Sayfa 199/1003 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    USTA SENİN GİBİ 1 JETON attım...Bilirsin büyük balık için küçükler feda edilir

Oyun teorisi kural 1
    Evat

https://www.hisse.net/topluluk/showt...31#post5989931

Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Foruma düşüncelerini yazarsın..short-long dersin ve kenara çekilİrsen, burada sorun yok...

AMA DEFALARCA SHORT-LONG DERSEN birileri mutlaka etkilenir..sorun bir pozisyonu defalarca tekrarlamakta..o zaman o kişi hakkında farklı düşünülmesinin yolu açılır.

''bir şeyi sürekli tekrarlarsan birileri mutlaka etkilenir'' diye bir anonim vardır.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    tamam gönderdim adamsan sende engelle
    Ben bugüne kadar kimseyi engellemedim ..kimseyi yöntetime şikayet etmedim ..bu kural senin için de geçerli ..

Gönderdiğin ne onu anlamadım bir soru sordum ..cevap veremedin işte ..herkes şahit
    Hayat hoş gerisi boş

4. Mertabi masayı sana emanet ettim, şuna bak hemen fışkırttırmışın, nasıl şortcusun bi masayı zaptedemiyon, ben saa bırakırken büüülemiydi
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Foruma düşüncelerini yazarsın..short-long dersin ve kenara çekilİrsen, burada sorun yok...

AMA DEFALARCA SHORT-LONG DERSEN birileri mutlaka etkilenir..sorun bir pozisyonu defalarca tekrarlamakta..o zaman o kişi hakkında farklı düşünülmesinin yolu açılır.

''bir şeyi sürekli tekrarlarsan birileri mutlaka etkilenir'' diye bir anonim vardır.
    Sen önce o terste kaldığın pozisyonlarında ..sonradan yazdığın -seans kapandıktan sonra,reverse duble tradelerine bi bak da ..sonra gel ahkam kes ..
    Hayat hoş gerisi boş

6. Burası sizin babanızın topiği değil haa ..umuma açık ..çok biliyorsunuz gidin topik açın yazın ..ve ben bana en yakın olan dostlarımın bile özel mekanına yazmış değilim ..
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mertabi masayı sana emanet ettim, şuna bak hemen fışkırttırmışın, nasıl şortcusun bi masayı zaptedemiyon, ben saa bırakırken büüülemiydi
    Affet Reis gücüm anca bu kadarına yetti
    Hayat hoş gerisi boş

8. Arkadaslar surada zaten 3.5 kısı kalmıs barı bırbırınıze sarmayın.canı y*****n zaten canı yanmı.burda kımın buyuk analızcı oldugunu kımse aramıyordur .i bu noktaya gelınce zaten tatsız bır durum alır.bosverın uzatmayın sızlerı izleyen ama yazmayan çok ınsan vardır.bence her görü degerlıdır.yeter kı analız yaptıktan sonra uygun olanını alın
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 199/1003 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •