Duruma göre değişiyor.2-3 hafta önce buraya yazmıştım.Keşke tüm parayı ppf'lere yatırsaymışım diye.Ama 2 hafta önceki kabus oranları görünce yatırmadığıma sevindim.PPf'lere tahvil şartı önce olumlu gibi göründü ama öyle olmadığını gördük.Aralık ortasında 3 aylık 51 orandan bağlamıştım.Mart 2.hafta dönüş var,maalesef faiz indirimi sonrasına geliyor.parayı bağladığımda merkezin toplantısı martın sonu görünüyordu,adamlar onda bile bizi ters köşe yaptı.
Muhtemelen 3 aylık şeklinde mevduatla devam ederim.
Hocam ppf getirileri fena değil stopaj oranları artmadan alınan ppf'lerin mevduat eşleniği günlük değişmekle birlikte 44-45-46 gibi veriyor.%7.5 stopajla almış olduğum Bgp var bende memnunum. 0 stopajla zbj var satmadım halen duruyor.
Hocam ppf getirileri fena değil stopaj oranları artmadan alınan ppf'lerin mevduat eşleniği günlük değişmekle birlikte 44-45-46 gibi veriyor.%7.5 stopajla almış olduğum Bgp var bende memnunum. 0 stopajla zbj var satmadım halen duruyor.
sıfır stopjalı ZBJ hafta sonu mevduat eşleniği olarak 51 vermiş...Ben 2 hafta önceki 25-30 oranlardan bahsetmiştim.O hafta gerçekten çok kötü geçti,umarım tekrar o oranları görmeyiz.
Yer İmleri