Sayfa 200/238 İlkİlk ... 100150190198199200201202210 ... SonSon
Arama sonucu : 1899 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Teknik merkezi

1.  Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    doctrine;
    seçim sonucu berrak bir geleceğin olacağını hiç düşünmüyorum. 2008 den beri helikopter ile dağıtılan paranın yavaş yavaş ewine geri döndüğünü okuyoruz.
    2008 yılından beri FED in dağıttığı para miktarı 5 trilyon dolar... muazzam bir rakam.. Avrupa merkez b nın dağıttığı miktarda aynı 5 trilyon dolar..
    asıl problem ekimden sonra başlıyor...her ay 50 milyar doları çekecek FED..
    şayet bu söylenen gerçekleşirse abd nin yapmak istediği ne burada, anelez lütfen
    Himmmmmmmm...Fed ve Avrupa Merkez Bankasi bu peralari nicin dagitti?

Sebep, 2008 krizi yuzunden kaybolan guveni yeniden tesis etmek...

2008 krizinde tum dünyada buyumenin durmasi sebebiyle kaybolan para katrilyon dolar. Yani Fed, Ecb ve diger merkez bankalarinin basip helikopterle dagittigi para devede kulak bile degil...

Bir seyi surekli unutuyorsunuz sadece Abd'nin toplam borcu 24 trilyon dolar, bence bunu hic unutmayin..

Dunyanin en giymatli arazisinin uzerinde bulunan Turkiyanin borcu nedir? 400-500 milyon dolar mi?

Turkiyanin borcu niye 1, 5-2 trilyon dolar olmasin?

Ekonomi dediginiz bilim falan degildir, sadece komedidir. Kul yapisidir abi, Allah yapisi Matematik, Fizik, Kimya, termodinamige tosladi mi tuzla buz oluverir efendim...

Ahanda analez...

Analez tamam...
    @erefefik

2. Biyir abi, grafik de koyem, katrilyon dolardan da fazla...

Beton ekonomisi, beton ekonomisi deyen bir zibidi var secim meydanlarinda. Turkiyede savunma sanayi Akp iktidariyla birlikte gelisti. Bugun yerli uretim % 70'e ulasti. Turkiya, sinirlari disinda kendi silahlariyla askeri harekatlar yapiyor.
    Insaatin, savunma sanayine destegine hic baktiniz mi? Bi zahmet bakiverin.

15 temmuzu onleyen adamin apoletini sokecekmis, zibidi....

Ingiltere konusturuyor...

Akilli olun abi, hicbirsey dusunmeyin, ben sizin yerinize dusunurum. Secim gunu; fikriniz, zikriniz ne olursa olsun, oyunuzu Cumhur ittifakina verin, butun gunahi, vebali benim boynuma...
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Millet kıraathanesi ne dönmus burası

Çay ile keki kendiniz evden getirin .
    Ne güzel işte Ben reklam yapıyorum bu kadar kişiyi TOPİĞE çekemezken SEN hiç ücret ödemeden milleti buraya toplamışsın daha ne

4.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Himmmmmmmm...Fed ve Avrupa Merkez Bankasi bu peralari nicin dagitti?

Sebep, 2008 krizi yuzunden kaybolan guveni yeniden tesis etmek...

2008 krizinde tum dünyada buyumenin durmasi sebebiyle kaybolan para katrilyon dolar. Yani Fed, Ecb ve diger merkez bankalarinin basip helikopterle dagittigi para devede kulak bile degil...

Bir seyi surekli unutuyorsunuz sadece Abd'nin toplam borcu 24 trilyon dolar, bence bunu hic unutmayin..

Dunyanin en giymatli arazisinin uzerinde bulunan Turkiyanin borcu nedir? 400-500 milyon dolar mi?

Turkiyanin borcu niye 1, 5-2 trilyon dolar olmasin?

Ekonomi dediginiz bilim falan degildir, sadece komedidir. Kul yapisidir abi, Allah yapisi Matematik, Fizik, Kimya, termodinamige tosladi mi tuzla buz oluverir efendim...

Ahanda analez...

Analez tamam...
    çaktım köfteyi bu durumda türkiyenin borcu niye 1,5 trilyon dolar olmasın yeterki para doğru yerde kullanılsın en geç 100 yıl sonraABDnin borcu 250 trilyon dolar eder belkide geçer. al sana o zaman abd iç savaşı alcak vercek yok herşey fit...

5.  Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    çaktım köfteyi bu durumda türkiyenin borcu niye 1,5 trilyon dolar olmasın yeterki para doğru yerde kullanılsın en geç 100 yıl sonraABDnin borcu 250 trilyon dolar eder belkide geçer. al sana o zaman abd iç savaşı alcak vercek yok herşey fit...
    100 yıl sonra Türkiye şimdiki abd gibi güçlü durumda olursa ATATÜRK'ün işaret ettiği gibi ilelebetpayitaht ve ebedi olarak dünyanın yeni hakimi konumuna gelir. Zira 100 yıl çok uzak görülmesin osmanlı 1299 da kuruldu 150 yıl sonra imparatorluk oldu. israil oğulları miladi 40 veya 50 yıllarında romalılar tarafından kudüsten dünyanın dört bir tarafına sürüldü 1900 yıl sonra 1948 yılında aynı yerde devlet kurdular bu dediklerim hayal değil sen istersen gerçek olur. Yeterki birlik olalım.. borçlan türkiyem borçlan yeterki doğru yerde kullan 100 yıl sonra alcak vercek yok herşey fit.....

6.  Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    100 yıl sonra Türkiye şimdiki abd gibi güçlü durumda olursa ATATÜRK'ün işaret ettiği gibi ilelebetpayitaht ve ebedi olarak dünyanın yeni hakimi konumuna gelir. Zira 100 yıl çok uzak görülmesin osmanlı 1299 da kuruldu 150 yıl sonra imparatorluk oldu. israil oğulları miladi 40 veya 50 yıllarında romalılar tarafından kudüsten dünyanın dört bir tarafına sürüldü 1900 yıl sonra 1948 yılında aynı yerde devlet kurdular bu dediklerim hayal değil sen istersen gerçek olur. Yeterki birlik olalım.. borçlan türkiyem borçlan yeterki doğru yerde kullan 100 yıl sonra alcak vercek yok herşey fit.....
    TOPUKLU Efe bile kazanırsam kredi kartları borçları fit diyor. NEyi fit ediyon sen yav, bak şuna pensilvanyalı meral, afrinde ne işimiz var diyen DAEŞ'li kemal, ingiliz temel Takiyyeci muharrem sizlere mi kalacak türkiyem... Daha dün osmanlıyı batırdı ittihat ve terakki uyan Türkiyem uyan Batıracak seni millet ittifaki

7.  Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    TOPUKLU Efe bile kazanırsam kredi kartları borçları fit diyor. NEyi fit ediyon sen yav, bak şuna pensilvanyalı meral, afrinde ne işimiz var diyen DAEŞ'li kemal, ingiliz temel Takiyyeci muharrem sizlere mi kalacak türkiyem... Daha dün osmanlıyı batırdı ittihat ve terakki uyan Türkiyem uyan Batıracak seni millet ittifaki
    ))))))))))))))

Bir galon çakal erik suyu içtim ve "Sex Makinesi" kitabini yazdim...

Evet, itiraf ediyorum, onu ben yazdim...

Charles Bukowski
    @erefefik

8. https://tr.sputniknews.com/amp/foto/...-ucurum-telef/

Van'da uçurumdan atlayan bir koyunu 500 koyun takip etti: Hepsi telef oldu
    Hatirlarsaniz, "siyah kugu" haberi vardi. Demiroren'e satilmadan ilk Cnn ve Hurriyet'te cikmisti. Sonrasinda dolar, 4.03'den kademeli 4.92'ye fiseklediydi.

Diger baslikta var, buhaberi koyup, "yillardir huberlerden fal baktigimi, bu hubarin de cok kotu bir huber" uldugunu yazdiydin.

Bu huber de kotu...

Analez sart...

Tayyip Agam, "secim sonrasi ilk is ohal'i kaldirmak deyor émme affi cikarmali, Bahceli'nin didigini yapacayn agam...

Bundan kelli bole...
    @erefefik

Sayfa 200/238 İlkİlk ... 100150190198199200201202210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •