-
Teb hsbc garanti satmış bugünde teb hsbc satıyor is ve ak dün aldı bugünde is ykb marbaş bizim alıyor ...
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
-
Tesekkurler Sn Gazman...Hisse bitik moduna gecti zararınıda acıklar gibi haftasonu kurtuluruz.YTD
-
Valla sn paydaşım ben borsa fiyatıyla reel sektördeki durumunu karşılaştırıyorum birisi kesin yalan söylüyor eğer istanbulda iseniz kanyona gidip yeni açılan şirketin yeni konsepti ni görün bence 5 yıldız değil 7 yıldız ama gel gör ki borsada rezil durumda şimdi kime bakacağız borsaya mı reel sektördeki konumuna mı...
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
-
-
Çok kızdı.....kmd fWUasm WHFıfbeBFBFefnnf......
-
-
Bilanco karmı ettik şimdi Sn Gazman ..Hayırdır inşallah Nereden hangi kalemin makyajını silmişler.YTD
-
Merak etme konsalide tabloda bir iyilik düşünür sn patron...😄 sadece gülüyoruz bu bilançoya ne zaman 100 mlyn ve üzeri rakamlar görmeye başlarız o zaman tamam...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri