Sayfa 198/639 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Hocam sen de tırt çıktın. Ne oldu euro bonolar ile ek alım. Ne oldu hazırlattığın yazılım..
    Sen satarsın diye korkumdan almıyorum.Sen bu hissenin "Uğur"u,sen bu hissenin "Fatihi"sin.Sensiz olmaz.Bu hissede benimle birlikte senin de mahkûmiyetine hükmedildi.Sattırmam ;)
    Nûn

2.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Sen satarsın diye korkumdan almıyorum.Sen bu hissenin "Uğur"u,sen bu hissenin "Fatihi"sin.Sensiz olmaz.Bu hissede benimle birlikte senin de mahkûmiyetine hükmedildi.Sattırmam ;)
    Hocam yazmaya geldi mi esip gurluyorsun yok dilekçeler hazir yok dipnot gelsin gorurler yok istesek onlarin geri alim programindan daha fazla aliriz yok özel yazılım hatırlatıyorum alim satim icin yok euro bonoları bozdurup alim yaparim vb... aĺlah askina şu estigin kadar gürlesen kimse sana tırt diyemez.ama lafın var icraatın yok. O yuzden bence bizlerden bir farkın yok.sen de tırtın önde gidenisin bu saatten sonra..çoğu kişi de aynı şeyleri düşünüyor ama soyleyen ben olduğum için mahaĺlenin kötü çocuğu ben oluyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    sen de tırtın önde gidenisin bu saatten sonra..çoğu kişi de aynı şeyleri düşünüyor ama soyleyen ben olduğum için mahallenin kötü çocuğu ben oluyorum.
    Evet bazı özel yazışmalardan haberim var.Cenab-ı Allah,"insanoğlu pek nankördür" buyuruyor.

Çoluk çocukla uğraşacak zamanım da, buna ayıracak enerjim de yok.

Cümleniz Allah'a emanet olun.

4.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Evet bazı özel yazışmalardan haberim var.Cenab-ı Allah,"insanoğlu pek nankördür" buyuruyor.

Çoluk çocukla uğraşacak zamanım da, buna ayıracak enerjim de yok.

Cümleniz Allah'a emanet olun.
    Hocam kocamuglaliyi ciddiye alıp umarım engin bilgilerinizden burayı mahrum bırakmazsınız. Bence muğlalı çok güzel psikolojik baskı yapıp burada bizleri bezdirmeye çalışıyor. Hatta ciddi ciddi onun ky gibi gözüküp patron veya spege çalıştığını düşünüyorum. Kendisi hisseden ümitvar değilse çekip gitsin burada bir umut yazan kişilerin moralini bozmasın. Hepimiz bir kariyer sahibi işinde gücünde insanlarız normalde kibir ve ukalaligi sevmem ama Kocamuglali zihniyetindeki kişiyi 50 kez cebimden çıkarırım onun seviyesine inmeye değmez...

Bence onun burada yazdığı ne olursa olsun ti ye almayalım onu fazlasıyla haketti...

5. Faizsiz para bulmak için dandik şirket kurup borsaya açılsak mi ne ?? Bizim gibi sazanlarin parasını bedava kullan Devlet seyrediyor zaten..

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Hocam kocamuglaliyi ciddiye alıp umarım engin bilgilerinizden burayı mahrum bırakmazsınız. Bence muğlalı çok güzel psikolojik baskı yapıp burada bizleri bezdirmeye çalışıyor. Hatta ciddi ciddi onun ky gibi gözüküp patron veya spege çalıştığını düşünüyorum. Kendisi hisseden ümitvar değilse çekip gitsin burada bir umut yazan kişilerin moralini bozmasın. Hepimiz bir kariyer sahibi işinde gücünde insanlarız normalde kibir ve ukalaligi sevmem ama Kocamuglali zihniyetindeki kişiyi 50 kez cebimden çıkarırım onun seviyesine inmeye değmez...

Bence onun burada yazdığı ne olursa olsun ti ye almayalım onu fazlasıyla haketti...
    ÜMİTCİM BURADA 1 YILDIR YALAN BEKLENTİ VE UMUT DAĞITAN KİŞİ SENSİN...
    DOLAYISIYLA BENCE PATRON VEYA SPEK İÇİN ÇALIŞAN BİR KİŞİ VARSA O DA SEN,MURAT VE DİALEKTİKTİR...
    HİÇ BOŞA UĞRAŞMAYIN ELİNİZDEKİ SUNİ YÜKSELİŞLE YENİ KÜÇÜK YATIRIMCIYA İTELEYEMEYECEK YENİ MAĞDURİYETLER YAŞATAMAYACAKSINIZ...
    MAYMUN GÖZÜNÜ AÇTI ÜMİTCİM...

7.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    ÜMİTCİM BURADA 1 YILDIR YALAN BEKLENTİ VE UMUT DAĞITAN KİŞİ SENSİN...
    DOLAYISIYLA BENCE PATRON VEYA SPEK İÇİN ÇALIŞAN BİR KİŞİ VARSA O DA SEN,MURAT VE DİALEKTİKTİR...
    HİÇ BOŞA UĞRAŞMAYIN ELİNİZDEKİ SUNİ YÜKSELİŞLE YENİ KÜÇÜK YATIRIMCIYA İTELEYEMEYECEK YENİ MAĞDURİYETLER YAŞATAMAYACAKSINIZ...
    MAYMUN GÖZÜNÜ AÇTI ÜMİTCİM...
    Seviyorum bu adamı yaa ...super ötesi..niyetin bu ise amenna ama speksen yaptıklarının ceremesini bu dünyada çıkacaktır merak etme ...ağlayanin mali gülene ne zaman iyi gelmis ki şimdi gelsin

8.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Seviyorum bu adamı yaa ...super ötesi..niyetin bu ise amenna ama speksen yaptıklarının ceremesini bu dünyada çıkacaktır merak etme ...ağlayanin mali gülene ne zaman iyi gelmis ki şimdi gelsin
    NİYETİM BU DİOCUM...
    ÇÜNKÜ HEM BU ŞİRKETİN NE HALT OLDUĞUNU BİLİYORUM HEM DE BU ADAMLARIN YAZIP DA GERÇEKLEŞMEYEN BEKLENTİLERİNİN FİZANA ÇIKTIĞINI GÖRÜYORUM...

Sayfa 198/639 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •