-
Bende bedelsiz oranının en az %150 civarında olacağını düşünüyorum... 10 yılın dibinde Bir çok ky grafiğin ve firmanın gücünün farkında herkes en dipten alıp en tepeden satma derdinde yabancı ortak ne zaman satışa stop koyar onu çözemiyorlar herkes gibi... burdan çıkışta yabancı yatırımcıya ihtiyaç bile olduğunu düşünmüyorum sadece ky bile hisseyi 22-23 bandına kısa sürede taşır . Yatırım tavsiyesi değildir
-
Arkadaşlar, bedelsiz sermaye artırımı olacak mı olmayacak mı belli değil. Hatta olmama ihtimali olma ihtimalinden daha yüksek. Niye herkes bedelsiz olacakmış gibi bir de üstüne tahmin veriyor anlamadım.
-
-
Yabancı satışı ile yatırımcı adeta kılıçtan geçirilip telef olmuş. Forumdaki arkadaşlar bedelsize kesin gözüyle bakıp bir de üstüne acaba yüzde kaç bedelsiz gelirin derdinde.
2009 krizinde $6 dolar ile dip yapan AEFES bugün $2.50 dolar.
Bildiğin kıyım yapılmış ya la!
-
Bu kağıtta bir gariplik var.
Bugün havacıların bile tüm hisseleri uçtu.
İnanılır gibi değil.
Yabancı satıyor anladık ama ölü eşek gibi yatıyor.
Bedavanın bedavasına düşecek bu gidişle.
-
katıldık kervana, bakalım neler olacak.akıl alır gibi değil kağıt.neticede aefes te bir gıda şirketi..
-
sihirli bir el değdi sanki. an itibarıyle biraz hareketlenme var.
-
Altın alamayanlar gelsin. Rusya döviz rezervlerinin önemli kısmı altın, aynı zamanda en büyük altın 3 altın üreticisinden biri yaklaşık 300 ton üretiyor. Diyeceğim altını kaçırdım 250'den alamadım şimdi 400 tl oldu diye ağlayanlar. Aha altın burada hem de en ucuzundan.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri