Sayfa 197/1002 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,738
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Rusya Başbakan Yardımcısı Golikova, Türkiye'ye uçuşların 15 Nisan-1 Haziran arasında sınırlama kararı alındığını belirtti.
    1 hazirana kadar işimiz zor demek bu kurban bayramı da gitti desenize ramazanı geçtik!Yerli turistin kıymetini bilsinler rus para bırakmıyordu zaten!1000 dolar harcayıp 5000 dolarımızı alıyordu üstüne de sen ister duj diyordu
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Erdoğan: Libya'ya 150 bin doz aşı teslim edeceğiz

erdoğan : Libya’ya her türlü desteği vereceğiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Yarınki Hökümat Toplantısı sonucunda; ''Korona Virüsüsünü de siz icat edip piyasaya sürdünüz '',Bu nedenle '' Darbe yapacaktınız '' ,Diyerek Tüm suçu Emekli Paşaların üstüne atmasın..!!..

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Ama başkan malum, iğdiş edilmiş Boaya öküz deniyor be ya. Yeni moda bu. Nasıl ki darbeci bulduk
    ahan bunu yönetime mi demiş reha gaya
    bir halt olacağı yok.

Sağlık Bakanı : Nüfusun %80’i çok yüksek riskli illerde yaşıyor

Sağlık Bakanı : Virüsün yeni varyantlari bizi çok zorluyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sağlık Bakanı : Yeni vakalarınimizin %85’i İngiltere mutasyonudur .

Sağlık Bakanı : 4820 vakada Dünya sağlık örgütünün yüksek bulastirici olduğunu belirttiği varyant çıkmıştır

Sağlık Bakanı : Türkiye dünyada en çok aşı yapan 6. Ülkedir

Sağlık Bakanı : Şu anda genel sağlık hizmetlerinde bir aksama yaşanmıyor . Hastanelerde ve yoğun bakım oranlarında dramatik bir artış yaşamıyor

Sağlık Bakanı : Bilim kurulu Ramazan icin alternatifli öneriler hazırladı yarın kabine toplantısında önerileri sunacağım

Sayfa 197/1002 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •