Sayfa 201/925 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. ayrıca PAM da ilk 5 için , önümüzdeki 5 sene değil , 4 sene diyor..

2. Röportajın bir yerinde PAM alanında ilk 10'dayız, bir başka yerinde ise ilk 12'deyiz diyor. Tam bir sıralama yok sonuçta ama aynı röportajda iki farklı rakam kullanmak göreceli ve yuvarlak bir konuşma hissi uyandırıyor.

"Bazı müşterilerimiz yatırım planlarını 2021'e ertelemiş olsa da..... 2020'yi geçen senenin üzerinde bir satış rakamıyla kapatacağımızı düşünüyoruz."

Bu paragraf da öyle büyük bir satış rakamı artışı beklemiyoruz şeklinde anlaşılıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Röportajın bir yerinde PAM alanında ilk 10'dayız, bir başka yerinde ise ilk 12'deyiz diyor. Tam bir sıralama yok sonuçta ama aynı röportajda iki farklı rakam kullanmak göreceli ve yuvarlak bir konuşma hissi uyandırıyor.

"Bazı müşterilerimiz yatırım planlarını 2021'e ertelemiş olsa da..... 2020'yi geçen senenin üzerinde bir satış rakamıyla kapatacağımızı düşünüyoruz."

Bu paragraf da öyle büyük bir satış rakamı artışı beklemiyoruz şeklinde anlaşılıyor.

Bazı müşterilerimiz yatırım planlarını 2021'e ertelemiş olsa da..... 2020'yi geçen senenin üzerinde bir satış rakamıyla kapatacağımızı düşünüyoruz."...

Sayın Forza korfez, bu cümlenin en önemli kısmını yazmamışşsınız...

Bazı müşterilerimiz yatırım planlarını 2021'e ertelemiş olsa da, içinde bulunduğumz bu yeni dönem bazı alanlarda bize yeni fırsatlar yarattı

4. diyelim en kötü senarya 60 milyon satış geldi..eee

yüzde 78 brüt kar marjıyla çalışıyor ve arge ve pazarlamaya da satışlarının yüzde70ini ayırıyor...

şu an ki 55 milyonluk satışta bile arge ve pazarlamaya çok yüksek kaynak ayırdığı için fknın diğer bilişimler göre en az 3 kat fazla olması gerek defalarca kez yazdım... çünkü kar eriyor yüksek arge ve pazarlamadan (yatırım) dolayı

5.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    Bazı müşterilerimiz yatırım planlarını 2021'e ertelemiş olsa da..... 2020'yi geçen senenin üzerinde bir satış rakamıyla kapatacağımızı düşünüyoruz."...

Sayın Forza korfez, bu cümlenin en önemli kısmını yazmamışşsınız...

Bazı müşterilerimiz yatırım planlarını 2021'e ertelemiş olsa da, içinde bulunduğumz bu yeni dönem bazı alanlarda bize yeni fırsatlar yarattı
    Tüm paragraftan; 2020 için 2019'un üzerinde bir satış rakamı bekliyoruz (yatırımları erteleyen müşterilerden bahsedildiğine göre çok büyük bir fark olmayacak şeklinde anlıyorum) ve pandemi nedeniyle de yeni satış fırsatları oluştu (bu kısmı da daha uzun vade gibi anlıyorum).

Söylediğiniz şekilde de bazı müşterilerimiz yatırım planlarını 2021'e ötelese de pandemi nedeniyle bunu telafi ettik şeklinde de yorumlanabilir. Umarım bu şekildedir.

Ancak her iki durumda da daha önce Sn.Lütfi Yenel'in de söylediği "2020'yi geçen senenin üzerinde bir satış rakamıyla kapatacağımızı düşünüyoruz." cümlesi satış büyümesi rakamı açısından olumsuz bir cümle gibi geliyor bana. Ama 60 milyonluk satış rakamı da 2019'un üzerinde olacaktır, 100 milyon da. 😂Satışların çoğu son çeyrekte gerçekleşiyor da denmiş. Bir tahmin söz konusu yani. Umarım yüksek bir satış büyümesi rakamı gerçekleşir.

Ayrıca 5 kıtada 100'ü aşkın dev müşteriden de bahsediliyor. Bu da olumlu.

6. Sayın Forza korfez , dövizi unutmayalım satışarın yarısı bu sene yurdışı ,önümüzde ki sene de daha fazla olabilir yurtdışı, satışların yarısı zaten otomatik artacak bu sene tl bazlı olarak... önümüzdeki sene ise tl bazlı artış çok daha fazla olabilir yurtdışı yerinde saysa bile ( 2021 yılına, gartner , forrester, kuppiinger cole , pandemi ve 150 çalışan ile gireceğiz , döviz bazlı yerinde saymayı yüzde sıfır ihtimal olarak görüyorum orası ayrı )

7. TEB yatırımdaki arkadaş ltf yarında satmaya devam et uzun vade bir alıcıyım is yatırım dan bekliyorum ltf ltf ltf

8. http://www.amchamturkey.com/tr/haberler/amcham-odulleri

şurdan bir ödül gelebilir mi?

yabancı oranı %7,39 a yükselmiş

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=KRONT

ytd.
    Son düzenleme : Yıldız Tozu; 24-09-2020 saat: 21:55.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

Sayfa 201/925 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •