Sayfa 200/662 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Kardesim onun adi var: Hukumet. Is Bankasi 4 milyar dolar kar yapti, yavrulari hala para basiyor.
    Degisim gelseydi hem ulkemiz icin guzel gunleri, hem de Is Bankasinda 20'leri konusuyor olacaktik.
    Daha bu ne. Ikide bir ortaya firlatilmaya baslansin simdi o hikaye... gorursun nasil taban yedigini gecen senelerde oldugu gibi.
    sayın 666 12,5 maliyetim var oraya gelsin saniye durmam işbankasında. inşallah cumhurbaşkanımız iş bankasını kafaya takmaz. takarsa bu bok kuyusunda boğuluruz.dua edelimde cumhurbaşkanı iş bankası ile uğraşmasın uğraşırsa felaketimiz olur.senin dediğin değişim falan olmaz halk istemiyor.umarım mehmet şimşek gibi biri ekonominin direksiyonuna geçerse ozaman iş bankası 15-16 tl leri görür.aksi takdirde ekmeğe muhtaş hale geliriz.bu böyle biline.

Is Bankasina birsey olmaz da piyasa kotu fiyatliyor maalesef. Ve bu konu isitilip isitilip getiriliyordu.

Aslinda mantikli bakarsak bu bir arz-talep meselesi. Borsaya cok yatirimci geldi, ama gelenler caiz degil diye bankalara ugramadi. Kurumsallar da gelmiyor zaten.

Yapi Krediden baska tavanlarda cok az mal vardi zaten bugun. Ben de senin gibi cikmayi planlayanlardanim, sadece zaten yok saydigim Halklarimi birakacagim. Koyun-bacak.

3. [QUOTE=666;6436026]Is Bankasina birsey olmaz da piyasa kotu fiyatliyor maalesef.

iş bankasına bişey olmaz sözünüz doğru değil.işbankası yönetimi kadar sorumsuz küçük yatırımcı düşmanı birbaşka kuruluş yoktur neden mi? borsa 4400 lere düşltü bu adi yönetim işbankasını 10.20 tllelerden bile birtek lot geri alım yapmadı. borsada bütün geri alım yapma kararı alanlar durmadan aliyorlar ancak işbankası aldığı bu kararı tek lot alarak bile kanıtlamadılar.çünkü küçük yatırımcı işbankası yönetimince yok olması gereken varlıklardır. iş bankası yönetimine ve yönetim kuruluna göre 10,20 tl fiyatlar işbankasının gerçek değerinin çok üzerinde olsa gerek. bunlar işte böyle vicdansız merhamersiz insanlar böyle insanların elinde işbankası güven veren bir banka olmayı haketmiyor.

4. Gelecek vaad ediyor . Verelim bunlara İFM den bir yer

https://twitter.com/trhaber_com/stat...ico_gL3yQ&s=08

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Orta Asya ülkeler yeraltı petrol ve gaz varlıklarını henüz çıkartmadan trilyon dolar fon bulup bunu IMF GİBİ BŞR YAPIYLA finansal anlamda yönetebilirlerse Kazakistan Türkmenistan ve İran da buna eklenirse ciddi bir IMF KURULMUŞ olur İran bu işe girerse katarda girerse 5-30 trilyon dolarlık bir dev Imf olacak aslında yeraltı kaynaklarını çıkartmadan bşle karşılığı olan senet basıp nakit para çıkarabilirsin bu teknik manada mümkün burda sorun emek ve katma değer olmadan altın muamelesi rezerv görecekse alınan senetin kırdırılan vadesi ve satın alma gücünün hesap edilmesindedir .

Bu konuda iktisadi bir polemik aslında yok toprak satarsın çıkarmadığın madeni de teminatlı senet yapar satarsın fon bulman da zor değil zaten !! Teminat verilmeli yeraltı zenginlikleri ve işlevsel bir IMF para yatırmadan kurulmalı , yerel para cinsinden teminata karşılık nakit fon ile her tür global proje de fonlanmış olur bu sayede

Naçizane fikrimde her Türk çocuğu Suriyeliler sevdiği İslamiyet sevdiği kadar orta Asya ülkeleri ile ciddi bir Oluşumu da desteklemeli bence

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın MEDWİG mekan sizin bana cezada verebilirsiniz. Ama o şahsın geçmişte ne yazdığını bilmeyen bu dediğinizi yapamaz.Adam 888 defa bir çok konuda yanıldı bakın hala herşeyi ben biliyorum edalarında yazık değil mi yeni yeni buraları okuyanlara. Kusurabakmayın demediğim hakaret mi? Siz herhalde HALKB topiğinde falan ben ve bir çok kişiye bu kişinin neler yazdığını sanırım bilmiyorsunuz. Bakın bu hafta sonu üşenmem daha kendisinin insanlara bir ton hakaret ettiği silinmeyen yazılar var bakın buraya kopyalarım.

Ne demek öyle canı isteyen her isteğini yazsın. Okuyanlar ayırt etsin.Kendisinin yazdığı bir çok yazının sizin süzgecinizden geçmemesi lazım kusurabakmayın.

Ben bu kişinin aynı uslupta burada yazmasını istemiyorum.Eminim ki sadece okuyan yazı yazmayan bir çok kişide benimle aynı fikirde.

Cumhurbaşkanına yüzyıldır Herif yazıyor bir çok kez hakaret etti. Ceza verdiniz mi?
    sadece herif dese iyi halkbank topiğinde bir çok defa şeyh ve müritleri diyerek hem toplumu kutuplaştırdı hem de insanları aşağıladı hiç bir ceza almadı bir çok defa uyardım savcıları göreve davet ettim yaptığının suç olduğunu söyledim bir ara yazmaya ara verdi sonra bir daha yazmaya başladı.bir ara borsa ralli yaptığında herif gidici diyerek piyasa onu satın alıyor diyordu şimdi kalkıp bu öngörüsüzlükten dolayı özür diler mi zannetiyorum bu zihniyet hep aynı işkembeden kübra ama şimdi hesap vakti 666 denen şahsı artık tanıyın yazdıklarına asla itibar etmeyin işi gücü siyaset bölücülük yapmak siyasi zehrini bu formlara akıtmak eğer adil bir ülkede yaşıyor olsaydık ne bu tür insanlar böyle formlarda yazıyor olur nede bunlara şakşakçılık yapan olurdu sayın medvig yada moderatör lütfen artık bu yazılarımızı dikkate alıp bu şahsın yazılarını inceleyip gerekli cezayı verin yoksa adalet ağızların iğrenç sakızı olmaya devam eder benden söylemesi

Yonetim bana kac kere ceza verdi de... Tekrar getirildigi icin cevap hakkimi son kez kullaniyorum.

Simdi sen benim hayatimdan calmis, sevdiklerimin, tanidiklarimin canlarini yakmis, halkimi bolmekten nemalanan zulumcuye "herif" dememe itiraz ediyorsun; ama temsil ettigi halka "Surtuk, terorist, PKK'li" demesine sesini cikarmiyorsun? Ve bolucu ben oluyorum.

Benim dedem anlatiyor... Eskiden PKK kelimesini hicbir sekilde kullanmazdik, devlet de propagandasini yapmamak icin "teror orgutu" der gecerdi. Ulkenin bakani cikip halkina bunu diyor be artik, coluk cocugun agzinda.

Halk Bankasinda hukumetin 11 dolardan gecirdigi mallari 20-30 sentlerden almak icin yaptiklarini da biliyorsun, senelerce iskence cekmissin orda. Yazdiklarimin dogru oldugunu biliyorsun, madde madde koydum, hicbirine itiraz edemiyorsum. Yine senelerce benim attigim derinliklerden nemalanmissin. Ama beni susturmaya calisiyorsun, oraya buraya sikayet ediyorsun. Nasil ahlaksiz insanlarsiniz bea.

Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    iş bankasına bişey olmaz sözünüz doğru değil.işbankası yönetimi kadar sorumsuz küçük yatırımcı düşmanı birbaşka kuruluş yoktur neden mi? borsa 4400 lere düşltü bu adi yönetim işbankasını 10.20 tllelerden bile birtek lot geri alım yapmadı. borsada bütün geri alım yapma kararı alanlar durmadan aliyorlar ancak işbankası aldığı bu kararı tek lot alarak bile kanıtlamadılar.çünkü küçük yatırımcı işbankası yönetimince yok olması gereken varlıklardır. iş bankası yönetimine ve yönetim kuruluna göre 10,20 tl fiyatlar işbankasının gerçek değerinin çok üzerinde olsa gerek. bunlar işte böyle vicdansız merhamersiz insanlar böyle insanların elinde işbankası güven veren bir banka olmayı haketmiyor.

Is Bankasi 4 ayda yatirimlarimiz 4'te 1'ine indigi zaman geri alim aciklayip hem Is Bankasindaki, hem de bankalardaki dususe dur dedi. Simdiki 1.40'lar, o zamanin 3.90'lari.

Geri alimin hisse fiyatina her zaman etkisi olacak diye birsey yok. Kisada olmaz zaten. Mesela 6 ay o zaman oralarda dolandi.

Baska bir 30 hissesi 16'dan geri alim yapti, 1 sene sonra fiyati 15 idi.

%3-5 degil. Bir daha bak su grafige.

Sayfa 200/662 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •