Bu ne biçim su faturası İstanbul için konuşuyorum elektrik faturasını gecmek üzere çüşş derler.... Bedava suyu bile duzgun dagıtamıyorlar...
Bu ne biçim su faturası İstanbul için konuşuyorum elektrik faturasını gecmek üzere çüşş derler.... Bedava suyu bile duzgun dagıtamıyorlar...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Aywaaaa....!
Dünya yanıyor.
Fransa Ermenistana topçu sistemi satıyor.
Putin Kuzey Kore'ye gidiyor
Almanya vatandaşlarına "kendi sığınağını kendin yap" diyor.
Sen
Uyuyorsun.
Aywaaaa...! :![]()
es-Sükûtu hayrun min ed-dırdır
Allahaısmarladık be yaa..!
Yaprakların alkışladıgı abimiz pek İstanbul da durmadığı için bodrum dan direk özel ucakla Almanya ya geçmiş.. Değirmene guzel su geliyor demekki...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
sn metehan
topic sahibi değilim ama bu topicte bir partiye güzelleme veya diğerine çirkinleme yapılmıyor... dünyanın ve ülkemizin problemlerinin veya durumunun farklı bakış açılarıyla yazıldığı tartışıldığı bir ortam olduğunun farkındaysanız lütfen günübirlik siyasetinizi başka topiclere kaydırın... ya da siz metehan ile istanbul belediyesi gibi bir topic açın ?
Haklısınız sayfa sahibinden izin almadım bencillik yaptım biraz başka bi sayfa acıp orda kafa ütüleyeyim biraz...
sn nuri,
bu son günlerdeki anti-suriyeli olarak zuhur eden hareketler ile ilgili ne düşünmektesiniz... birileri acep düğmeleri kurcalamakta mıdır?
Bilin ki fitne, adam öldürmekten daha beterdir.
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Yer İmleri