Sayfa 20/117 İlkİlk ... 1018192021223070 ... SonSon
Arama sonucu : 931 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Dün erken vermişiz, bende beklıyom hocam
    sabahtan beri dedikodular var zaten işçi kardeş INSIDER işini yapıyor makinalar ellerinde badem bofasını görüyorsun neler yapıyor.vur kaç oynuyoruz onlar gibi kanalın içinde .Bu oyun faiz indirim gününe kadar israil bombalamazsa suriyeyi böyle devam eder
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Dünde badem bofası ipten aldı borsayı demekki aşağı şuanda gelmesi istemiyorlar gelen dedikodulara göre oyun kurulmuş
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Bugün tatile cıkıyorum para işlerini hallettim... Arabanın parayı gönderdim...

kalanıda full dolara gömdüm...

Bu yahudi psliklerler yanlışlıkla Suriyedeki Türk üssünü vurduk derlerse ne olur hiç düşündünüz mü bizim borsayı ve piyasaları...
    Hiçbir sm olmaz hemen üstünü kapatırlar ölen öldüğüyle kalır. Sulh Cz.Mh. haber yasağı getirirler olur biter..

4. bu borsa tekrar yukarı çevirirse yönü anlarımki İsrail in bize saldırması uzun sürmez..
    yazın bunu kenara..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

5. Real time online olarak 12.052 den lönklerimi kapattım ben Ayasofya abi
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bu borsa tekrar yukarı çevirirse yönü anlarımki İsrail in bize saldırması uzun sürmez..
    yazın bunu kenara..
    borsa düşmedikçe hayal satmaya devam ediyorsun burada anlayamadığın şey nerde olduğunu göremiyorsun bırak onu israil bize saldırır demişinbugunkü istifalarla hükümetini 1 millet vekili tutuyor ne anlatıyorsun burada.
    öğretmeye çalışıyoruz geçen teknik öğretelim dedik pıst 100 kalkmadan önce dinlemedin , bam bam yukarı bak bugunkü yükseliş ınsıder cıtı raporu moodys not artırımı bekliyorlar, faiz indirimi döviz rezervi yükselişi ile yeniden 300-350 puan konuşulması makina ile yönetilen borsada bu hareketler normal kafana göre israil seneryoları yazma.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Burada dakikada yönler değişir unutma bunu senin seneryonun önemi yok onların seneryosu çalışır bugun olduğu gibi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 20/117 İlkİlk ... 1018192021223070 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •