Kafein Yazýlým Hizmetleri Ticaret A.Þ.
Açýklamalar
Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 29.09.2016 Tarih ve 2016/21 Sayýlý toplantýsýnda alýnan kararlar özetle aþaðýdadýr;
1-) Þirketimizin %39 oranýnda paya sahip olduðu Kafein Yazýlým Hizmetleri Ticaret A.Þ.'nin (Kafein) 29/09/2016 tarih ve 2016/07 sayýlý toplantýsýnda alýnan, 50.000.000 TL kayýtlý sermaye tavaný içerisinde olmak üzere Kafein'in çýkarýlmýþ sermayesinin tamamý nakit karþýlýðý olarak 8.100.000 TL'den 10.725.000 TL'ye artýrýlmasýna, artýrýlan 1 TL nominal deðerli sermayeyi temsil eden 2.625.000 adet C grubu Hamiline yazýlý paylarýn, mevcut ortaklarýn yeni pay alma haklarýnýn tamamen kýsýtlanmasý suretiyle halka arz edilmesine;
2-) Kafein A.Þ.'nin mevcut sermayesinde þirketimizin sahip olduðu toplam 3.034.000 adet C Grubu hamiline yazýlý 1 TL nominal deðerli pay senetlerinden, toplam 2.625.000 TL nominal deðerdeki kýsmýnýn Borsa'da Satýþ-Talep Toplanmaksýzýn Sabit Fiyat- yöntemiyle halka arz edilmesine, halka arza iliþkin olarak Sermaye Piyasasý Kurulu ve Borsa Ýstanbul A.Þ.'ye gerekli baþvurularýn yapýlmasýna,
3-) 2. Maddede yer alan karara iliþkin olarak gerekli iþlemlerin yapýlmasý konusunda Kafein Yazýlým Hizmetleri Ticaret A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkanlýðý'na bilgi verilmesine,
Oy birliði ile karar verilmiþtir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur
Saygýlarýmýzla
Verusaturk Giriþim Sermayeyi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/558814
Açýklamalar
Þirketimizin %39 pay oraný ile iþtiraki konumundaki Kafein Yazýlým Hizmetleri Ticaret A.Þ. Yönetim Kurulu Halka Açýlma Sürecine iliþkin olarak 29.09.2016 tarih ve 2016/07 Sayýlý toplantýsýnda özetle ;
1) 50.000.000 TL kayýtlý sermaye tavaný içerisinde olmak üzere; Þirketin çýkarýlmýþ sermayesinin 8.100.000 TL'den, tamamý nakit karþýlýðý olarak, 10.725.000 TL'ye artýrýlmasýna, artýrýlan 2.625.000 adet 1 TL nominal deðerli sermayeyi temsil eden C grubu Hamiline yazýlý paylarýn, mevcut ortaklarýmýzýn yeni pay alma haklarýnýn tamamen kýsýtlanmasý suretiyle Borsa Ýstanbul A.Þ. Birincil Pazarda, Sermaye Piyasasý Kanunu, SPK Tebliðleri ve ilgili mevzuat çerçevesinde Borsa'da Satýþ-Talep Toplamaksýzýn Sabit Fiyat- yöntemiyle halka arz edilmesine,
2) Þirket ortaðý Verusaturk Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.'nin 29/09/2016 tarihli Yönetim Kurulu Kararý uyarýnca portföyünde bulunan Þirketimize ait C grubu Hamiline yazýlý paylardan 2.625.000 TL nominal deðerli kýsmýnýn halka arz edilmesi talebinin uygun görülmesine,
3) Bu esaslar çerçevesinde yapýlacak sermaye artýrýmý ve halka arz iþlemlerine iliþkin olarak Ticaret Sicil Müdürlükleri, SPK, BÝAÞ ve Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý baþta olmak üzere tüm resmi ve özel kurum ile kuruluþlar nezdinde gerekli çalýþmalarýn yürütülmesine,
Oybirliði ile karar vermiþtir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur
Saygýlarýmýzla
Verusaturk Giriþim Sermayeyi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/558813

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri