Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Erdoğan: Libya'ya 150 bin doz aşı teslim edeceğiz
erdoğan : Libya’ya her türlü desteği vereceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yarınki Hökümat Toplantısı sonucunda; ''Korona Virüsüsünü de siz icat edip piyasaya sürdünüz '',Bu nedenle '' Darbe yapacaktınız '' ,Diyerek Tüm suçu Emekli Paşaların üstüne atmasın..!!..
Sağlık Bakanı : Nüfusun %80’i çok yüksek riskli illerde yaşıyor
Sağlık Bakanı : Virüsün yeni varyantlari bizi çok zorluyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanı : Yeni vakalarınimizin %85’i İngiltere mutasyonudur .
Sağlık Bakanı : 4820 vakada Dünya sağlık örgütünün yüksek bulastirici olduğunu belirttiği varyant çıkmıştır
Sağlık Bakanı : Türkiye dünyada en çok aşı yapan 6. Ülkedir
Sağlık Bakanı : Şu anda genel sağlık hizmetlerinde bir aksama yaşanmıyor . Hastanelerde ve yoğun bakım oranlarında dramatik bir artış yaşamıyor
Sağlık Bakanı : Bilim kurulu Ramazan icin alternatifli öneriler hazırladı yarın kabine toplantısında önerileri sunacağım
Yer İmleri