Ankaralı veya Ankara'da yaşamış forumdaşlara selam. Ben Abidinpaşa da oturdum halen o semtteyim.
Ankaralı veya Ankara'da yaşamış forumdaşlara selam. Ben Abidinpaşa da oturdum halen o semtteyim.
Milattan epey once universite icin gelmistim Ankara`ya, gelis o gelis![]()
reha bey sizin yayınladığınız chart enflasyona indirgenmiş olan grafik yoksa caride altın tarihinde ilk defa 2.140 doları bu sene gördü..
https://finance.yahoo.com/news/gold-...075503888.html
Petrol devamlı 1 aydır düşüyor hiç hık gık çıkmadı,yüksekirkenmi fark etmişler ?...Hem biz %60 rus petrolü kullanmıyormuyuz,o petrol normal petrolün yarı fiatında değilmi ?,tabiki yerse vur abalıya,binmişler sırtına deh-deh düldül,abalı akıllanmadığı sürece binmeye devam ederler,adamlar menderes dahil ondan beri hiç akıllandığını görmedimki,özal zamanında tavan yaptılar,şimdi zatları sayesinde hiper tavan yaptılar,nasıl olsa bir şamar oğlanı CHP var,parola bakın ha gelirse maf olursunuz imansız bunlar deyimi,zaten çevreden biliyoruz,adamlar alış veriş yaparken sayıp söylüyor,vermeseydiniz denildiği zaman verilecek adammı var diyorlar,böyle halka bok beyinli boşuna denilmiyor,utanıyorum böyle tip halkımızdan,Türklüğü bile şüpheli,Atamızın bile zorlandığı yerde bizler nasıl başederiz![]()
Benim gençliğimde ankarada geçti 10 sene 70 yıllarında,çeşitli bakanlıklarda üst görevdeydim,dalokaylanda beraber çalışmıştık imar için,dalokay mimardı,ama diğer meziyetleride vardı,adam çok çalışyordu,inekleri bile vardı,sütleri gördükçe dalokayın ineklerindenmi diye şakalaşıyorduk![]()
sayın refaba bu gün kendini Türk sananların büyük çoğunlğü aslen Türk değiller biz Türklerin gerçek tarihini okuduk zaten bunlar ruh hastası din delileri ATATÜRK ün heykellerini kırarken şahsına anasına küfrederken hiç bir tepki göstermediler kanımız aksada zafer islamındır diyorlar ayrıca bu gün maraş katliamınında yıl dönümü bu gün malum partiye fedai olmuşlar
Yer İmleri