Walla keske galip gelse de hisse bes kat artar bizde veririz brüt ü beklemeyiz twitter da herkes hissesine galip i cagırıo ;)
Walla keske galip gelse de hisse bes kat artar bizde veririz brüt ü beklemeyiz twitter da herkes hissesine galip i cagırıo ;)
@nonchalant, ve bizim meşhur yatırımcı @b=d nerlerdesiniz? yoksa nick mi değiştiniz?
Sayın @b=d @nonchalant nerelerdesiniz. Eskiler bi toplanın gelin milletin yorumlarınıza ihtiyacı var
evet katılıyorum size, her zaman söylediğim şey 2016 2. yarısında kağıt tarz değiştirir gibi 1.seans larda harekete başladı sonuç 2. seanslar hep geri geldi, bu görünümü 2017 itibari ile eskiden olduğu gibi 2.seans sonlarına doğru hareketler başladı kim bilir eski günlere döneriz gene belki, aslında spk grafik işini yasaklamasa idi grafik atardım maalesef ky bilinçlensin istemiyorlar. Grafik iyi duruyor onu söyleyebilirim ancak
Günaydın arkadaşlar.
Uzun zamandır takip ettiğim ancak yeni girenlerdenim.Grafiği hoşuma gitti.2 günlük hareketlerinde 3.10 direncini kırdı.2 gün önceki kapanışın üzerinde bir kapanış yaptı dün,alıcılar iştahlı.Geçmiş halka arz fiyatlarına bakarsak daha yolun başındayız diyebiliriz. YTD.
Biz 2 senedir yolun başı dioruz ama umutlarımız yarıda kesilio bakalım bu sefer nolcak
Arkadaşlar, ben 3,40 dan verdim hepsini. Kalanlar, inşallah umduğunu bulur.
Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
SPEKLER ile mücadele eden SAFTRADER
Haftaya cuma 2.85 den alınır....4 yıl beklenir
Yer İmleri