Sayfa 199/928 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Thy gene bugün %3.5 çıkmış bizim uyuz eşşek düşmüş...
    Çıkan çıkmaya düşen düşmeye devam ediyor arkadaş sonu yok bunun....
    ortak hektaşa bak her yıl temettü veriyor üstelik temettü verimi % 7 civarı....hisse performansı zaten kopmuş gidiyor...sermayesi kadar neredeyse kar açıklıyorlar....yöneticilerini ödüllendirmek lazım....biz resmen boka battık...yöneticilerde bok beş para etmez...yatırımcı düşmanı iş bilmez insanlar...önceden al sat yapardım para kazanırdım...dedim gubrf de yatırımcı olacağım ama malesef bizim borsa uzun vadelik değil çakalların cirit attığı bir platform....çok nadir kazanmak bul karayı al parayı misali....

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    hedef 25 tl görünüyor biz alsak o da kurur...25 tl yi hakedecek birşey yok ama ortak....burası bist fiyatlamalara akıl ermiyor....bir gaz geldi mi allah muhafaza gidiyorda gidiyor....3.havalimanı açılınca thyao kar patlaması mı yapacak yok ama bu olumlu fiyatlanıyor.....kar nasıl olur uçak sayın artar sefer sayın artar öyle....şuan ki pozisyonunda mevcut havalimanı buna engel mi yok....eldeki uçak sayısıyla bu kadar.....geriye ne kalıyor uçak alacaksın borca gireceksin büyüyeceksin kar yazacaksın....
    Ortak ikimizde sorun biz satmadan gitmeyecek Reis Afrikadan Ada Aldı biz hala fosfat yatırımı yapamadık gelen müdürler maaş garanti eski müdürü ödüllendirmişler bakanlığa müşavir olmuş.

3.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Ortak ikimizde sorun biz satmadan gitmeyecek Reis Afrikadan Ada Aldı biz hala fosfat yatırımı yapamadık gelen müdürler maaş garanti eski müdürü ödüllendirmişler bakanlığa müşavir olmuş.
    görevini yapmış demek ki....ortak o adamın adını ağzımıza almayalım nefret ediyorum duymakta istemiyorum...

4. ben bazen söylüyorum gübretaşın durumu neyse ülke tarımının durumuda o diye.... savunma sanayi iyi aselsn iyi..ulaştırma iyi thyao iyi..buda aynı....gubrf iyi değilse tarımın durumunun kötü olacağı hayat pahalılılığı devam edeceği anlamı taşıyor...adamlar gıda enflasyonunu düşüremedi millet tarımı unuttu bu sefer tarım ürünlerinin enflasyonda ki oranını düşürdüler yine düşmedi....eski enflasyon hesaplaması olsa gıda enflasyonu daha yüksek biz biliyoruz yutan yutuyor ben yutmam...
    Son düzenleme : xxtrader; 26-02-2018 saat: 20:56.

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ben bazen söylüyorum gübretaşın durumu neyse ülke tarımının durumuda o diye.... savunma sanayi iyi aselsn iyi..ulaştırma iyi thyao iyi..buda aynı....gubrf iyi değilse tarımın durumunun kötü olacağı hayat pahalılılığı devam edeceği anlamı taşıyor...adamlar gıda enflasyonunu düşüremedi millet tarımı unuttu bu sefer tarım ürünlerinin enflasyonda ki oranını düşürdüler yine düşmedi....eski enflasyon hesaplaması olsa gıda enflasyonu daha yüksek biz biliyoruz yutan yutuyor ben yutmam...
    Kasada para yokmu hayvancılığa birseyler yapmaya çalışıyorlar.yap gübrenin yanında hayvan yemi gübretaşın ismi pazarda dünya pay alır.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

6.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Kasada para yokmu hayvancılığa birseyler yapmaya çalışıyorlar.yap gübrenin yanında hayvan yemi gübretaşın ismi pazarda dünya pay alır.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    vizyonu olmayan yöneticinin ağzına lokmayı koysan yiyemez bizim yöneticilerde vizyon yok o yüzden kasa para ile taşsa bile boş...adamların bir hedefi yok aylıkçılar....

7. Ortaklar afrika turuna tarım bakanı da gitmiş Cezayir var senagalde var tunusta var bunların birinde fosfat yatırımı cıkarmı inşallah diyelim...umut fakir......

8.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Ortaklar afrika turuna tarım bakanı da gitmiş Cezayir var senagalde var tunusta var bunların birinde fosfat yatırımı cıkarmı inşallah diyelim...umut fakir......
    ortak tarım bakanıda fos çıktı fazla ümidin olmasın...cb eşlik ediyorlar başka bir numara yok....burada en can alıcı ülke tunus du oradan birşey çıkmadı....tarım bu hükümetin çözüm üretemediği bir bakanlık yeni değil fosfat konusu bir sorun ama çözüm yok sorun yeni değil çözümde üreten yok....cengiz holding fosfat madeni kurdu ama yeterli değil kapasite sınırlı mutlaka yurt dışı yatırım lazım ama vizyon sahibi bakanda olmalı sadece gübretaş veya tarım kredi yöneticileri ile olacak iş değil....

Sayfa 199/928 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •