Sayfa 199/662 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    depeche katılıyorum eski dosyaları inceleyince sorun yok sandıkta bulunan hisseler kamuya geçse bile hakim ortak kimseyi yapmıyor BU AÇIK
    bu biraz yanlis olmus:
    munzam=sandik=tecim yapi= efes holding gibi düsünebilirsiniz
    munzam is bankasi emeklilerinin vakfi sahipligi degisemez
    chp hisseleri=Atatürk hisseleri

son durum
    Sandik/Munzam 38.20%
    Sandik/EfesHolding 0.54%
    Sandik/TecimLtd 0.45%
    ------------------------------
    yani Munzam toplami 39.19

CHP/Atatürk hissleri ise 28.09%

2. Deniz Ali,
    Sizi Halkb forumundan hatırlıyor gibiyim, gazeteci ve CHP parti meclis üyesi miydiniz?
    Who, baby, Who Will Save The World?

3. Chp yönetimini yakınlığım vardı gazeteci olmak istediğimi yazdım ama parti üyeliğim yoktur ayrıca olsa bile sert şekilde parti içi muhalefet etmek de farzdır .

Siyasetten korkmayın ben emlak ve inşaat işleri yapıyordum bırakma aşamasındayım , siyaset ruhen yıpratıcı bir alan konulmamak belki de en hayırlısı …

Hangi partiye yakın olduğun değil arkadaşların ikazlarına uygun olarak az laf çok takip diyorum bundan sonra rahatsızlık vermek istemem , forum seyyar satıcı dükkanına dönmesin haklı arkadaşlar !!

Bankalarin hepsi tavan. Bir kamular ve bu. Kamularin performansi niye bu kadar kotu acaba. Demek ki degisim gelseydi onlar da ucacakti. Belki de hisse fiyati artirilmadan ayarlanan PD/DD'dir.

[img]http://share.matriksdata.com/Images/202305301714483310.pngimgurl]

5. nasıl bir boka bulaşmışız yahu tavan olmayan tek özel banka gerçekten çok iğrenç bi banka yönetimi ve yönetim kurulu var demekki kimse işbankasına güvenmiyor... hayret yahu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    fyi yarin bddk aylik rapor geliyor (14:00)
    Bakalim acaba Nisan`da neler olmus

7. kim der ATATÜRKÜN KURDUĞU BANKA DİYE.bankanın yöticileri atatürkün tırnağı olmaya layık değil miş. yazıklar olsun.

Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    nasıl bir boka bulaşmışız yahu tavan olmayan tek özel banka gerçekten çok iğrenç bi banka yönetimi ve yönetim kurulu var demekki kimse işbankasına güvenmiyor... hayret yahu.
    Kardesim onun adi var: Hukumet. Is Bankasi 4 milyar dolar kar yapti, yavrulari hala para basiyor.
    Degisim gelseydi hem ulkemiz icin guzel gunleri, hem de Is Bankasinda 20'leri konusuyor olacaktik.
    Daha bu ne. Ikide bir ortaya firlatilmaya baslansin simdi o hikaye... gorursun nasil taban yedigini gecen senelerde oldugu gibi.

Sayfa 199/662 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •