sn memorex nerelerdesiniz? gözlerim sizi arıyor, lütfen duyun sesimizi. şu kvb raporunu en güvenilir elden alalım lütfen. üç gün için işlem yapacağız. inşallah sesimizi duyarsınız, teşekkürler şimdiden
sn memorex nerelerdesiniz? gözlerim sizi arıyor, lütfen duyun sesimizi. şu kvb raporunu en güvenilir elden alalım lütfen. üç gün için işlem yapacağız. inşallah sesimizi duyarsınız, teşekkürler şimdiden
Devre kesiciler olmasa dünkü zararı telefi edecek bist ama bistin saçma kararı yüzünden bist artmıyor.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dahası bazı bankalar MKK alım-satım/saklama/bakım masraflarını yansıtırken bazıları yansıtmayabiliyor; yıllık bazda bakıldığında büyük meblağlarda bu rakam KrediKartı yıllık üyelik aidatına kadar çıkabilmekte...
bu kalemleri almayan bankaların paylaşılmasında yarar görüyorum, BurganBank almıyor mesela ve AlternatifBank gibi valörsüz fonlar alım/satımda hesaba anında geçiyor; ancak kendine ait fonu yok ve valörlü fon alım/satım işlemleri pay/tutar ile bağımsız olarak işlem yapılamıyor, satışta fon değer kazandıysa tüm pay satılmamış olabiliyor.
YapıKredi masrafları kestiği gibi valörlü işlemlerde tutar girerek alımlarda 20% marj koyarak işlem yapıyor ve kendi valörsüz PPF KVBA fonları piyasaya göre oldukça düşük getiriyor...
Yer İmleri