Sayfa 199/238 İlkİlk ... 99149189197198199200201209 ... SonSon
Arama sonucu : 1899 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: Teknik merkezi

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bu Chpli ahmaklar sebebiyle, Tayyip Agam yeniden secilecek.

)))))))))))))))))))))))))))))

Yogusam hic sansi yoktu Agamin....

Sonrasi felaket abi, ne sen sor ne ben yazem...

Cok kotu coooookkkkk...
    olur da meherrem veya topuklu efe kazanırda büyük bir kriz çıkarsa enkaz devraldık edebiyatı yapmaya kalkarlarsa bu millet böyle biredebiyatı yemez, çünkü cumhur ittifakı boş duracak değil 16 yıldır enkaz yoktuda şimdimi oldu beceriksizler , madem enkaz vardı niye girdiniz enkazın altına der ve hele meclis çoğunluğunu da eline geçirir bunlar kiriz erbabı haydin bir daha seçime der ve tekrar iktidara gelirse chp 500 yıl daha iktidar yüzü göremez......

2.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Yanniş yerlere bakiyorsunuz...Suya bakacaksiniz efendum...Selanikli degilseniz hecbirsey goremezsiniz tabe...

Suya baktim cok acayip seyler gordun...Yazmacem, yogusam korkarsiniz....
    Yaz abi korkunun ecele faydası yok.

3.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Tayyip kazanmalı, başka bir temenimiz yok. SABIR, SABIR, SABIR...

Sonrası felaket bunu biliyoruz, ama ondan sonrası HUZUR,HUZUR,HUZUR...

Suyu ararken kendimizi bulacağız...

Suyu arayan adam kitabından (Ş. Süreyya Aydemir)...

Gelismekte olan ulkeler gelismis ulke olamazlar.... Demokrasi buna engel olur. Gelismis ulkelerde demokrasi yoktur. Gelismis ulkelerde "derin devletler" vardir. "Derin Devlet" gecmisi binlerce sene geriye giden Aristokrat yapilardir.

Demokrasi, tiranliga gidisin en kestirme yoludur.

Bu yazdiklarim dogruysa, ki bunlar 1748'de Montesquie tarafindan "Kanunlarin Ruhu'nda" yazilmisti, o zeman uzerinde yasadigimiz bu ulkede yapilacak iş bellidir:

Analez yapmak, gelecekte hangi güç odaginin kazanacagini onceden tahmin etmek ve yine onceden bu guç odaginin yaninda yer almak. Buna elini taşın altina koymak da diyebiliriz.

Bunu kim yapacak? Bu ulkede geleneksel güç odagi kimse o yapacak.

Bu ulkede geleneksel guc odagi Tsk'dir.

Tsk, Kandil'e dogru bir harekt yapiyor ve dun Hulusi Agam bir aciklma yapti, aciklmasi nettir: Geri donus yoktur diyor.

Bu harekata bolgesel Kurt yonetimi ve Irak merkezi hukumetinden bir tepki gelmedi, konusanlar var fakat cok ciliz.

Irakta secimler oldu ve Iran karsiti, Ingiliz asset Sadr kazandi. Sayet Ayetullah Sistani yada Heekim one cikarilsaydi ( bunlarda Ingiliz assettir) yumusak bir gecis beklerdik. Ama Sadr savasci bir elemandir, enaz 5000 Abd askerinin ölümunden sorumludur.

Kuzey Irak ve Kerkukdeki Turkmenler ve bazi Arap asireti secimlerde hile yapildigini ileri surerek, gosteriler yaptilar. Bunlar Iran yanlisi topluluklar.

Oylarin yeniden sayilmasina karar verildi ama gecen gun sayilacak butun oylar yakiliverdi.

Neticede Iran yanlilari cok zor durumdalar. Tsk da Kandil'e dogru, Iran yanlisi pkkli gruplari harciyor. Tsk, guneye dogru Iran-Irak sinirini kontrole aliyor. Turkmenler yine yanlis ata oynadilar, Iranlilarin kiskirtmasiyla hareket ediyorlar, yine zarar gorecekler.

Tsk'nin pozisyonu dogrudur. Uzerinde yasadigimiz cografyada secimmis, siyasetmis onemsizdir, onemli olan Tsk'dir.
    @erefefik

4.  Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    olur da meherrem veya topuklu efe kazanırda büyük bir kriz çıkarsa enkaz devraldık edebiyatı yapmaya kalkarlarsa bu millet böyle biredebiyatı yemez, çünkü cumhur ittifakı boş duracak değil 16 yıldır enkaz yoktuda şimdimi oldu beceriksizler , madem enkaz vardı niye girdiniz enkazın altına der ve hele meclis çoğunluğunu da eline geçirir bunlar kiriz erbabı haydin bir daha seçime der ve tekrar iktidara gelirse chp 500 yıl daha iktidar yüzü göremez......
    Ekonomik kriz beklemiyorum...

Bahceli'nin dayattigi af cikacaktir.

Sonrasinda cok onemli bir sukat olabilir...

Yukaridaki yaziya, yapilan secimleri de eklemek icap eder.

Sadece bizde secim yok, bizimle beraber 8-9 ulkede secimler yapildi, yapilacak.

Tumunde yeni hukumetin kurulmasi cok zor gerceklesiyor, kurulan hukumetler ise pamuk ipligine bagli.

Malezya, Irak, Lubnan, Italya, Hollanda hatta Almanya, hep ayni...
    @erefefik

5. Tsk, guneye dogru Iran-Irak sinirini kontrole aliyor.
    İran'a müdahale öncesi alan kontrolü..

Selam başkan, yeni bir sayfa aç da deli tavuk gibi başlık başlık gezdirme bizi...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

6. doctrine;
    seçim sonucu berrak bir geleceğin olacağını hiç düşünmüyorum. 2008 den beri helikopter ile dağıtılan paranın yavaş yavaş ewine geri döndüğünü okuyoruz.
    2008 yılından beri FED in dağıttığı para miktarı 5 trilyon dolar... muazzam bir rakam.. Avrupa merkez b nın dağıttığı miktarda aynı 5 trilyon dolar..
    asıl problem ekimden sonra başlıyor...her ay 50 milyar doları çekecek FED..
    şayet bu söylenen gerçekleşirse abd nin yapmak istediği ne burada, anelez lütfen
    Son düzenleme : ayne; 13-06-2018 saat: 16:19.

7. Millet kıraathanesi ne dönmus burası

Çay ile keki kendiniz evden getirin
    hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Bak burada da yanlışsın dostum. Yanlışını düzeltmekten bıktım ama bu konu ciddi.

MSCI TURKEY BIST'in izdüşümüdür.

Yani DOLAR BAZLI BIST ile koreledir.

MSCI Hacmi BIST'ten her zaman daha düşüktür.

BIST yönünü çevirmeden MSCI de çeviremez.

Bu nedenle o gördüğün ikili dip olmayacak, aşağı geçilecek.

Ben bunu 4 ay önce (hani borsanın 121 bin ile tarihi zirve yaptığı zaman) 4 Şubatta kendi topiğimde dolar bazlı ve Gram Altın bazlı BIST grafiğinde yazmıştım zaten.

BIST'te Kısa vadeli dip 8 Temmuza kadar 89-90 bin gibi görülecek.

Bundan sonra orta vadede (3-4 ay sonra) 121.500 üstünde son 1 zirve daha bekliyorum.

Bu arada sen bir kaç yıl sonra BIST'te yeni zirveler bekliyorsun ya, işte onlar olmayacak. 6-7 yıl ekleyeceksin yeni zirveler için.

GRAM ALTIN VE DOLAR BAZLI BIST son durumlarını da vereyim de bu adam sallıyor falan deme.

Dolar bazlı BIST'te nihai dip hedefim olan 13.000 USD de aşağı geçilecek, hedef 10.000 USD oldu.

Neme lazım, bu ülkede OBJEKTİF bilgiye herkes düşman. Herkes gerçeği değil, duymak istediği şeyleri dinlemek istiyor.

Biz ise bebelere masal anlatmayacağız.

Benim yazımda orası ikili dip olacak diye bir tespit var mı YOK

Aşağıya geçilmez diye bir tespit var mı YOK

ORADAKİ HACİMLİ BARA DENK GELEN FİYAT BARİNİN EN DUSUK NOKTASİNİ STOP KULLANARAK ALİM DENENEBİLİR DEMİSİM

VE EKLEMİSİM , ZATEN EN ALT SEVİYESİNDE KAPANMİSİZ DİYE

O ZAMAN BUGUN NORMALDE 10 DEFA STOP OLUNMASİ GEREKEN BİR GUNDU

canın nasıl anlamak istiyorsa o şekilde anlama

Ne yazıyorsa onu anla

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 199/238 İlkİlk ... 99149189197198199200201209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •