Ne yapmýþ,suçu neymiþ ?,hedef imamoðlu,örgüt elamanlarýylan kim dirsek temasýnda ?, açýklamalarý CHP'mi yapmýþ ?,iþler çýðýrýndan çýkmak üzere,nasýl olsa yasalarda ele geçti,ne demiþti anayasa mahkemesi ak ülkeyi 10 senedir yasa dýþý yönetiyor,þimdi dahada azarak dinci yobaz,çete mafya,faþist guruplarýda arkasýna almýþ gözüküyor,bakalým ne yapacaklar beklemedeyiz ve izliyoruz...
Gençlik çoðunluðu basiretsiz pýsýrýk ve vurdum duymaz,cepçi gençlik,bunu kendisine yapanlara duyarsýz,zaten çevremizden biliyoruz,zaten akýllý eðitimliler yurt dýþýna kaçtý,önceki darbeden önce bende kaçmýþtým bu sefer kaçmadým,ortalýðý bu soysuzlara býrakamazdým ölene kadar mücadeleye devam,dýþardaki düþmandan ziyade düþman þimdi içeride,bu vataný bize emanet edenlere karþý borcumuz vardýr.
günaydýnlar
Atýcýlar pardon tahmin yapanlar lokali
BÝST U100 Günlük Kapanýþ Tahmini KAPANIÞ METRE VIII
Ekrem Ýmamoðlu: Darbe vurma çabasý gösterilmektedir. Yaþadýklarýmýz utanç vericidir. Bugün demiþtim ki, biz bu þafak operasyonlarýn ilhamýný hangi mirasýnýzdan aldýðýnýzý çok iyi biliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri