Pandemiden dayı herkes araba alıyor eski arabaları tadilatyaptilar. Ihracat rakamlarını bilançoda göreceğiz. Yatırım tavsiyesi degil
Pandemiden dayı herkes araba alıyor eski arabaları tadilatyaptilar. Ihracat rakamlarını bilançoda göreceğiz. Yatırım tavsiyesi degil
Seni baklavaya alıştırjnoalıştıracagim sayın jnothan
Brisa'dan bahsetmedim. Brisa'nin ilk ceyrek bilancosunun iyi oldugunu onceki yazilarimda belirttim. Piyasadan bahsediyorum. Deseniz ki 2021 bilancolarini bekleyelim, cok mantikli. Ama 2. ceyrek butun dunyada sikintili gecti. O nedenle soruyorum, neden 2. ceyrek ozellikle? Ekstra olumlu bir sey biliyorsaniz soyleyin biz de bilelim.
...
Açıkçası ben de bu bilançoyu yuksek bekliyorum hatta iddiaya bile girdim.. ikinci el araba satışlarına güveniyorum.. bayii arkadaş istediğim haberleri veremedi ama bayii satışı disinda bence patlama yapan bayii disi bir satis var. Var derken umuyorumben dayanamayıp birkac bayii daha gezecek sanirim
Birkaç bayi daha gezmeniz iyi olacaktır, fikirlerini alalım. Doğru bilgiye ulaşmak zor. Ancak en azından bir fikir olur. Bir de bayi dışı satışlar ne anlama geliyor.. Belki de corona nedeniyle diğer bayiler kapalı olduğu için fabrika kendi gücünü korumak için dış piyasaya da verdi. Ya da stok mallarıydı bunlar.. Ya da fabrika değil ana distribütör varsa o verdi böyle bir dönemde.. Diğer kenar köşedeki lastikçiler de bunu fırsat bilip malları aldı ve depoladı.
...
Brisa bugün devre kesti fiyat:12,05
Yer İmleri