Sayfa 20/68 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
Arama sonucu : 543 madde; 153 - 160 arası.

Konu: AVHOL - Avrupa Yatırım Holding

1. Hissemiz bugün aslında bekleneni yaptı ve 1, 92 den kapattı. Sazı eline alan spek hem var olanı dökmek hem de yeni girmeyi düşünen ky lara uzak durmaları konusunda uyarmak adına böyle hareketleri arada yapacaktır. Lâkin şunu bilsinler ki bu tekkeden çorbayı beraber içeceğiz.

2. Bence de yine 3 leri devirecektir şu anda alıp atma zamanı fırsat kaçmış değil benim hedefim 5 ler yani eski fiyatlarına gelecektir ayrıca sağlam bir şirket kaçırmayın derim arkadaşlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Vizyonist Yazıyı Oku
    Bence de yine 3 leri devirecektir şu anda alıp atma zamanı fırsat kaçmış değil benim hedefim 5 ler yani eski fiyatlarına gelecektir ayrıca sağlam bir şirket kaçırmayın derim arkadaşlar.
    Bugün için pek ikna edici olmasada yorumunuza katılıyorum.

4. Hissemiz bugün yine bizi üzdü ve 1, 89 dan kapadı. Bu arada her gün 2 yi geçip de geri gelmesi ilginç.

5.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Hissemiz bugün yine bizi üzdü ve 1, 89 dan kapadı. Bu arada her gün 2 yi geçip de geri gelmesi ilginç.
    Spek oyunu işin çok iyi biliyorum hızlı çıkış her an olacaktır son silkeleme ve korkutma hareketleri spek salarsa o hisseler kapılması gerek örnek bantaş da 1.96 ya çektiler 2 gün önce şu anda 2.80 fiyat.28 yıldır öğrendim bunların aklını çok iyi okuyorum artık.Alın yatın diyorum sağlam şirket zamanı geldi son hareketler bunlar.Siz speği avlayın şu fiyatlardan.

6.  Alıntı Originally Posted by Vizyonist Yazıyı Oku
    Spek oyunu işin çok iyi biliyorum hızlı çıkış her an olacaktır son silkeleme ve korkutma hareketleri spek salarsa o hisseler kapılması gerek örnek bantaş da 1.96 ya çektiler 2 gün önce şu anda 2.80 fiyat.28 yıldır öğrendim bunların aklını çok iyi okuyorum artık.Alın yatın diyorum sağlam şirket zamanı geldi son hareketler bunlar.Siz speği avlayın şu fiyatlardan.
    Mükemmel bir açıklama olmuş. Yüzde yüz katılıyorum. Aynen düşürdükçe alıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Evt dediğiniz gibi acil paraya ihtiyacı var gibi.ama fazlada ucuza vermek istemiyor. Şimdiye kadar takriben 150 bin lotu 1, 80 altına indirmeden sattı. Buda birileriyle anlaşmalı olduğunu gösteriyor. Benim tahminim bundan sonrada kalan lotları 1, 70 - 2, 10 aralığında satacak.bu satışlar hergün 50-60 bin lot civarında olur.takriben 2-3 haftada bitirir. Sonra alanlar her kimse ky yı daha da biktırıp tamamiyle dökmek için ugrasacaklardır. Sonunda ise brüt takastan çıkmaya yakın elleri mahkum artırıp belkide 3 lere kadar tasıyacaklar. Burada büyük sabır gösteren düştükcede maliyeti azaltmaya çalışan ky eminim ki zafere ulaşacaktır. Ben de aynen bunu yapacağım. Zaten maliyetim 1, 85 ikinci bir alım için 1, 70 i bekleyecegim. En son alım için de eğer cesaretleri varsa ve 1, 50 lere getirirlerse ordan yapacağım. 2 ay sonra ki bu benim için kısa vade 3 gibi malı teslim ederim. Ytd
    29 nisanda yaptığım açıklama. Şimdi bıktırıp dökme aşamasındalar. Bu aşama belki aylar sürebilirdi ama Temmuz'da brütten çıktığı için fazla uzatamazlar.ytd

8.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Mükemmel bir açıklama olmuş. Yüzde yüz katılıyorum. Aynen düşürdükçe alıyorum.
    İşlem lot miktarı 10 bin gibi kaldı satıcısı da artık kalmadı, spek bu fiyatlarda az bi bıktırayım derken aslında kendiside bıktı sadece mallarını kaptırıyor kendisi de sıkıştı o yüzden patlamaya hazır ilk olarak 2.60 lar bilginize ve de hissedarlara bol kazançlar...

Sayfa 20/68 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •