Sayfa 198/964 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Selamunaleykum kardes varsa bir bildiginiz soyleyin biz de bilelim.

2. Şefaat bildigin şey neymiş söylede bizde bilelimmm...??? Sinirlari zorlamaa gereksiz yazilarla doldurma buralari.

3. Değişik niklerle gelenler başka köyde önceki yıllarda ky yı kandıranlar ters algı yapanlar bu sitede sanırım yoktur. Olsalar utanırlardı yüzleri kızarırdı olsalar sayfa kıpkırmızı olurdu. Yokturlar canım yokturlar

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. hiç bir şey bildiğim yok...son 6 aydır kamuoyuna açıklanan kap haberlerine dikkat çektim...o kadar... isteyen istediği kararı versin. ben kendi düşüncelerimi yazdım... kapalı konulara dikkat çektim... kafamdaki soruları tartışmaya açtım o kadar..baktım düşünen yok ben pes ediyorum..

5.  Alıntı Originally Posted by selamunaleykum Yazıyı Oku
    insanlar üzülüyor... borsaya para yatırdık ne oldu diye...son 6 ayda kap haberleri hep olumluydu...ama hisse istenilen yere gelmedi...başka hissede olsa bu haberler şu olurdu bu olurdu.. E doğruda kardeşim.. asıl konu şu? çağrının olmaması senin moralini bozdu... bana göre AREAL bankla yapılacak ANLAŞMA ÇAĞRIDAN DAHA önemli? çağrı davasını kazanmışın adamlar çağrıyı yapmadıktan sonra sana faydası var mı? YOK... 4 seneden beride yapmamış zaten... bu şirket için en önemli olay 2 tane....

1-AREALBANK la anlaşma 2-Gözaltından çıkış

brüt takstan çıkış, bilançoda kar açıklama, falan bunlar sadece tuzu biberi baharatı....

e hisse 34 kuruş olacak mış mış şu olacak bu olacak...

bunların hepsi sizi 50 li 60 lı kuruşlar olduğu vakit elinizden hisseleri almak için BIKTIRMA OPERASYONUDUR...

ne dedi 2 geçen yıl SS, adamın biri al hisselerimizi dediğinde 60 kuruştan 70 kuruştan alırım parasınıda gelecek yıl veririm demedi mi? bunu bilmeyen var mı?

PEKİ SORMUYORMUSUNUZ 36 DAN 37 DEN İSTEYENE VERİYOLAR? BU KAĞIDI VEREN KİM? KİM VERİYOR...ADAMSA ERKEKSE VERSİN 1 MİLYON LOT 36 DAN 37 DEN 2 MİLYON LOT VERSİN...NİYE VERMİYOR?

kusura bakmayın ama bu TİYATROYA KİM İNANIR? kadir inanır

sizi bıktırmak için her yolu deniyolar...asla pes etmemenizi öneririm... yapılanlar size işkence...bu 35-36-37 fiyatları sizi bıktırmak için yapılan bir oyun...60 kuruş yaptılarında sizden rahat rahat alacaklar...

ben gördüğümü anladığımı yazarım arkadaş...kumpasa gelmem...çünkü ben öyle 1 yıllık borsacı değilim...60 kuruş olduğunda benden tek bir lot A_LA_MA_YA_CAK_LAR....
    Aleyküm Selam

KOD DIŞI

Alıntı Originally Posted by selamunaleykum Yazıyı Oku
    haftaya BODRUM OTELİ konusu var....SEN KAĞIDI 35 lerde tutmaya çalışıyorsun? sen kimsinde benimle oynuyorsun?
    sizce sizle birimi oynuyor

bu günlerde en çok güldüğüm insanlar

20 kuruşlardan almayı bekleyen çakallar

ve hiç bir şey den haberi haberi olmayan HİSSE ALMAK İSTEYEN AMA DÜŞERSE NE OLACAK DİYE ALMAK VE ALMAMAK ARASINDA KALAN KÜÇÜK YATIRIMCILAR..

eşleşme takip etmekten telefon ellerine yapıştı onların...kendinize acımıyorsanız telefonunuza acıyın...elinizin terinden telefonunuz zarar görüyo....

çok üzüleceksiniz...
    vah vah
    4-5 senedir üzülen üzülmüş
    .üzülen .üzülmüş

endeks nerede bu KEZBN nerede
    hisse leri geç zaten

Alıntı Originally Posted by erkanarda51 Yazıyı Oku
    Siz açıklayın kimin aldığını.
    o da bilmiyor ki

hiç bir şey bildiğim yok...son 6 aydır kamuoyuna açıklanan kap haberlerine dikkat çektim...o kadar... isteyen istediği kararı versin. ben kendi düşüncelerimi yazdım... kapalı konulara dikkat çektim... kafamdaki soruları tartışmaya açtım o kadar..baktım düşünen yok ben pes ediyorum..
    bir halt bilmediğini itiraf etmiş zaten

hisse de eski tüfekler bile kaybolmaya başladı dikkat ederseniz
    kimsecikler yok
    yenileri geliyor
    ky yenileri

kanmayın sayın ky
    millet burada kandı yandı bitti
    para gitti sinir gitti zaman gitti fırsatlar gitti
    en kötüsü sağlıklar gitti

bulaşmayın ki sizden de gitmesin yeni gelen ky ler

bu hisse nin sonu KOD DIŞI

eskilerin allah yardımcısı olsun
    bazıları için durum
    DÖNÜLMEZ AKŞAMIN UFKUNDAYIM

ama yanlış
    doğrusu 0 dan küçük reel sayı yok

anlayan anlar
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

6. kod dışına çıkması için bi sebep yazın bende evet tamam diyeyim. haklısın derim.. kod dışına çıkacağına dair düşüncenizin sebebi nedir?

7. bence herkes kendi kararını kendi versin...

sen yazacağını yazdın bende yazdım.. ... olumlu-olumsuz herşey ortada...insanları rahat bırakalım...

Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    Aleyküm Selam

KOD DIŞI

sizce sizle birimi oynuyor

vah vah
    4-5 senedir üzülen üzülmüş
    .üzülen .üzülmüş

endeks nerede bu KEZBN nerede
    hisse leri geç zaten

o da bilmiyor ki

bir halt bilmediğini itiraf etmiş zaten

hisse de eski tüfekler bile kaybolmaya başladı dikkat ederseniz
    kimsecikler yok
    yenileri geliyor
    ky yenileri

kanmayın sayın ky
    millet burada kandı yandı bitti
    para gitti sinir gitti zaman gitti fırsatlar gitti
    en kötüsü sağlıklar gitti

bulaşmayın ki sizden de gitmesin yeni gelen ky ler

bu hisse nin sonu KOD DIŞI

eskilerin allah yardımcısı olsun
    bazıları için durum
    DÖNÜLMEZ AKŞAMIN UFKUNDAYIM

ama yanlış
    doğrusu 0 dan küçük reel sayı yok

anlayan anlar
    herkesin aklı varda siz hangi akla hizmet ediyorsunuz.kritik zamanda 0 hisseyle yüksek aklınızla nöbetmi tutuyorsunuz

Sayfa 198/964 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •