Sayfa 199/1000 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: Viop LX

1. Akp ve MHP tabanında çok büyük tepki var. Muhtemelen geri dönüş olur. Kabak CHP ye patlar mı göreceğiz. Sizi gidi PKK sevici CHP liler derler mi derler.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Akp ve MHP tabanında çok büyük tepki var. Muhtemelen geri dönüş olur. Kabak CHP ye patlar mı göreceğiz. Sizi gidi PKK sevici CHP liler derler mi derler.
    Onların tabanından bir nane olmaz. Tıpış tıpış oy verirler
    Gazze diye diye ülke bölünecek

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Akp ve MHP tabanında çok büyük tepki var. Muhtemelen geri dönüş olur. Kabak CHP ye patlar mı göreceğiz. Sizi gidi PKK sevici CHP liler derler mi derler.
    Mhp de büyük tepki var
    Akp liler gayet mutlu tıpış tıpış gidip apo yu alkışlarla
    2014 de yapmadıkları şey degil

4. borsada beklentim şu alt çizgi 2,20 euro gibi oraya dokunmasını bekliyorum...

belki vade sonu yaparlar...dokunursa ekim sonuna kadar dokunmazsa kasıma sonuna kadar yolu var...

o zamana benim ons 2800 doları geçer umarım...

Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Bulut dostum, CB Brics diyor ancak BRICS yeni üye almayacağız dedi. Bu durumda bizim için şuan BRICS kapısı kapalı gibi görünüyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Bulut dostum, CB Brics diyor ancak BRICS yeni üye almayacağız dedi. Bu durumda bizim için şuan BRICS kapısı kapalı gibi görünüyor.
    bunca mülteci deposu olmuşken bırak ab yi. bricsi .. uganda topluluğuna bile almazlar bizi.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu olaya,siyaset,oy, seçim,taban vb.kavramlarla bakarsak yanılgıya düşeriz.Bunlar eski kavramlar son anayasa refarandumundan sonra yeni siyaset anlayışında işe yaramadıklarını gördük.

8. Tahtalarima bakıyorum müthiş bir şekilde bofa ya bu hafta virmanlar gitmiş. Diğerlerinde de durum böyledir herhalde

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 199/1000 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •