Foreks
16 Ekim 2017 14:48
*YATAŞ/ALTOP: BÜYÜME KISMEN MAĞAZA SAYISINDAKİ ARTIŞTAN GELECEK-BLOOMBERG HT
Foreks
*YATAŞ/ALTOP: BÜYÜME KISMEN MAĞAZA SAYISINDAKİ ARTIŞTAN GELECEK-BLOOMBERG HT
Foreks
*YATAŞ/ALTOP: 2018 İÇİN YÜZDE 50 CİRO ARTIŞI HEDEFLİYORUZ-BLOOMBERG HT
Foreks
16 Ekim 2017 14:47
*YATAŞ/ALTOP: 800 MİLYON TL CİRA HEDEFİMİZİ TUTTARACAĞIMIZA KESİN GÖZÜYLE BAKIYORUZ-BLOOMBERG HT
İnşALLAH hakkımızda hayırlısı olsun.
Bence 20TL'li fiyatlardan yavas yavas 680bin lotu verecekler diye dusunuyorum. Sonucta Yatas yonetim kurulu 20TL'ye kadar hisse geri alimi aciklamislardi zamaninda, yani onlara gore 20TL'li fiyatlar sirketin ederi.
9 aylik bilanco gelene kadar bu 680bin lot hisse satilsa da, satilmasa da hisse fiyatinin yukarina gitmesine engel olacak diye dusunuyorum. 680bin lot satilsa piyasada hisse adedi artacagi icin fiyat yukselmiyecek ya da dusecek, satilmasa hisse almak isteyenler her an bu hisseler satilabilecegi icin hisse almaktan cekinecek. Degnegin 2 ucu da iyi degil bence. Ancak, satistan vazgectik derlerse rahatlariz.
Bu arada su an satis kademeleri daha dolu. Sadece 21TL'de 11bin lot, 21.20'de ise 12bin lot satista bekliyor.
ben tam tersi bu satış hazırlığının pozitif etkileyeceğini düşünüyorum. haberden korkan ky malını satacak patron alacak. çünkü tahta o kadar sığ ki işlem yapamıyor. eğer şirket satış niyetli olsa elinde zaten 2 tl rakamlardan beri aldığı milyonlarca hisse var onu satar. ben bu hedeflerle beklentinin daha yukarılar olabileceğini düşünüyorum.YTD
ky ya da by farketmez malini satmak isteyen olacaktir bu 680bin lotluk hisse satis haberin korkusu nedeniyle, bu konuda ayni fikirdeyim, ama tahtanin sig oldugunda hemfikir degilim. Su an satis kademesinde sadece 21.00 ile 21.20 TL arasi satista bekleyen yaklasik 30bin lot var. Patron hisse almayi cok istese, basar parayi o hisseleri tak diye alir. Ben 9 aylik bilanco gelene kadar patronun ya da sirketin bir hisse alacagini sanmiyorum. Aksine, 680bin lot'tan satislar olacak diye tahmin ediyorum.
Bu hisse alış satışa çok takiliyorsunuz.patron 12 lerden o kadar mal aldı hisse utanmasa düşecektir.bunlari unuttunuz herhalde.sonra bilanço geldi patron mal almadı kağıt 21 oldu.simdi bunun için mantıklı bı açıklama yapabilecek olan varmi?
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri