Sayfa 201/643 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon
Arama sonucu : 5139 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Kovid-19 esnasında, gıda sektöründe olupta, AEFES gibi olan var mı ?
    Benim gözümden mi kaçtı ?

Gıdadan vazgeçtim. Biracılara bakalım.

1 yıl önce - Bugün
    Tuborg 7,35 14,89 Efes 17,56 17,02

Invesco, % 4,90'a düştükten sonra, artık sattıklarını açıklamıyor.
    Araştırıyorum ama bir türlü, güncel verisini bulamıyorum.
    Kendi hisseleri de, 6,70'e düşmüş. (yılbaşından beri % 62 değer kaybetmiş)

Var mı Invesco'nun elinde ne kadar kaldı bilen ?

2. Madem beyefendiler temettüden vazgeçti Aghol'deki bu alım hevesi nedir. Aghol her gün borcu çevireceğim diye özel bono tahvil çıkarıyor. Efes temettü dağıtsaydı kasaya 380 milyon girecekti. Dağıtmayacağız dediler Aghol yine yükseliyor bu gariban düşüyor. Neymlş Oppenheimer fonu veriyormuş, yabancı veriyormuş. Geçin boş lafları.

3.  Alıntı Originally Posted by Mira Yazıyı Oku
    Madem beyefendiler temettüden vazgeçti Aghol'deki bu alım hevesi nedir. Aghol her gün borcu çevireceğim diye özel bono tahvil çıkarıyor. Efes temettü dağıtsaydı kasaya 380 milyon girecekti. Dağıtmayacağız dediler Aghol yine yükseliyor bu gariban düşüyor. Neymlş Oppenheimer fonu veriyormuş, yabancı veriyormuş. Geçin boş lafları.
    yabancının çıkış yaptığı gerçek. basit arz/talep dengesi. satıcı var, alıcı yok. fiyat da düşüyor, düşmese bile satıcının malı bitene kadar adamın razı olduğu fiyatın üstüne çıkmayacak.

Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Kovid-19 esnasında, gıda sektöründe olupta, AEFES gibi olan var mı ?
    Benim gözümden mi kaçtı ?

Gıdadan vazgeçtim. Biracılara bakalım.

1 yıl önce - Bugün
    Tuborg 7,35 14,89 Efes 17,56 17,02

Invesco, % 4,90'a düştükten sonra, artık sattıklarını açıklamıyor.
    Araştırıyorum ama bir türlü, güncel verisini bulamıyorum.
    Kendi hisseleri de, 6,70'e düşmüş. (yılbaşından beri % 62 değer kaybetmiş)

Var mı Invesco'nun elinde ne kadar kaldı bilen ?

Takip ettiğim 2 tane web sitesi var ama rakamlar güncellenmiyor.

https://www.morningstar.com/stocks/xist/aefes/ownership
    Bu linke tıklarsan, tabloyu sağa kaydırdığında hangi fonun elinde ne kadar var ve tarih belli. Lakin göreceğin üzere 31 Mart güncelleme tarihi ve 39 milyon lot diyor. Daha güncel veri yok.

https://www.invesco.com/us/financial...9&fundId=31718
    Bu linke de tıklarsan Oppenheimer fonunun içinde Anadolu Efes'in yüzde kaç yer kapladığını görürsün.
    Lakin en son güncelleme 2019 sonunda yapılmış ve o tarihde fonun içinde AEFES'in payı %0.34

Ben başka yabancı bir kaynak bulamadım, işin vahimi güncel kaynak da bulamadım.

4. meksa geldi şimdi de

5. Bu arada Invesco'nun 29 Nisan 2020 tarihinde KAP'a gönderdiği bildirimde elinde 29 milyon adet hisse kaldığı yazıyordu. Ellerindeki pay yüzde 5'in altına düştüğü için daha sonra açıklama yapmadılar.

O tarihten sonra 13 işlem günü gerçekleşti. 13 günde satmışlar mıdır 29 milyon lot?

6. Geçen ay pandemik işlerin eğlence sektörünü vurması,ardından temettü baskısı ve bunlara eşlik eden surekli yabancı satışı ile hissenin geldiği yer ortada. Şimdi hissenin işlerinin kısmen artacağı düşüncesi ve primlenmedi baskısı ile ky olarak hissede yoğunluk var, yabancı da malı boşaltmaya açıkça söyleyeyim haysiyetsizce devam ediyor, bundan sonra yatırımciya düşen sabır çünkü bu son baski yazın sektörler açılırsa bu baskı da biter. Adamın elinde meyve suyu da var marketlerde raflar boşaldı afaki zarar edecek dediler o derece zarar da gelmedi, soygunsa adı soygun deyin yoksa bekleyene mükafatı olmalı hissenin..

7. Hacim çok, KY çok,
    Ya 12-13'lü rakamlardan bahsedenlere ne demeli...

AHMET MERGEN
    "Hoş değil.. “15.90” destek.. Tutmazsa “12.50”de 2008 senelerinde kalma dip var test edilebilecek.."
    "Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir." - Balzac

8. Düştü mü batacak çıktı mı uçacak diyenler bitmez sayın rlstvnsn, doneleri koyup ortaya guvenebilir görüyorsanız hisseyi devam edersiniz, burdan aşağısi olmaz değil bu baskı daha da esnetebilir hisseyi ama vakti gelecektir hayat normale dönüyor yaz sezonu canlılık kısmen de olsa geliyor Efes için kaybedilmiş bir sezon yok hisse kötüsünü şu an fiyatliyor zaten

Sayfa 201/643 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •