Sayfa 20/20 İlkİlk ... 10181920
Arama sonucu : 159 madde; 153 - 159 arası.

Konu: GLCVY Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş.

12 ağustosta 77,50 TL zirvesini görmüş.Düzeltmesini yaşamaya devam ediyor ve şuan için işler yolunda gözüküyor ytd.

Gelecek varlık yeni zirve görmesini beklemek son derce mantıklı temel analizi kusursuz durumda ytd.
    Marbaş menkul 103,88 hedef fiyatla AL tavsiyesi vermiş.Kaynak İş cep.ytd.

Fiba holding gelecek varlık yönetiminde %69,9 oranındaki paylarından %9,4 ünü borsada satabilmek için spk ya başvurmuş.Yaklaşık 13 milyon civarı lot yapar.Bu haber kısa vade için çok kötü oldu umarım yarın taban olmayız.Hisse tam kafayı kaldırmış bu nedir yahu tek şansımız kusursuz temel analize sahip bakalım nereye kadar düşüş olacak çok kötü oldu ytd..
    Hisse satmakla yada bedelli yapıp yatırımcılar dan para istemek ikisi de aynı bokun laciverti oluyor ytd..
    Neyse çok da kötüye yormamak lazım vardır her şeyde bir hayır diyelim.
    Tek şansımız temel analizinin kusursuz olması her sene temettü ödeme yapmasıdır ve teknik analizinin iyi durumda olmasıdır ytd.
    Uzun vade de sektörünün hızlı büyüme durumunda olma ihtimalinin yüksek olmasıdır ytd..

Borsada işlem gören 26 milyon civarı lotu var.Spk onaylarsa +13 milyon civarı borsada işlem gören pay 39 milyon civarlarına yükselecektir.
    Tabi önemli olan hisse satışından kazanacakları parayı nerede kullanacaklar sorulması gereken soru budur ytd..

Tabana gidiyor şaka gibi tek lot satmıyorum finansallar bozulmadığı sürece sorun yok gelecek varlık yönetim de ytd..
    En fazla zaman kaybı yaşatacaktır şuan ki görünümde Fiba holding içinden geçti hissenin neyse sağlık olsun ytd..

Bakalım gün kapanışı tabanda kapatacak mı?gelecek varlık yönetim.İçine ettiler teknik analizin.. gözleri çıksın aç gözlüler bide kurumsal yazdım fiba holding için ateşler içinde yansınlar hey allahım ya..

Bende stop çalıştı kestim biletini gönderdim.midem bulanıyor bunların işlerinden.Zaten konuyla ilgili bir açıklama olmazsa hissede önümüzdeki günlerde de düşüş baskısı devam edecektir.Başka ucuz hisse aldım. ytd.

Sayfa 20/20 İlkİlk ... 10181920

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •