AKPAZ Fetöcü değil değil mi? İktidara yakın biri mi patron? Batma iflas durumu var mı?
AKPAZ Fetöcü değil değil mi? İktidara yakın biri mi patron? Batma iflas durumu var mı?
Hocam affiniza sığınarak sizde bile bıkkınlık belirtileri başladıysa az bir karla bile çıkar riskten kurtulurum düşünceleri sarmaya başladıysa hareket yakın demektir.... Takaslara bakınca küçük yatırımcılar bikkinliktan satıyor gibi... Her zamanki gibi oyun kurucular oyunu kazanacak galiba....
Asil amaç ta bu zaten olumu gösterip sıtmaya razi etmek... Bence senin dediğin rakamlara genel kani oluşturup oralardan tüm mali toplayıp en az iki katından tekrar piyasaya servis edecekler galiba... Takip ettiğim bir grup boyle bir harekete hazırlanıyor ve 15 mayis diye tarih veriyor daha öncede yazmıştım ben AKPAZ la iliskilendiriyorum ama seddulbahir üstad yok olmaz demişti..... Sonuç itibariyle burada çelik gibi iradeye sahip olan ve para zaman sıkıntısı olmayan k.y. kazanacak bir çoğu döküldü kalanlarda dökülecek gibi...
Dökulmeyip fırsata cevirenlerde var ...![]()
Murat hocam dediğiniz grubun liderinin face hesabına dün baktım,15 Mayıs hissesi için PD/DD=1/3 oranını vermiş;bizim rasyomuz = 1
Yer İmleri