HALKB 60 DK...
mavi trend benim çizdiğim üstündeki turuncu formasyom matriksin dün verdiği yukarı yönlü formasyon dün çöp oldu...
endeks izin verse halk trend dibinden 6,41 lere kadar teperdi ama endeks nane molla
[IMG][/IMG]
HALKB 60 DK...
mavi trend benim çizdiğim üstündeki turuncu formasyom matriksin dün verdiği yukarı yönlü formasyon dün çöp oldu...
endeks izin verse halk trend dibinden 6,41 lere kadar teperdi ama endeks nane molla
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
GARAN 60 dk... 7,20 yi kuvvetli bir direnç yaptı assolist aslında onaylanmamış yukarı yönlü bir formasyon var emme velakin onun onaylanması için 7,24 ü geçmeli assolist oda şindilik zor görünüyor...
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
pala bu gün mesaiye erken başladı
dolar kuru bankaları baskılıyor. sadıktan+ teşekkürler 6,21 satış
bugün biraz zor dün açıklamalarda mb bankası doları artık fazla baskılamayacağı viopta fazla short yapmayacağını söyledi. Bankaları muhtemelen etkiler diye düşünüyorum.
benjamin niyeti bozdu Sadıktan dostum senin gldtr 20 gayme olmuş hatta geçmiş bile 19,50 di dediğinde bravo...
Yer İmleri