldu, güçlü hava kuvvetleridir. Deniz Kuvvetlerinde entegrasyon bitmek üzere, Kara Kuvvetlerinde sürüyor. Bunların dışında iki ülkeyle daha entegrasyon çalışmaları hızla devam ediyor: Özbekistan ve Kırgızistan.

Yani Zengezur Koridorunun açılması gerekiyor.

İran Devlet Başkanı Reisi bunu kabul etmişti, Dışişleri Bakanı da Reisi ile birlikte, İran Devlet Yetkililerini iknaya çalışıyorlardı. Reisi'nin yetkisi yok, sembolik görevleri var. Fakat Devrim Muhafızlarından sert tepkiler almıştı, o da rest çekmişti.
    Neticede helikopter hadisesi oldu.İran Devleti bu hadise sonrası iki mesaj verdi:

1-Helikopterin düşmesinden Abd'yi suçladı. Bakım ekipleri, pilotlar, radarcılar hepsi İran'lı, burada Abd'yi suçlamak saçma. Olay olduğunda İran'ın içinden diye yazmıştım. Şimdi Reisi'nin ölmediğini düşünüyorum. Hamaney'in dizinin dibinde 16 sene oturmuş adamı Devrim Muhafızları infaz edemezler.

2-İran'ın verdiği ikinci mesaj, acizlik mesajıdır. Bu da numara, dün Abd uçak gemisi Einshower, Husiler tarafından vuruldu. Diğer taraftan Hizbullah, Lübnan'dan ateş ederek, İsrail Zırhlı Birliklerinin üçtebirini yok etti. İran aciz falan değildir, İran'ı küçümsemek çok büyük hatadır. Bizim medya helen İran'ı küçümsüyor.

İran, Türkiye ve Türkiye ile entegre olan devasa askeri güçle arayı bozmadan, Zengezour'u yine erteletti. İran'la çatışmadan, anlaşarak Zengezur Koridorunu bir an önce açmalıyız.

Ukrayna- Rusya Savaşı devam etmeli.

Yanlız bu İsrail'li çocuk katilleri, Hamas'la ateşkes yaptıktan sonra Lübnan'a da saldırabilirler.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 02-06-2024 saat: 07:53.
    @erefefik

8. Artık savaş bitti...İsrail savaşı bitirmezse çok daha kötüsü gelir. Lazerle yakmışlardır.
    @erefefik

Sayfa 1961/2317 İlkİlk ... 961146118611911195119591960196119621963197120112061 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •