-
Kap ta su an 8.750.000 gozukuyor hisse sayisi
Sent from my GT-I9060I using hisse.net mobile app
-
8.875.000
-
Bu bracknora devrettikleri borsaya kote oldu diyelim. Yine de gedik olayini anlamadim. Aciga satma falan olabilirmi? Ben gunluk takip ettigim icin soruyorum. Bir gun 2.300 bin hisse. Ertesi gun hisseler yok. Alan satana baktim o gun 700 bin finans almis gozukuyordu. Simdi on da da 190 bin gozukuyor. Bunlarin hepsi 211/223 arasi oldu.
-
Senin takas grafiklerde de durum ayni.
-
Araplar 2 3 aracı kullanıyo olabilirmi
Sent from my SM-N920C using hisse.net mobile app
-
Şirketi arayip sordum. Bilmiyorum diyor. Bu bracknora devrettiginiz hisse sayisi guncel fiyattan aldoginiz miktar kadar etmiyor diyorum. Bilmiyorum diyor. Bedelsiz verip tahsisli ne kadar arttiracak ki hisse sayisini. Adam o zaman hakim ortak olur. Simdi 4.5 milyon kredi icin hadi 2 tl diyelim. 2milyon 250 bin hisse vermesi gerek miyormu? Kapta var 4.5 kullandik diyor karsiliginda 4 kez hisse devrettik diyor.
-
Dostum o gun alan ve satan birbirini tutmuyordu. Hemde 1 milyon kusur hisse karsilanmamisti. 2 3 araci bile olsa miktar cok. Bu sayfada cok daha oncede sordiydum. Bilen yok.
-
thy bakın kol gibi zarar açıkladı..hisse düzeltmeden sonra yükselişte..bence 6ların üstüne de atar..oylum da illaki tekniğine göre hareket edecektir..kötü haber dipte gelir..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri