Sayfa 199/1006 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...52#post6966552

Benim bu sene yani Ocak 2025 , ilk başta long girdim düştükçe aldım en son 3 porsiyon 11520 ortalama long oldu sonra kendi sistemimde bir bozulma gördüm ve 11410 stop ve 1 porsiyon reverse şort oldum ..piyasa hemen gitti 11167 gördü sonra şaşırtıcı şekilde yükseldi 2. şortu 11355 attım hemen ertesi gün 11175 gördü ...sonra gerne yükseldi.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...73#post6966573

Tüm pozisyonlar aslında karlı fakat benim değişik bir oyun stilim var ..fazla uzatmayım ..sadece dün 11200 den tek porsiyon reverse olsaydım zarar fazlasıyla çıkıyordu üstüne yaklaşım 25bin point(eski rakam) kazanç oluyordu .

Yani demem o ki mesela 112-114 bandını önceden görebilen için nerdeyse bir trand kadar kazanç olabilirdi ...fakat nerden bilebiliriz ki?
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Geçenki vidosunu attığın cıssss sesi çıkaran kebabı gördü, dayanamadı heralde
    Acılı şalgamda içir dayucuğum susamıştır.
    O da olabilir.
    Ama tahminim bu meajımdan sonra niyetlendi.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...13#post6963113

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Tamam bi daha garışmam.

..................

Kebap,ciğer vs işine gelince öle facebooklardan bakıp hayal edicene gel de hayallerini gerçekleştir.
    Günümüz teknoloji ilen (tabi benim gibi korkmuyorsan) çok da uzak değil Adana.

Gel diyorum gelmiyon daha nidem ?
    Kapanışmetrede tahminde bulunmuyorum ama o gün 1.lik için sufle vermişdim.Dinleyeydi 3 puanı kapmışdı.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3. Bozulmuyacak gibi değil ki abi o sese kim dayanabilür
    Hamdım Piştim Yandım

4. Sene başında long olmamın sebebini de yazdım önceden ..Trump koltuğa oturana kadar yükseliş bekliyordum ( özellikle BTC) da ..ki oldu ..fakat gene bir fake dalga projemi bozdu ..bir de İstanbul borsası genelde Ekim ortasından yükselir Ocak 20 den sonra Mart a kadar düşer (bu benim gözlemim - tam doğru olmayabilir) ...velhasıl şimdilik bu 2025 senesinde zarardayım ..bakalım ne olur
    Hayat hoş gerisi boş

5. 17.01.2025 Cuma

XU030YVADE , 11313-11487 gördü 11470(uzlaşma 11466) kapattı. +%1.10

Alemin longerlerine bir tebrik daha
    Hayat hoş gerisi boş

6. Mert Abey urkek olma o vade gapi kapanicak [Doalrda ani bir hareket olmaz ise]
    3 hisse ile endeks muhendisligi ile nereye kadar
    spotta hisselerin icinden geciyorlar
    ppf den insanlar borsaya gelicekmis vs vs vs
    ppfd den cikanlar anca dolara altina gider
    3 ay once hisse alan adam %12 sadece mevduattan zararda ustune birde hisse fiyatinda
    26 lira olan eregli suan 23 lira
    zarar %20

vade gapi kapanincaya kadar devam hatta daha asagilara
    secbul gibi 0 a kadar short

Cumleten Iyi hafta sonlari
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Mert Abey urkek olma o vade gapi kapanicak [Doalrda ani bir hareket olmaz ise]
    3 hisse ile endeks muhendisligi ile nereye kadar
    spotta hisselerin icinden geciyorlar
    ppf den insanlar borsaya gelicekmis vs vs vs
    ppfd den cikanlar anca dolara altina gider
    3 ay once hisse alan adam %12 sadece mevduattan zararda ustune birde hisse fiyatinda
    26 lira olan eregli suan 23 lira
    zarar %20

vade gapi kapanincaya kadar devam hatta daha asagilara
    secbul gibi 0 a kadar short

Cumleten Iyi hafta sonlari
    Ne ürkek olacaam yau ..yazıları okumuyon mu ya 11410 şortum diyorum ısrarla bir de yukarı giderse de 2. şortu vuracaam diyorum yahu

https://www.hisse.net/topluluk/showt...31#post6966531
    Hayat hoş gerisi boş

8. Vade gapı elbet kapanır ama ne zaman? Ben artık öğrendim, gap kapanacak diye beklerken terste kalırsam hem paramı bağlıyorum, hem zaman kaybediyorum, hem zararda oturuyorum, hem gereksiz strese giriyorum. Hiç gerek yok bunlara. Grafik ne diyorsa onu yapmak lazım. Şu an long diyor, çıkacağı kadar çıksın payımızı alalım, aşağı dönerse de ordan da ekmek yeriz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 199/1006 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •