Sayfa 1979/2347 İlkİlk ... 979147918791929196919771978197919801981198920292079 ... SonSon
Arama sonucu : 18770 madde; 15,825 - 15,832 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Şamil Tayyar
    @samiltayyar27
    Mehmet Şimşek bakanı iyi tanırım, Gaziantep’te birlikte siyaset yaptık.

Ekonominin direksiyonuna geçtikten sonra çok pozitif işler yaptı, kur koruma garabetine son verdi her şeyden önce.

Ciddi mesafe alındı.

Uyguladığı ekonomi politikalarına yönelik en büyük eleştirim, özellikle sosyal yönünün zayıf olmasıdır.

Başka eleştiriler de var.

Fakat şunu söyleyim; devasa bütçe yönetip adını akçalı, kirli ilişkilerden uzak tutmayı başarmış namuslu siyasetçilerdendir.

Aslında klasik manada siyasetçi bile sayılmaz, teknokrat yönü daha ön plandadır.

Ahlaklıdır, dürüsttür.

Biliyoruz ki iyi olmak yetmez, kötüden de uzak durmak gerekir.

Hal, sirayet eder.

Sayın bakanım, lütfen şu borsaya bir el atın.

Küçük yatırımcıyı ‘sıfır faizli halk kredisi kaynağı’ olan gören spekülatörlerin tezgahını bozun.

Borsada iyi şeyler olmuyor.
    Şimşeğin uyguladığı program çalışmıyor. İstifa edecek bırakmıyorlar. Kel kafasını kıracaklar. Reel sektör battı.
    @erefefik

2. Ensar
    @hakikatsizler
    ·
    1 sa
    Netanyahu, İngiltere ziyareti sırasında Boris Johnson'a "agam benim midem bi kötü oldu" diye gidip adamın banyosuna ses dinleme cihazı yerleştirmiş. İnanılmaz bir adam ya aosşskslskaksslskdsl
    Ama geçen gece, İran füze saldırısı öncesi, koştura koştura sığınağa kaçıyordu.

Sahi o görüntüleri kim-kimler servis etti? )))))))))
    @erefefik

3. Ebru Erbaş
    @ReficaEbru
    ·
    6s
    Türkiye'nin en yüksek puanlı lisesi olan İstanbul Erkek Lisesi'nin 2024 mezunu 155 öğrenciden 146'sı üniversite eğitimi için Almanya'ya ve İsviçre'ye gitti, sadece 9 mezun Türkiye'deki üniversiteleri tercih etti.
    O okulun binası, zamanında Duyun-u Umimiye binasıydı.
    @erefefik

4. https://x.com/jacksonhinklle/status/1841765266058793459

Jackson Hinkle 🇺🇸
    @jacksonhinklle
    🚨🇮🇱 Israel’s invasion is not going well. Maybe they should stop invading countries.
    Okul bahçelerinde oynayan çocukları vurmaya benzemiyor değil mi? Linkte video var +21
    @erefefik

5. https://x.com/amaresh80498/status/1841889732717854856

Amaresh Misra
    @amaresh80498
    #Yemen

This is what #Houthi attacks on ships look like.

Video of the attack by the Houthis on the tanker #American "Cordelia Moon" with a boat-drone!
    Husiler de görevlerini yapıyorlar. Buradan geçen ticareti kısıtlıyorlar hatta engelliyorlar. Linkte video var. Komik.
    @erefefik

6. İsrail, ABD’nin desteğiyle İran’ın petrol tesislerini vurmayı planlıyor.

SON DAKİKA: Suudi Arabistan, Katar, BAE, Bahreyn ve Kuveyt, İran-İsrail çatışmasında tarafsız olduklarını ilan etti ve ABD’nin topraklarındaki hava üsslerini İran'a karşı kullanılmasına izin vermeyeceklerini açıkladılar.
    @erefefik

7. https://x.com/tarimdanhaber/status/1841887370033168638

Tarımdan Haber
    @tarimdanhaber
    Çumra'da 250 dekar domates eken ancak satamadığı için ürünü tarlada kalan çiftçi Sedat Kaçmaz: "Ben intiharı düşünüyorum. Alacaklılardan tehdit almaya başladım. 125 dekar tarlayı satışa çıkardım ama tarla bile satılmıyor! Ben ******** çiftçi değilim. Şerefli bir çiftçiyim borcumu ödeyecem ama alacaklılar durmuyor, çekler senetler durmuyor, ağır tehditler almaya başladım. Sayın Tarım Bakanı bizi görmezden geldi. Çumra'da bir ben değilim, 20 bin ton mal çürümüye terk edildi! (Röportaj: Emine Koçak)
    Çiftçiyi bitirdiler.

https://x.com/aykiricomtr/status/1841824145664876638

Aykırı
    @aykiricomtr
    Mehmet Şimşek’ten yıllık enflasyon sorusuna cevap:

"Enflasyonla ilgili bilgim yok..."
    Linkte video var. Şimşek kaçıyor...Çünkü kel kafasını kıracaklar.
    Benim yazdıklarımı dikkate alınız. Bu adam geldiğinden beri sürekli yazdığım cümle şuydu: Kel kafasını kıracaklar...
    Şaka ya da espri olarak yazmadım ki, Şimşek geçmişte yaşıyor, ortodoks ekonomi-politik çalışmaz.
    @erefefik

8. Selçuk Bayraktar, İran'ın İsrail'e saldırısını değerlendirdi:
    "Teknik anlamda başarılı olduğunu düşünüyorum".
    @erefefik

Sayfa 1979/2347 İlkİlk ... 979147918791929196919771978197919801981198920292079 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •