Sayfa 20/917 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 153 - 160 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Olağan genel kurul toplantıları çok önemli geçen sene güral ailesi ve yabancı fon dışında iki Türk var katılan.
    Keşke çalışmıyor olsam da katılabilsem toplantılara. Yatırımcının şirket sahipleri ve yönetim ile temas edebildiği tek yerdir toplantılar, arkadaş değillerse veya iş yapmıyorlarsa.
    Bütün bilgileri ilk ağızdan öğrenebilirsiniz, hatta bazen ağızlarından yanlışlıkla kaçırdıkları bazı şeyler bile olur. Hiç unutmam bir tanesinde (isim bahsetmeyeceğim) 12 aylık konuşulurken ilk üç ay sonu itibariyle özkaynakların ne olduğunu söylemişti genel müdür, daha açıklanmadan basit bir hesapla 3 aylık karını öğrenmiştik .
    Kutpo'da 6 aylıklardan sonra çok konuşulan bone china, elde tutulan yatırım amaçlı gayrimenkullerin durumu vs gibi şeylerin gerçek durumunu ilk ağızdan öğrenebiliriz. Ne kadar harcandı, satışlar ne durumda, temettü politikasında değişiklik yapacaklar mı vs. gibi
    Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.

2. bende güzel sohbetler yapabilirim...karşımdakinin ağzındaki baklayı çıkarırım ama orası bana çok uzak...batmandayım ve çalışıyorum...imkanı olanın gitmesi iyidir...giderken bir kaç soru da aklında tutup toplantıda sorabilir....çok faydalı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. kutpo da ilk direnç 7,10 seviyesindeki 20 lik ema...oranın üzerine çıkarsa satış baskısını büyük ölçüde kıracak ve yukarı yöneliş ivmelenecektir...bu gün en yüksek 7,11 i görmesi de ilginç..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Kalanlara bol kazanclar

Sent from my SM-A510F using hisse.net mobile app

5. Sent from my GT-I9190 using hisse.net mobile app

Kront cikişinda satin alinsa yani güçü satin alsaniz paraniz 3 kat artacakti.vade de onemli.yani ne kadar bekliyeceksiniz.kront hissesi dediğimi doğruluyor.gücü satin almanın kazandirma şansi herzaman daha yuksek.

Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app

7.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    Kront cikişinda satin alinsa yani güçü satin alsaniz paraniz 3 kat artacakti.vade de onemli.yani ne kadar bekliyeceksiniz.kront hissesi dediğimi doğruluyor.gücü satin almanın kazandirma şansi herzaman daha yuksek.

Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app
    peki sizce biz bu gün güçlüyü mü satın aldık yoksa zayıfı mı ??

8. küçük bir teknik analiz yaptım dostlar...bu grafiğe istinaden hisseyi aldım...

burada gördüklerim şunlardır...

1- rsi geçmişteki başka bir dip seviyede çift dip yapmış ve yönünü yukarı vermiştir...yani rsi hissenin dipten döndüğünü söylüyor...

2-macd fiyat ile kesişmiş artık yukarı kesmek üzeredir..yani macd da dipten dönüp yukarı yönelmiştir...fiyatı yukarı kestiğinde kendince al sinyali verecektir...şu anda buna çok yakın..

3-20 lik ema bu hissede önemli olmuş...bazen destek bazen de direnç görevi görmüştür..yukarıdan inerken 20 lik emayı aşağı kırması güçsüzlüğü ve satışa işaret etmiş....yukarı kesişlerinde ise güçlenmeyi işaret etmiştir...bu seviye 7,10 seviyesindedir ve grafikten görüleceği üzere bu gün orayı test etmiştir..

gelelim bu günkü yorumuna : hisse bu gün ağırlıklı ortalaması 6,99 da idi...hisse 7,11 i gördükten sonra bir ara aşağı inerken 7,00 ı gördü yani bir çeşit ağırlıklı ortalamasının destek olarak çalışıp çalışmadığını kontrol etmek istedi...hisse burayı gördüğünde altına hemen alışlar yığıldı ve kırılması engellendi...bu destekten güç alıp tekrar yukarıya yöneldi...kapanışını ise 7,05 ten yaptı ....bu gün 6,84 ü görmüş burayı görmesine göre oldukça güzel bir kapanış yapmıştır...sonraki iş gününde 7,10 u destek edinecek şekilde çıkmasına devam edeceğine inanıyorum...

hisse şu anda güçlenmektedir...birazdan başka bir grafikte de bolingeri göstereceğim...

Sayfa 20/917 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •