Sayfa 1975/2347 İlkİlk ... 975147518751925196519731974197519761977198520252075 ... SonSon
Arama sonucu : 18770 madde; 15,793 - 15,800 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. İsrail orataasyada da var. Şarkıyı söyleyen sanatçıyı kastetmiyorum, bu şarkı sözleri, müzik, ritim tam anlamıyla bir Yahudi işi. Hatta parçanın sonuna doğru Güney Amerika ritmine dönüp,saçmalamış.
    Yahudilerin en iyi bildiği işlerden biri de müzikle halkları istedikleri yönlere sevk edebilmeleridir. Yahudiler avrupa'da gettolarda yaşarlardı ve bu gettoların yanında mutlaka Çingene mahalleleri olurdu. Çingeneler doğuştan müzisyendirler.
    Ortaasya ülkelerinin alfabelerini değiştirdiler ve Türkçeyi de Türkiye Türkçesine yaklaştırmaya çalışıyorlar.

@erefefik

2. Servet BEKİ
    @bekiservet
    ·
    5s
    İşgal uçakları Beyrut'un güney banliyölerine şiddetli terör saldırısı düzenliyor.

Koskoca Ortadoğu’da ABD’nin yaramaz çocuğuna bir şamar vuracak yok mudur?

İslam Aleminin kağıttan kaplan olduğunu gördüğüm an bütün ümidimi kaybettim.!
    İsrail ikinci sınıf bir askeri güçtür. Akıllı Yahudiler İsrail'den kaçtılar, çok zenginler de kaçtılar, zenginler kaçmaya devam ediyorlar.
    Gelecekte İsrail diye bir devlet olmayacak. Ortadoğu'da Abd de olmayacak. Çünkü, artık ortadoğu kaynakları tükenmiş, sömürülmüş, boşaltılmış bir alandır, radikal İslam dışında ihraç edecek bir şeyi kalmamıştır.

İsrail'in Lübnan'a girecek,Hizbullah'ı yenebilecek askeri kapasitesi de yoktur. 2006'da denedi ve dersini feci şekilde aldıydı.Batı şimdilik İsrail'i kayıtsız şartsız destekliyor daha önemlisi balon gibi şişiriyor. İsrail,Hizbullah yönetim kademesini tek hamlede yok etmişmiş....Hadi ordan Adamların toplandıkları yer, yerin yedi kat altında, tahkim edilmiş bir yer. Yüksek ihtimal, yukardan bombardıman yapıldığı anda binanın içinde yerleştirilmiş bomba patlattılar. Kasım Süleymani ile 2020'de başlayan bir tasfiye süreci var. Geçen gün yine İran'da bir helikopter düştü. Şiilik,Lübnan'dan yayılmıştır. Zamanında İran'ı Şiileştirenler de Lübnan'dan gitmişler. Hizbullah yöneticileri ve Nasrallah, İran'dan gelen talimatları sorgusuz sualsiz yerine getirmiyorlardı ve önemli bir konu da Fransız İstihbaratı ile iş tutuyorlardı, aynen Süleymani gibi.
    Bu işin arkasında İngiltere yok, İngilizler Fransızları kızdırmak istemezler. Bu işin arkasında direk Pentagon var. Herşey zavallı İsrail'in üstüne yıkılıyor. Peki, Kasım Süleymani'yi alenen Abd vurmuştu, Hizbullah yönetim kademesini yok ettiği halde, niye İsrail'in üstüne yıkıyor? İşte bu Hizbullah militanlarının gelecekte ne yapacaklarıyla ilgilidir. Bu gece takip ettiğim hesaplardan bazı sinyaller aldım, Hizbullah militanları Talabani'ye katılıyorlar. Talabani ise Pyd'ye destek veriyor. Yani Hizbullah direk TSK'nın karşısına geçiyor.

Bu gece İsrail'in Güney Lübnan'ı vurmasıyla ilgili görüntüler, tüm dünya tvlerinde yayınlandı. Bir füze de Şam'a salladılar. Fakat Hizbullah Lübnan'ın güneyinden tamamen çekildi. Kesinlikle anlaştılar. Lübnan'ın güneyini İsrail'e bıraktılar,İsrail girip 50 km ilerleyecek ve bir tampon oluşturacak. Lübnan savaşı çoktan bitti. İsrail kuzeyini sağlama aldıktan sonra hızla güneye, Mısır'a yüklenecektir. Mısır'ın başında, Fas Yahudisi Sisi var. Sisi de Sina'yı verir. En kolayı, Pentagon'un kaz***** belirlediği savaşı kazanmak.

İsrail tek hamlede Hizbullah'ın yönetim kademesini yok edebiliyor ama dümdüz edilmiş Gaza'da, bir senedir İsrailli rehineleri tutanların kademelerine bir türlü ulaşamıyor. Trump, yukarıdaki videoda kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla diye Hamas'ı tehdit ediyor. Aslında boruyu İsrail'e koymuş.

Nereye gidecekler? pyd'ye mi katılacaklar?
    Korkunç bir tuzak kuruluyor. Pyd için defalarca operasyon hazırlığı yapıldı fakat operasyon bir türlü yapılamadı. Mesela tüm hazırlıklar tamamdı,operasyon başlayacaktı, deprem oldu. Şimdi gel vur diyorlar.

Şayet TSK, Suriye'ye girip, Rakka'ya kadar pyd'yi süpürebilirse(enaz 50 bin pydli mındar olmalı) tuzak bozulur. Tabii aşağıdaki fotoyu da unutmamak lazım. BM toplantısından mı acaba?

@erefefik

3. https://x.com/dailyislamist/status/1840758475082592692

İşgal Başbakanı Netanyahu, İran halkına yönelik bir sesleniş yaptı:
    “Asil pers halkına sesleniyorum. Bir avuç azınlık teokrata izin vermeyin. Daha iyi bir geleceği hakediyorsunuz. Kadim yahudi ve pers halkı yeniden barış içinde yaşayacak. Şunu bilin; İsrail sizinle.”
    İran'daki Türklere seslenmemiş. Linkte video var.

https://x.com/fahrettinaltun/status/1841110752184197619

Karşımızda hukukla mukayyet bir devlet değil; kandan beslenen, işgalle semiren bir "katil sürüsü" var. Karşımızda tüm bölgeyi ateşe atmaya niyetli, gözü dönmüş bir işgal şebekesi var. Karşımızda sadece Müslümanlara değil, Yahudiler arasında dahi ayrım yapan ırkçı bir apartheid rejimi var.
    Sert konuşmuş ama konuşsa ne olacak? Yanlız kalınlatırılmış cümle İsrail'in yumuşak karnıdır. Bu Kuran'da da geçer.
    2.dünya savaşında, Naziler, Sefarad olduğunu kanıtlayanları serbest bıraktılar. Aşkenazlar yakıldı.

İsrail sadece Gazze’ye değil, Batı Şeria’ya, İran’a, Yemen’e, Suriye’ye de saldırıyor; Mısır’la yapılan anlaşmaları alenen ihlal ediyor. Mısır’la, Irak’la giderek güçlenen ilişkilerimizin, Suriye’yle artan diyalog arayışımızın, bu bağlam içinde okunmasını özellikle tavsiye ediyorum.
    İsrail'in pervasızlığının sebebi, Suriye'nin askeri manada çökertilmesidir. Bunun sorumlusu kim? Ne kadar sert olursa olsun, konuşmanın bir manası yok. Esad'ı devirip, Mursi'yi Mısır'ın başında tutabilseydi, konuşmaya devam edebilirdi. Çok zor bir durumdayız.
    @erefefik

4. İran'ın attığı füzeler Tel Aviv'deki hava üssünü vurmuş. Sosyal medyadan takip ediyorum. Başka vurulan yerler de var.
    @erefefik

5. LÜBNAN;
    TÜRKİYE'DEN ASKERÎ SİLAH ve ASKERÎ GÜÇ İSTİYECEK.
    İşte meşru zemin, derhal çıkarma yapılmalı. Lübnan'da 100 bin Osmanlı Türkü var. İsrail'de pek çok yer vuruldu, görüntüler doğruysa karizmayı fena çizdirdiler. Yanlız bir konuda İsrail'in hakkını teslim etmek de gerekir, Lübnan'da Türklerin yaşadığı hiçbir yere füze atmadılar.
    @erefefik

6. Demir Kubbeyi kim kapattı? Bünyamin'le, Galant denilen o iki yavşağı linç edin biraz zaman kazanın.

TSK derhal harekete geçmeli, Yahudileri sağ bırakmazlar. Aşkenazları kurtaralım, Sefaradlar başlarının çaresine baksınlar. Çocukları şehit etmeyecektiniz.

Ya Rabbi! İntikamını almaya bizi memur eyle. İntikamını görmeyi bize nasip eyle.
    İran, bir füze dalgası daha yolladı. Ayvayı yediniz olumm...
    @erefefik

7. https://x.com/DrLoupis/status/1841168966938509362

Netanyahu on the run!
    Asparagastır. Dilipak paylaştığı için kopyaladım. Kaçmaz o ********...
    @erefefik

8. https://x.com/TandoganHazar/status/1841175989822660638

Hazar Tandoğan
    @TandoganHazar
    Algı mühendisliği had safhada. Patlama şekline bakılırsa bunlar füze değil, balon.
    Linkte video var. Demir Kubbe hiç çalışmadı, kadının yazdığı doğruysa şaşırmayalım. Sosyal medya bu. Tabii Korku ve yalan imparatorluğu...
    @erefefik

Sayfa 1975/2347 İlkİlk ... 975147518751925196519731974197519761977198520252075 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •