Ferhat İnçal (rxpu)
@r_x_p_u
·
11d
32.64 vurdu çekti.
Ferhat İnçal (rxpu)
@r_x_p_u
·
11d
32.64 vurdu çekti.
@erefefik
Bu hesap, doğru olmayan haberler de yayıyor. Araştırmak lazım.Conflict
@ConflictTR
·
17s
Rusya, Antarktika'da 511 milyar varil değerinde devasa petrol ve doğalgaz rezervi buldu.
@erefefik
Koçibey
@koc_ibrahim_koc
·
2s
Kremlin: Türkiye'nin BRICS'e katılma talebini memnuniyetle karşıladık, konu BRICS zirvesinin gündeminde olacak
Dolar arttı borsa düştü...
@erefefik
#SONDAKİKA | Müyesser Yıldız:
‘’Bugün itibarıyla gündeme gelen son iddia ise; ABD’nin, Gülen’i MİT’e teslim ettiği, uçağının Türkiye yolunda olduğu ve bu bilginin şimdilik gizli tutulduğu.’’
Nevzat Çiçek
@nevzatcicek
·
46d
Güvenlik kaynakları:
“Sosyal medya ve internet sitelerinde FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in Türkiye’ye getirildiği ile ilgili haberler doğru değildir.”
@erefefik
Ruşen TakvaRuşen Takva
@RusenTakva
·
1 sa
Hakkari’de esnaf kepenk kapattı. Protestolar ara sokaklara yayıldı.
@RusenTakva
·
1 sa
Hakkari’de çok sert bir müdahale gerçekleşti. Yaralılar ve gözaltılar var.
@erefefik
https://haber.sol.org.tr/haber/dosya...oogle_vignette
Bu kez, "vaat", birçok ponzi türüne göre çok daha büyük ve albenili. Yurttaşlar yalnızca para kazanacaklarına değil, Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri olan enerji alanında üretime katkıda bulunacaklarına da inanıyor.
Ve sonuçta büyük bir dolandırıcılığın kurbanı oluyor. Resmi kurumlardan "üretim izni" alarak bunları "yatırımcılara" güven vermek için kullanan küçük şirketler, basın ve medya kuruluşlarının denetimsiz reklam ağından da yararlanarak büyük bir yanılsama yaratıyor.'Enerji' dolandırıcılığı vurgunu çete işi çıktı: 28 kişi, 40 şirket kurmuşGöstermelik şirketlerle çarşaf satıp vurgun yaptılar: 'Enerji' dolandırıcılarına haciz iddiası'Enerji' dolandırıcılığında neden adım atılamıyor: Şirkete ait depoyu yurttaşlar tespit ettiİkinci enerji dolandırıcılığı vakası: İhya Holding de ponziyle vurgun mu yaptı?'Helal kazanç' diyerek vurgun yaptılar: Enerji dolandırıcılığı İsmailağa'ya ve 'Cübbeli'ye uzanıyor
@erefefik
Ahmet Dönmez
@AhmettDonmez
Ebuseleme Gülen’in 15 Temmuz’a dair paylaştıkları gerçeğin sadece bir parçası.
Oysa senelerdir şunu anlatmaya çalışıyorum: 15 Temmuz çok katmanlı, çok boyutlu, karmaşık bir hadise. Halka içinde halka, plan içinde plan, oyun içinde oyun...
Meselenin bir de Erdoğan rejimine, Hulusi Akar’a, Hakan Fidan’a ve derin devlet unsurlarına bakan boyutları var, ki orası daha büyük, daha karanlık ve daha kanlı…
Olayı bir bütün olarak düşünmezsek ve tartışmazsak gerçeği tamamen ıskalarız. Ve komplonun asıl sahiplerinin oyununa fırsat veririz.
Ben senelerdir, bütün yönleri ile değerlendiriyorum ve devam edeceğim.
Atılgan Bayar
@bayar_atilgan
25 Aralık sonrası, Erol Olçok aradı; kriz masasına davet etti. Hızla gittim, toplantı odasının kapısını açtım; Efkan Ala, Süleyman Soylu, Kurum Başkanları ve saire vardı.
İçeri girmeden Erol beye ve bir kurum başkanı arkadaşıma işaret ettim; dışarı geldiler.
‘Ben içeri girmem, FETÖcü var, dedim’ .
Kurum Başkanı dostum ‘kim’ dedi. TRT Haber’in müdürü Ahmet Dönmez dedim.
Çıkartırız, gel, dediler.
İçeri girdim, beş on dk. sonra Erol bey adamı yolladı.
İşte o adam, Ebuseleme ile röportaj yapan adam.
O toplantıda Süleyman beye iki gazeteciyi de sordum. O bahs-i diğer.
Şimdi sizce ben, bunların ‘kült’ oyununu yer miyim?
@erefefik
BPT
@bpthaber
·
1 sa
Hadise: Maddi gücü olmayan erkek hayatıma giremez.
Fırat Erez
@FIRATEREZ
·
58d
Fakirliğin faydaları...
@erefefik
Yer İmleri