Sayfa 20/263 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 153 - 160 arası.

Konu: BRISA - Brisa Bridgestone

1. Sizlerden gelen yogun mail bombardimanina dayanamayip bir buraktepe klasigi ile tekrar aranizdayim. C o i n sifrenizi maillerinize attim. Mail almayanlar borsayayin@gmail.com a bos mail atarsa yayin listesine eklerim. Yayin acilinca mail ile kodu alirlar. Bugunun www.j o i n.me 10 kademe ucretsiz yayin kodu borsayayin6

2. Cool Gerçekten piyasada lastik yok

Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Birkaç bayi daha gezmeniz iyi olacaktır, fikirlerini alalım. Doğru bilgiye ulaşmak zor. Ancak en azından bir fikir olur. Bir de bayi dışı satışlar ne anlama geliyor.. Belki de corona nedeniyle diğer bayiler kapalı olduğu için fabrika kendi gücünü korumak için dış piyasaya da verdi. Ya da stok mallarıydı bunlar.. Ya da fabrika değil ana distribütör varsa o verdi böyle bir dönemde.. Diğer kenar köşedeki lastikçiler de bunu fırsat bilip malları aldı ve depoladı.
    Merhabalar bende ilk defa BRİSA dayım sitede de yeniyim. Brisa kağıtlarını alırken firmanın yeni fabrikası ve satış hikayesinin olması ve de eski fabrikanın satılma hikayesi gibi hikayenin olması bana güzel geldi ve bu kağıtta beklenebilir olacağı düşünüyorum en az 1-2 yıl gibi. Aldığım fiyatlar ve şimdiki fiyatlar şu ana kadar yanlış olmadığımı gösterdi.

Esas konu geçenlerde lastikleri değiştirmek için gittiğimde Brisanın lastiklerinin de satıldığı bayilere gittim. Lastik yok hele çok satan bir boyutta lastik kullanmıyorsanız hiç yok. Neden böyle dedim onlar bile yurt dışına satıldığı konuşuluyor dedi biz 1 kamyon lastik sipariş istedik dedi çeyrek kamyon yollarız diyip 1/4 oranında yolladılar dedi. Sanırsam doğru yoldayım.. Zaten 2 hafta sonraki bilanço güzel gelirse siz o zaman görün. Kör olanlar bile görecektir.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. Baklava zamanı geliyor. 40 katli tereyağlı baklavayı severim. Sende severmisin sayin jnothan.. yatırım tavsiyesi değil.

4. Sayın jnothan sen büyük ihtimalle baklava göbeği yapacaksın. Oh maşallah. Afiyet olsun şimdiden... yatırım tavsiyesi değil.

5. Senin hedefin 3 hanelimi sayın jnothan .... yatırım tavsiyesi değil aman haa.

6. Stress yapma sayın jnothan. Seni seni... yatırım tavsiyesi değil.

7.  Alıntı Originally Posted by Torik Yazıyı Oku
    Sayın jnothan sen büyük ihtimalle baklava göbeği yapacaksın. Oh maşallah. Afiyet olsun şimdiden... yatırım tavsiyesi değil.
    Bende göbek zaten var. Başa çıkmaya çalışıyorum. Artık baklava değil, tatsız tuzsuz sebze tüketmeye çalışıyorum. Bizim tatla tuzla işimiz kalmamış. Midemize bir şey girsin yeter diyecek noktaya gelmişiz.
    ...

8.  Alıntı Originally Posted by Torik Yazıyı Oku
    Senin hedefin 3 hanelimi sayın jnothan .... yatırım tavsiyesi değil aman haa.

Bizim yolumuz çileli, uzun, karlı. Siz diyin 2030, ben diyeyim 2040. O zamanlara ne ola, hayrola.
    ...

Sayfa 20/263 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •