Sayfa 20/24 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
Arama sonucu : 192 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Orta uzun vade sistematik disiplin ve başarı

1. yeni hissemiz DEVA vatana millete hayırlı olsun...

2. Geçen gün 12.40 seviyelerden alım yaptığınızı söylediğinizde sormuştum, bugün çıktım 10'ları bekliyorum demeniz manidar olmuş. Kötü niyetli olmadığınızın farkındayım ancak 6 günde, orta vade için alıyorum dediğiniz senedi satmanız tuhaf.

3.  Alıntı Originally Posted by wurddf Yazıyı Oku
    Geçen gün 12.40 seviyelerden alım yaptığınızı söylediğinizde sormuştum, bugün çıktım 10'ları bekliyorum demeniz manidar olmuş. Kötü niyetli olmadığınızın farkındayım ancak 6 günde, orta vade için alıyorum dediğiniz senedi satmanız tuhaf.
    Aslında satmayı düşünmüyordum amadün yotube kanalında yaşar erdinç hocayı dinledim satmamda biraz da onun yorumları etkili oldu. SASA şuan çok şişmiş durumda dedi ve uzun vadede geleceği parlak dedi. Sasa yı sattığım için aslında içim içimi yiyor ama bir hamle yapmam lazım sürekli yükselen senette kafamı karıştırdı aslında.

orta uzun vadede daha iyi yerlere gelecek ama bir düzeltme yapabilir endişesinden dolayı sattım.

bende sizin gibi küçük yatırımcıyım insan psikolojisi her an değişiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by BLUESTAR Yazıyı Oku
    yeni hissemiz DEVA vatana millete hayırlı olsun...
    Neden deva?

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Ceng Yazıyı Oku
    Neden deva?

Citi bank ve Deutche bank alımlarını arttırmakta... yaklaşık 12400000 lot yani piyasadaki lotların % 6 sı şuan yabancıların elinde ve bu yabancılar % 100 kar yapmadan bir senetten ayrılmazlar...

6.  Alıntı Originally Posted by BLUESTAR Yazıyı Oku
    Citi bank ve Deutche bank alımlarını arttırmakta... yaklaşık 12400000 lot yani piyasadaki lotların % 6 sı şuan yabancıların elinde ve bu yabancılar % 100 kar yapmadan bir senetten ayrılmazlar...
     Alıntı Originally Posted by Ceng Yazıyı Oku
    Neden deva?

piyasadaki toplam lot sayısı 199970 adettir yabancılar 12400000 lotunu almış görünüyor ve yükseliş trendinde şuan.

Hisse ben dedim diye yükselecek düşecek hali yok tabi benimkisi öngörü sadece hisse primlenmeye yeni başlamış...

7.  Alıntı Originally Posted by BLUESTAR Yazıyı Oku
    Şunu belirtmek istiyorum SASA hissesi alındı diye hep SASA da kalınacak değil teknik ve temel analize göre uygun zaman geldiğinde hissemizi satarız nakitte bekleriz. Not: Endeksin durumu bizim için okadar önemli değil. Satma zamanımız geldiğinde inşa'Allah buradan bilgilendirme yapacağım.
    24.11.2017 tarihli mesajım orta uzun vadede bir hisse alındı diye hep elinde tutulacak diye bir kaide yoktur. 1.5 ayda %100 primlenmişse satılır .... başka senetlere bakılır düşünce tekrar alınır....

8. sasa bu seviyelerden yükselirse nasip kısmet işidir yapacağımız bir şey yoktur.

Sayfa 20/24 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •