Sayfa 199/1001 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: Viop LIV

1. >>>>>>>>>>>>>

https://t24.com.tr/haber/seat-tarih-oluyor,1128916

İspanya merkezli otomobil şirketi Seat, uzun vadeli planlarını performanslı otomobilleriyle bilinen alt markası Cupra'ya odaklanmak üzerine yeniden yapılandırıyor. Seat Başkanı Thomas Schäfer, Seat marka adının kullanılmaya devam edeceğini ancak Volkswagen Grubu içinde farklı bir rol üstleneceğini belirtti.

...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    2 milyon doları bulunca kaliforniyada ceviz yetiştirme hayalim var zaten. Keşif yapmış olurum.
    Tek eksiğim 2 milyon papel.
    Yahu ceviz yetiştirmeye değil kırmaya gidiyoruz

İşiniz gücünüz para 💰

Ariston abiyle gitsem.. duvardan ses geldi dolap citladi falan der ..huysuzlanir kadın

Anca eli boş döneriz ..

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Hakkında toplam 40 bin 462 yıl hapis cezası istenen Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer savunmasını türküyle yaptı. Faruk Fatih Özer savunmasında Musa Eroğlu'nun seslendirdiği 'Yolun sonu görünüyor' türküsünden alıntı yaptı.

2 seneye çıkar viskisini yudumlar

10 sene ceza alsa bir ay yatıp çıkacak zaten yattığı süre göz önüne alınarak salınır yazın buraya gündemden düşsün çıkar bu. Adalet parayla artık bir 5 milyon ateşler bitirir.

5. Bu şekilde bir şey de varmış, büyük özel bankalar için sıkıntı yaratır. En karlı ürün.

>>>>>>>
    https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...eliyor-2116774

SINIRLANACAĞINA DAİR HEDEF KOYULDU

Bunlardan ilki enflasyonla mücadele kapsamında tüketim talebini kısmak için kredi kartı kullanımının sınırlanacağına dair hedef oldu.

Açıklanan Orta Vadeli Program'da "Kredi kartı kullanımı parasal istikrarı etkilemeyecek ve tüketim talebini dengeleyecek şekilde uluslararası standartlarda yeniden düzenlenecektir" denilerek bu alanda kullanımı sınırlayacak önlemler alınacağını ortaya koydu.

Bilindiği üzere, önceki dönemlerde kart kullanımını azaltmak için kredi kartı asgari ödeme ve kullanım limitleri artırılmış ve taksit sayısı azaltılmıştı.

Neyse ben gece gelirim..

Konuyu saapmayim

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Ariston abiyle gitsem.. duvardan ses geldi dolap citladi falan der ..huysuzlanir kadın

Anca eli boş döneriz ..
    Benim evde iki kişi zor.

Ne sesi, nereden geldi filan derken çok karmaşa olur.

Matrix'de ortalıkatki kişilerin bedenine geçip operasyon yapıyorlardı, o tip şeylere henüz hazır değilim. Whatsapp'dan filan mesaj gelebiliyor gerçi.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Sen Lilith i görmedin tâbi... neeeee
    Eminmisin oraya varınca gap gara oğlan çıkmasın karşına. Emlakçı abi öyle bir şey olur burada anlatırsan buradakilerin çoğu gülmekten telef olur. İlk ben giderim.

Sayfa 199/1001 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •