bunu dillendirmek için coookk cokkkk erken biliyorum ama sn lunar soul bu sermaye tavanı arttırılma talebi bsöke gibi bir bedelliyi bize hatırlatırmı? zira bsöke de cok uzun sure boyunca hiç bedelli görünmez iken gecende bir bedelli patlatmıştı. ne dersiniz bu konuda?
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +362 olurken, ortalama tahmin +359 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +653 puan olurken, en düşük beklenti +108 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin tamamı pozitif açılış tahmininde
bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +362
Ortalama : +359
Maksimum : +653
Minimum : +108
Katılımcı: 29
Buradaki olay Cemtaş'daki spek O.A olayı değil ki.Burada direkt Tarman var.Paragücü malum.Zaten Tarman satmaz,daima alır ama ucuza alır.Bunlardiğer spekler gibi alsat peşinde değiller.Malı kalıcı olarak topluyorlar.Zira spek değiller.
Cemtaş'ın elindeki Bucim hisselerini de birgün Roda'yı bedava aldıkları gibi bir punduna ve zorunluluk haline getirip yine kendileri alacaklar.
Bsoke ile durumlar çok farklı.Burada öncelikle yedekler var yüksek oranda bedelsiz+ çok az oranda bedelli belki.Ama bedelli sayın duayenimizin pek tercih edeceği bir yöntem değil bakınız BSOKE izahnamesi.
Ben bir şeyi daha anlamıyorum.Bu şirketi ben olsam spk ya çoktan şikayet ederdim.Dahası ....... birçok yapılacak şey var.Mesela ben olsam yakın zamanda yapılan Gk da o Gm yi bayıltırdım.Ama görüyoruz ki hiç bir girişim yok.E böyle olunca istediği gibi at oynatana da çok kızmamak lazım.
şahsen ben bedelli beklemiyorum..? neden
bucım kayıtlara göre %32 tarmanda digeri tarman çimento elindeki %13 =%45 eder bu kayıt altındaki dolaylı bakar isek bence %50 çok üzerinde olabilir ..ismail tarman bedelli yaparsa cebinden ne kadar çıkacagını hesabını çoktan yapmıştır ..
alan alır satan satar ayakları uzattık uzun ..![]()
ZIR-DELİ Y.T.D
Sayın Sulzer hiçbirşey eskisi gibi olmaz artık.Birileri çıkar 2 senedir ahkam kesiyorsun Yiğit Bulut efendi hani icraat nerede der.Neden bu SPk ya hiç el atmadın der.Artık hiçkimse eskisi kadar rahat değil.
Yer İmleri