Sayfa 199/246 İlkİlk ... 99149189197198199200201209 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Benim bütün tayfa firesiz oy verdi.. Allaha çok şükür..

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    7 sayısının gizemi: Din, Folklor ve Mitolojide Yedi (7) rakamı: Bu makale, 7 sayısının Sümerlerden başlayarak Ortadoğu ve eski dünyaya yayılan kutsal anlamını ve çeşitli söylencelerdeki yerini incelemektedir. Haftanın 7 gün olması, 7 gezegen olması, 7 metal parçasının olması ve 7 tane kıtanın olması gibi pek çok sır olduğunu belirtmektedir.

7 (Yedi) Rakamının Gizemi Başlıklı Paylaşım: Bu paylaşım, 7 sayısının hem fiziksel hem de ruhsal tamlık ve mükemmelliğin sayısı olduğunu ve Tanrının her şeyi yaratmasına bağlı olarak anlam kazandığını ifade etmektedir. Ayrıca 7 sayısının matematiksel özelliklerine ve çeşitli kültürlerdeki kullanımına da değinmektedir.

7 Sayısı Neden Birçok Kişi İçin Özel Bir Sayıdır? - Matematiksel: Bu makale, tarihsel olarak 7 sayısının toplumda, kültürde, dinde ve psikolojide önemli bir rol oynadığını ve sayıya bu kadar ilgi duymamızın 7 nedenini sıralamaktadır. Bunlar arasında doğanın yedi renkli gökkuşağı, insan vücudunun yedi çakrası, yedi ölümcül günah ve yedi erdem gibi örnekler verilmektedir.
    7 rakamı, tarih boyunca farklı alim ve bilim adamlarının ilgisini çekmiş ve onlara ilham vermiş bir sayıdır.

7 rakamının önemi, ilk çağlardan beri bilinmektedir. Antik Yunan filozoflarından Pitagoras, 7 rakamını kutsal saymış ve evrenin düzenini temsil ettiğini düşünmüştür. Pitagoras'a göre, 7 rakamı, 4 (dünyevi) ve 3 (göksel) rakamlarının toplamıdır ve bu nedenle mükemmel bir uyum içerir. Pitagoras'ın takipçileri olan pitagoralılar, 7 rakamını müzik, geometri ve astronomide kullanmışlardır.

7 rakamı, İslam dünyasında da önemli bir yere sahiptir. Kur'an'da 7 rakamı sıkça geçer ve pek çok anlam ifade eder. Örneğin, Kur'an'da yedi kat gökten, yedi kat yerden, yedi boğazdan ve yedi denizden bahsedilir. Ayrıca, Kur'an'ın ilk suresi olan Fatiha suresi yedi ayetten oluşur. İslam dünyasındaki ünlü bilim adamları da 7 rakamını çalışmalarında kullanmışlardır. Örneğin, Farabi (polimat), 7 rakamını mantık ve felsefe alanında kullanmıştır. Farabi'ye göre, 7 rakamı, insan zihninin işleyişini temsil eder ve insanın varlık sebebidir. Biruni (polimat), 7 rakamını astronomi ve matematik alanında kullanmıştır. Biruni, güneşin yüksekliğini ve hareketlerini hesaplamak için 7 rakamını temel almıştır.

7 rakamı, modern bilimde de önemli bir rol oynamıştır. Örneğin, Mendeleev (kimyager), periyodik tabloyu oluştururken 7 rakamını kullanmıştır. Mendeleev'e göre, elementlerin özellikleri 7'li gruplar halinde tekrarlanır. Einstein (fizikçi), izafiyet teorisini geliştirirken 7 rakamını kullanmıştır. Einstein'a göre, evrenin yapısını anlamak için 7 boyutlu bir uzay-zaman modeli gereklidir.
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Selim bey kendi sandigima gidiyorum sonuçlar için.. Bakalım nasıl oluyor bu işler.. Gelecek seçimde de müşahit olacağım inşallah.. Tüm AKP li gençler gidiyormuş okullara.. Bizde sahip çıkalım..

En fazla dayak yerim..

Gorusuruz

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Selim bey kendi sandigima gidiyorum sonuçlar için.. Bakalım nasıl oluyor bu işler.. Gelecek seçimde de müşahit olacağım inşallah.. Tüm AKP li gençler gidiyormuş okullara.. Bizde sahip çıkalım..

En fazla dayak yerim..

Gorusuruz
    Sizle böyle olursunuz: :D

https://youtube.com/shorts/U5mv8oqslVs?feature=share

İyi günler sn Selym üstadım.

T-34 ü izleme fırsatı buldunuz mu?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    İyi günler sn Selym üstadım.

T-34 ü izleme fırsatı bulduunuz mu?
    Zamanında yapmayıp son güne bıraktığım, bu günlerde dayanan yumurtayı iliklerime kadar hissetmeme neden olan iş yüzünden film izlemiyorum.. İzlesem de zevk alamam. 5-6 Hazirana kadar böyle...

İşi son dakikaya bırakma hastalığı var bende

Hep böyleydim...ve sanırım bu şekilde öleceğim

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Zamanında yapmayıp son güne bıraktığım, bu günlerde dayanan yumurtayı iliklerime kadar hissetmeme neden olan iş yüzünden film izlemiyorum.. İzlesem de zevk alamam. 5-6 Hazirana kadar böyle...

İşi son dakikaya bırakma hastalığı var bende

Hep böyleydim...ve sanırım bu şekilde öleceğim
    Tamam dostum.(Rabbim uzun ömürler versin ) Yalnız Fırsat bulup izlediğinizde film ile ilgili kritiklerinizi yazarsanız sevinirim.

İşlerinizin rast gider inşallah.İyi çalışmalar.

not:Trabzon Sultan Murat yaylasını bilir misiniz?

saygılar.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331

Sayfa 199/246 İlkİlk ... 99149189197198199200201209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız