Sayfa 200/1011 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    ne analizi yapacaksın , benim amacım borsaya yeni gelen insanların viop mok çukuruna düşmemeleri için bireysel bir çabadır
    Burada o işi Memedabi yapıyor.

sen bi analez çek
    burada boş konuşanların ağzının payını ver.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

2. yanında hamam olanından alacaksın , birbirinizin sırtını da keselemeyi ihmal etmeyin

3. Ankarada baklava hacibaba da yenir.

Karakoy filan yanında nal toplar.

Tek rakibi Antep baklavacilaridir bana göre.

Ulan gurbetteyiz dedikçe forumda yemek muhabbeti iyi mi

4. Germiyan abi kavgaya dövüşe gerek yok abi
    Hisse net hepimize yeter

5. Dayu canınız baklava çektiyse ceviz de lazim olur. 1 ton ceviz kaldı elimde. Az çok demeden gönderin siparisleri

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Normal şartlar da 5300/5330 bölgesini
    Böyle kolay kolay geçemezdi

Borsada değişti arkadeş kırılan destek ertesi gün direnç olarak çıkıyor kolayca kırılıyor

Ah ulan ah ben voba başladığım da böyle mi idi

Terste kalsam longta her direnç kale gibi olurdu shortta terse kalsam her destek kale gibi olurdu şimdi bam bam şanslı veletler yeni gelenler
    Dayucum bugün sabahtan sonra kayboldun.....iyi bir zarar yazdım.....sen olmayınca yön bulamadım...palaya kurban olduk.....bakalım zararı kaç hamlede çıkaracaz.....akşam seansıda tadı yok....senin deyiminle trend güçlüyse kale gibi yukarı gitmeli yada direnmeli akşam seansı aşağı gidi....

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Dayu canınız baklava çektiyse ceviz de lazim olur. 1 ton ceviz kaldı elimde. Az çok demeden gönderin siparisleri
    Alper yoktun baya zamandır bugün. Çamaşır bulaşık temizlik uzun mu sürdü. Evde durum nedir stres varmı birde altın bozduysa var ya bittin. Altın ons 3600 USD tahmini var. Öyle bir durumda bittin sen. Borsada kazansa kendinden bilir kaybederse senin yüzünden der çıkar bir ömür boyu başının etini yer.

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dayucum bugün sabahtan sonra kayboldun.....iyi bir zarar yazdım.....sen olmayınca yön bulamadım...palaya kurban olduk.....bakalım zararı kaç hamlede çıkaracaz.....akşam seansıda tadı yok....senin deyiminle trend güçlüyse kale gibi yukarı gitmeli yada direnmeli akşam seansı aşağı gidi....
    Tbisort Ceylan'dan hızlı maşallah çok hızlı ve seri hareket ediyor aza kanaat ediyor bence artısı bu.

Sayfa 200/1011 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •