Sayfa 20/1002 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Ankaralı veya Ankara'da yaşamış forumdaşlara selam. Ben Abidinpaşa da oturdum halen o semtteyim.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ankaralı veya Ankara'da yaşamış forumdaşlara selam. Ben Abidinpaşa da oturdum halen o semtteyim.

Aşağı ayrancı ,Aydınlıkevler Batıkent ile sonlanan bir Ankara yaşamım olmuştu...

Milattan epey once universite icin gelmistim Ankara`ya, gelis o gelis

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

O zaman tüm bu grafikler yanlış, bunu da başka siteden kopyaladım aynı, demekki herkes yanlış grafiği yayınlamış.

Teşekkür ederim, ilginize.
    reha bey sizin yayınladığınız chart enflasyona indirgenmiş olan grafik yoksa caride altın tarihinde ilk defa 2.140 doları bu sene gördü..

https://finance.yahoo.com/news/gold-...075503888.html

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,281
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Yarından itibaren benzine 1 lira 49 kuruşluk zam
    Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

https://www.patronlardunyasi.com/hab...luk-zam/300500

depolar fullensin
    Petrol devamlı 1 aydır düşüyor hiç hık gık çıkmadı,yüksekirkenmi fark etmişler ?...Hem biz %60 rus petrolü kullanmıyormuyuz,o petrol normal petrolün yarı fiatında değilmi ?,tabiki yerse vur abalıya,binmişler sırtına deh-deh düldül,abalı akıllanmadığı sürece binmeye devam ederler,adamlar menderes dahil ondan beri hiç akıllandığını görmedimki,özal zamanında tavan yaptılar,şimdi zatları sayesinde hiper tavan yaptılar,nasıl olsa bir şamar oğlanı CHP var,parola bakın ha gelirse maf olursunuz imansız bunlar deyimi,zaten çevreden biliyoruz,adamlar alış veriş yaparken sayıp söylüyor,vermeseydiniz denildiği zaman verilecek adammı var diyorlar,böyle halka bok beyinli boşuna denilmiyor,utanıyorum böyle tip halkımızdan,Türklüğü bile şüpheli,Atamızın bile zorlandığı yerde bizler nasıl başederiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,281
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Aşağı ayrancı ,Aydınlıkevler Batıkent ile sonlanan bir Ankara yaşamım olmuştu...
    Benim gençliğimde ankarada geçti 10 sene 70 yıllarında,çeşitli bakanlıklarda üst görevdeydim,dalokaylanda beraber çalışmıştık imar için,dalokay mimardı,ama diğer meziyetleride vardı,adam çok çalışyordu,inekleri bile vardı,sütleri gördükçe dalokayın ineklerindenmi diye şakalaşıyorduk

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Benim gençliğimde ankarada geçti 10 sene 70 yıllarında,çeşitli bakanlıklarda üst görevdeydim,dalokaylanda beraber çalışmıştık imar için,dalokay mimardı,ama diğer meziyetleride vardı,adam çok çalışyordu,inekleri bile vardı,sütleri gördükçe dalokayın ineklerindenmi diye şakalaşıyorduk
    Rahmetli Vedat Dalokay, hep İzmir belediye başkanı olarak aklımda kalmış, meğer Ankara belediye başkanlığı yapmış.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Petrol devamlı 1 aydır düşüyor hiç hık gık çıkmadı,yüksekirkenmi fark etmişler ?...Hem biz %60 rus petrolü kullanmıyormuyuz,o petrol normal petrolün yarı fiatında değilmi ?,tabiki yerse vur abalıya,binmişler sırtına deh-deh düldül,abalı akıllanmadığı sürece binmeye devam ederler,adamlar menderes dahil ondan beri hiç akıllandığını görmedimki,özal zamanında tavan yaptılar,şimdi zatları sayesinde hiper tavan yaptılar,nasıl olsa bir şamar oğlanı CHP var,parola bakın ha gelirse maf olursunuz imansız bunlar deyimi,zaten çevreden biliyoruz,adamlar alış veriş yaparken sayıp söylüyor,vermeseydiniz denildiği zaman verilecek adammı var diyorlar,böyle halka bok beyinli boşuna denilmiyor,utanıyorum böyle tip halkımızdan,Türklüğü bile şüpheli,Atamızın bile zorlandığı yerde bizler nasıl başederiz
    sayın refaba bu gün kendini Türk sananların büyük çoğunlğü aslen Türk değiller biz Türklerin gerçek tarihini okuduk zaten bunlar ruh hastası din delileri ATATÜRK ün heykellerini kırarken şahsına anasına küfrederken hiç bir tepki göstermediler kanımız aksada zafer islamındır diyorlar ayrıca bu gün maraş katliamınında yıl dönümü bu gün malum partiye fedai olmuşlar

Sayfa 20/1002 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •