Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
Arama sonucu : 28 madde; 9 - 16 arası.

Konu: Bence Karalamalar Dikkate Almayınız

Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Yine geldi hayal satmaya. Gidemez cunku borsada her hissede oldugu gibi buradada her sayfanın speki var. Emlak sayfasında bir kaç tane dovizde oyle viob da oyle.

Şimdi kuccuk kuccuk alacakmısız ee 50 ye geldiğimizde rahata erecek mişiz?

O kadar profosyonelce yazıyorlar ki etkilenmemek mumkun degil. Adamın portfoy su anda kulliyem zararda ama bir hokus pokus yapıyor bunları koruma altına aldım diyor. Ne ile aldın viop 30 shortladım. EEe hani burası finansal okur yazar bilmeyenlerin yeri idi sen şimdi adamı kompleks seylerle kafa karıstırıyorsun.

Diyemiyor ki arkadaş zarardayım..O portfoy full zararda..Birde borsa hafif sendeleyince yani dusunce ben olsam satmazdım geyikleri bundan sonra falan fesmekan. Belirttiğim gibi bunlar profosyonel kurumsal yazıp etkileme kapasitesi cok yuksek.
    Sn dreamworld,spek benim lotlarımı sayıyor,satmadıkça zarar yoktur,spek sen inatçıysan ben senden inatçıyım,bundan daha aşağı maliyetli kimse bu kağıtda olamaz vs hep borsa geyiğidir.Düşen borsada kazanma yolu tektir, o da o borsada maliyet yapmamaktır.Az az al vs bizim borsada işlemez bizim borsa uygun yerde gir ,uygun yerde çık borsasıdır.Bunlar 20 25 yıllık borsa maceramın bana öğrettikleri.Yeterince bizim borsada pişen de bunları öğrenir de yapacak bir şey yok, bu ders baya pahalıya mal olur.Bir de finansal konuları bir şekilde bilen borsada başarılı olurum sanıyor.Borsa başka bir mecra,galipin mecnurun fink attığı borsada temel teknik analiz falan çalışır mı )))))))))))))))5 6 yıllık borsacı gelir sana nerdeyse kendi mucize formulü varmış gibi ders verir ,sen de mecburen dinlersin.Kardeşim sen 10 yıl sonra bizim borsada yoksun, bu kafayla seni üterler, denmez çünkü kızarlar.

2. O vesileynen dikkate almıyos,faynanşıl literatüre hakim olmak bir şeydir, o da eyi bir şeydir..
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

2010 da tekfen almıştım.O zaman geleceği en yüksek kağıtlardan dı.Bilanço açıklandı.Acaip güzel bilanço çok güzel kar var.Ertesi sabah bekliyoruz kağıt çıkmaya başlasın o ne kağıda bastılar yüzde 3 4 aşağıda.Başladı yorumlar forumda işte beklenti gerçekleşti realizasyon bu falan.Kağıt ne çıktı ki realize olacak falan diye düşünürken 2.seans açıldı.15 daakika falan bişi yok.Arkadaşın derinlikli ekrandan seyrediyoruz seansı.2.30 gibi falan aniden hop eksideki kağıt 10 dakikada yüzde 7 8 yukarı gitti.O kadar milyon lotla böyle bir kağıtda nasıl oldu bu iş.O kadar milyon lotla o işlemi kim yapabilir.Elbette kağıdın ya patronu ya güçlü eli.E elinde bu kadar lotu olan gruba karşı gel de kağıtda yönü belirle.Hep palavra işler ky yı nasıl soyarız işleri maalesef.

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    2010 da tekfen almıştım.O zaman geleceği en yüksek kağıtlardan dı.Bilanço açıklandı.Acaip güzel bilanço çok güzel kar var.Ertesi sabah bekliyoruz kağıt çıkmaya başlasın o ne kağıda bastılar yüzde 3 4 aşağıda.Başladı yorumlar forumda işte beklenti gerçekleşti realizasyon bu falan.Kağıt ne çıktı ki realize olacak falan diye düşünürken 2.seans açıldı.15 daakika falan bişi yok.Arkadaşın derinlikli ekrandan seyrediyoruz seansı.2.30 gibi falan aniden hop eksideki kağıt 10 dakikada yüzde 7 8 yukarı gitti.O kadar milyon lotla böyle bir kağıtda nasıl oldu bu iş.O kadar milyon lotla o işlemi kim yapabilir.Elbette kağıdın ya patronu ya güçlü eli.E elinde bu kadar lotu olan gruba karşı gel de kağıtda yönü belirle.Hep palavra işler ky yı nasıl soyarız işleri maalesef.
    Citi yaptı o işi...

O filmde ben de oynadım..

Kiyadı erken verdim..

Valla bilen biliyor işte zurnanın zırt dediği günü.))))))))))))) Bizim borsa böyle işte iyi oynamadı mı adamın feleğini şaşırtır.Bul karayı al parayı olayı gibi bir şey bir yerde )))))))))))))Adamların algoritmaları var,insider trading in allahı var,patronlar bizzat kendi oynuyor,gavurlar zaten her şeyi bizden önce duyuyor biliyor,bir sürü çakal analist var sonra ky kumar masasında dikkatli olmalı diyince yok şu yok bu)))))))))))))))E o zaman oynayın kazanın da görelim )))))))))))))Ha zarardayken ben zaten 20 yıl bekleyecek tarzda bir yatırımcıyım falan dersen o başka bir dünya benim aklım ermez o kafaya.
    Son düzenleme : HAKEM; 03-06-2018 saat: 23:04.

6. Kalın paranın üstünde oturmak marifet ister,o bizde yok,şimdilik...

Pişeceğiz,zaman ilacın en eyisidir..

Ya sağ kalırsan bir ara elbet iyileşirsin de bizim borsada sık sık finansal exıtus halleri çok mümkün.Hem işi bilmeyip hem de bilmediğini bilmezsen borsa hayatı ya çok kısa sürer ya da çok acılı.

8. Yirmi yılı aşmışız,Zabancı beş lireden halka ırz edilmiş,Medya Holding bedellisini 5 lireden açıklamış,bi haftaya batmış..

Yaşar yaşamaz bankı gömmüşler,Karataş bilenzinkçisi (Fötocu) (bunun halka ırzına izin veren saplamaları da )yakın vade toptan haşırt..

Bir sürü var..

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •