Sayfa 197/808 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. bunu dillendirmek için coookk cokkkk erken biliyorum ama sn lunar soul bu sermaye tavanı arttırılma talebi bsöke gibi bir bedelliyi bize hatırlatırmı? zira bsöke de cok uzun sure boyunca hiç bedelli görünmez iken gecende bir bedelli patlatmıştı. ne dersiniz bu konuda?

ANKET-BIST 100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
    tahmin +362 olurken, ortalama tahmin +359 olarak gerçekleşti.
    Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +653 puan olurken, en düşük beklenti +108 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan analistlerin tamamı pozitif açılış tahmininde
    bulundu.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
    Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu

Medyan : +362
    Ortalama : +359
    Maksimum : +653
    Minimum : +108
    Katılımcı: 29

3.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    tabiki cemtaslada ilgili daha cemtasdan alamadıkları bucim hisseleri var. olayın detayına girmenin cok da anlamı yok. orda kimle kavga ediyorlarsa artık biri diyor vermem. öburu diyor eşşek gibi vereceksin vermezsen daha da aşağıdan vereceksin benim anlamadığım nasıl bir para gücüyse bu bunca senedir işlem hacmine bakarak al satta yapmadığına (yapsada malın totaline göre cok kucuk) göre aşağı dususune nasıl dayanıyor? sonuçta herkes için bir maliyet var. ama zaman ama fiyat bir sekilde bu maliyet dayanılır gibi değildir ama dayanıyor işte amcalar. tebrik etmek lazım.
    Buradaki olay Cemtaş'daki spek O.A olayı değil ki.Burada direkt Tarman var.Paragücü malum.Zaten Tarman satmaz,daima alır ama ucuza alır.Bunlardiğer spekler gibi alsat peşinde değiller.Malı kalıcı olarak topluyorlar.Zira spek değiller.
    Cemtaş'ın elindeki Bucim hisselerini de birgün Roda'yı bedava aldıkları gibi bir punduna ve zorunluluk haline getirip yine kendileri alacaklar.

4. Bsoke ile durumlar çok farklı.Burada öncelikle yedekler var yüksek oranda bedelsiz+ çok az oranda bedelli belki.Ama bedelli sayın duayenimizin pek tercih edeceği bir yöntem değil bakınız BSOKE izahnamesi.

Ben bir şeyi daha anlamıyorum.Bu şirketi ben olsam spk ya çoktan şikayet ederdim.Dahası ....... birçok yapılacak şey var.Mesela ben olsam yakın zamanda yapılan Gk da o Gm yi bayıltırdım.Ama görüyoruz ki hiç bir girişim yok.E böyle olunca istediği gibi at oynatana da çok kızmamak lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    bunu dillendirmek için coookk cokkkk erken biliyorum ama sn lunar soul bu sermaye tavanı arttırılma talebi bsöke gibi bir bedelliyi bize hatırlatırmı? zira bsöke de cok uzun sure boyunca hiç bedelli görünmez iken gecende bir bedelli patlatmıştı. ne dersiniz bu konuda?
    şahsen ben bedelli beklemiyorum..? neden
    bucım kayıtlara göre %32 tarmanda digeri tarman çimento elindeki %13 =%45 eder bu kayıt altındaki dolaylı bakar isek bence %50 çok üzerinde olabilir ..ismail tarman bedelli yaparsa cebinden ne kadar çıkacagını hesabını çoktan yapmıştır ..
    alan alır satan satar ayakları uzattık uzun ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bsoke ile durumlar çok farklı.Burada öncelikle yedekler var yüksek oranda bedelsiz+ çok az oranda bedelli belki.Ama bedelli sayın duayenimizin pek tercih edeceği bir yöntem değil bakınız BSOKE izahnamesi.

Ben bir şeyi daha anlamıyorum.Bu şirketi ben olsam spk ya çoktan şikayet ederdim.Dahası ....... birçok yapılacak şey var.Mesela ben olsam yakın zamanda yapılan Gk da o Gm yi bayıltırdım.Ama görüyoruz ki hiç bir girişim yok.E böyle olunca istediği gibi at oynatana da çok kızmamak lazım.
    herhalde SPK çok güveniyorsunuz ...bugüne kadar güven verecek ve ky koruyacak birşey yaptımı..yazacak çok şey var burası yeri degil..???
    ZIR-DELİ Y.T.D

7. Sayın Sulzer hiçbirşey eskisi gibi olmaz artık.Birileri çıkar 2 senedir ahkam kesiyorsun Yiğit Bulut efendi hani icraat nerede der.Neden bu SPk ya hiç el atmadın der.Artık hiçkimse eskisi kadar rahat değil.

Sayfa 197/808 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •