Sayfa 20/972 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 153 - 160 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. sn memorex nerelerdesiniz? gözlerim sizi arıyor, lütfen duyun sesimizi. şu kvb raporunu en güvenilir elden alalım lütfen. üç gün için işlem yapacağız. inşallah sesimizi duyarsınız, teşekkürler şimdiden

2. Devre kesiciler olmasa dünkü zararı telefi edecek bist ama bistin saçma kararı yüzünden bist artmıyor.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Devre kesiciler olmasa dünkü zararı telefi edecek bist ama bistin saçma kararı yüzünden bist artmıyor.

Hakan kazanmamizi istemiyor
    Hep kendi kazanmayi seviyor
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Dün sosyal medyada borsaya tövbe edenler bu gün yine fabrika ayarlarına dönmüşler.Hisselerin uzuzladığından bu fiyatlardan alanların 2008 krizi sonrası gibi en az 1/5 kazanacağından bahsediyorlar.Ne olduda dünden bu güne algı değişti olumluya döndü.Ben rakamları görene kadar bir süre hisse piyasasından uzak duracağım.Yapabilirsek bir iki günlük vur kaç ile piyasayı izlemeye devam.

Ustad sen ev alacam dememismiydin
    Benmi yanlis hatirliyorum

Devre kesiciler olmasa dünkü zararı telefi edecek bist ama bistin saçma kararı yüzünden bist artmıyor.

Asil renk 16.30 da belli olacak
    Bisti bilmem ama tte 10 a yuruyebilir

Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Üstan bunlar eski dağılıma göre mi hesaplamış? Tcd'ni şu anda en az +4'ü var hesaplamama göre
    Ustadim verileri gec cekiyor
    Sunlar yarim saat onceki durum

ACC 4,73%
    EID 4,65%
    FPH 4,60%
    GL1 4,97%
    GMR 4,11%
    MAC 3,56%
    MPS 3,62%
    TCD 4,92%
    TKF 5,80%
    TTE 4,93%
    YDI 4,06%

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım en iyi traderler dahi her zaman kâr etmez. istatistiklere de yansımış. her 5 işlemin en az biri kesin zarar olur. aksini kim idda ederse etsin inanmam.
    Hayrani baba
    Duami ettin nettin
    Bugun heryerin masallahi var
    Allah nesemizi eksik etmesin
    Ben bunu aksama viskiyle kutlarim
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu isler bankadan bankaya neden değişiyor.misal ayni gun valorlu ist fonunu alternatif banktan satarsam aninda hesaba geciyor. Finansbanktan islem yaptığımda aynı fon hesabima saat 14.30 da geçiyor..
    dahası bazı bankalar MKK alım-satım/saklama/bakım masraflarını yansıtırken bazıları yansıtmayabiliyor; yıllık bazda bakıldığında büyük meblağlarda bu rakam KrediKartı yıllık üyelik aidatına kadar çıkabilmekte...

bu kalemleri almayan bankaların paylaşılmasında yarar görüyorum, BurganBank almıyor mesela ve AlternatifBank gibi valörsüz fonlar alım/satımda hesaba anında geçiyor; ancak kendine ait fonu yok ve valörlü fon alım/satım işlemleri pay/tutar ile bağımsız olarak işlem yapılamıyor, satışta fon değer kazandıysa tüm pay satılmamış olabiliyor.

YapıKredi masrafları kestiği gibi valörlü işlemlerde tutar girerek alımlarda 20% marj koyarak işlem yapıyor ve kendi valörsüz PPF KVBA fonları piyasaya göre oldukça düşük getiriyor...

Sayfa 20/972 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •