Sayfa 197/969 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    1.57 TL İlk hedef
    1.37 TL sonraki ve burası yıkılacak olursa
    1.17 TL ve
    1.07 TL Sırası ile yıkılacak dirençler
    0.77 TL ise hedef

Eğer olursa her yol ISGSY ben varım ,
    ben de bu kağıdı seviyorum dudu ...
    Stockholm sendromu yaşıyoruz
    Mart-Nisan gibi geçmiş yıl karlarından vergi vermemek için sermaye artırımı yapar o zaman 0.77 leri görürüz. Burda gönül ota mı konmuş oluyor?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,378
    Deniz 20 000 LOT satarken
    ISYAT 200 000 LOT Kaldırmış piyasadan .
    ISYAT Operasyonlarını izlemeye devam .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3. dünyanın en iyi 51. Türkiye nin tek 4 incili restoranına ortağız gurur duyalım bizlere maddi bir yansıması olmasada bu onur parayla ölçülmez
    hissemizi sevmek için bir sebep daha var artık

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    Yatırımlar eski olduğu için şirketimiz sadece kur farkından muazzam kar yazacak durumda elindekilerden en ufağını satsa fiyatı zıplatacak durumda potansiyel mevcut ölü fiyatlardan dükkanı kapatıyoruz deseler 6 dan aşağı olmaz
    umarım yakında bir sürpriz yaparda yıllardır kan ağlattığı yatırımcısını güldürür
    Seviyorum.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    dünyanın en iyi 51. Türkiye nin tek 4 incili restoranına ortağız gurur duyalım bizlere maddi bir yansıması olmasada bu onur parayla ölçülmez
    Kimse onurunu yüceltmek için isgsy hissesi almaz. 3 yıldır burdaki arkadaşlar işgsy yöneticilerinin onursuzluğunu konuşuyor. Bu kadar başarılı restoran zincirine sahip isgsy, bu konu hakkında kaç haber yaptı? Hangi yönetici çıkıp bu konu hakkında açıklama yaptı? İyi niyetli yazıyorsunuz, bizleri isgsy yöneticilerinden fazla bilgilendiriyorsunuz ama isgsy ve onur kelimeleri yanyana gelmemeli, gelemez.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Kral 35 Yazıyı Oku
    Kimse onurunu yüceltmek için isgsy hissesi almaz. 3 yıldır burdaki arkadaşlar işgsy yöneticilerinin onursuzluğunu konuşuyor. Bu kadar başarılı restoran zincirine sahip isgsy, bu konu hakkında kaç haber yaptı? Hangi yönetici çıkıp bu konu hakkında açıklama yaptı? İyi niyetli yazıyorsunuz, bizleri isgsy yöneticilerinden fazla bilgilendiriyorsunuz ama isgsy ve onur kelimeleri yanyana gelmemeli, gelemez.

aynen öyle sadece onurla olmuyor tabiki
    sadece mikla bile başka bir girişim şirketinde olsaydı bu haberlerle enaz 2 tavan yaptırırlardı

7.  Alıntı Originally Posted by Kral 35 Yazıyı Oku

Aynen öyle, ben cebime giren paraya bakarım. Yok onurmuş, inci almış da bilmem ne.

8.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    dünyanın en iyi 51. Türkiye nin tek 4 incili restoranına ortağız gurur duyalım bizlere maddi bir yansıması olmasada bu onur parayla ölçülmez
    Bu yıl Numnum lar ve Mikla biraz daha iyi iş yapıyor, edindiğim izlenim bu.
    Zaman zaman servis çalışanları ile sohbet ediyorum.
    Elbette ortaklıktan filan söz etmeden.

Genelde birleşilen ortak görüş şu: "param olsa bu işi yapmam".

Piyasaya bakıyorsunuz bir yandan da çeşitli isimlerle bir dolu restoran hala açılmaya devam ediyor.

Bir prestij yatırımı olarak Mikla tamam, para kazan(dır) maya gelince, görünüşe göre
    binbir zorlukla ve türlü çeşit riski göze alarak vasat denebilecek düzeyde kazanç var.

Restoran açma heveslisi büyük para sahiplerinin hareket ettiği saikleri bilemediğim için
    x faktör olarak kenarda tutuyorum.

Sayfa 197/969 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •