Sayfa 202/1011 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    A1 e 24 milyon tl ceza vermişler , bunlar aracı kurum bile olamaz siz hiç a1 in bir hisse hakkında rapor hazırladığını gördünüz mü , ben görmedim marbaştır, meksa ,ahlatçı vs hep aynı , hep bana rabbena
    Sen yatırım matırım yapmıyon di mi la?!

Donunu bile alırlar arkanı kapayıp koşarsın meydanda bu kafayla..

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Oyle bir şey varsa da bilgim yok. Modern bir aile işletiyor pek o taraklarda bezi yok belki el değişmiştir?

Bence baklavası inanılmaz. Bozmadı hatta net iyiye gidiyor. Öğlen 3 ten sonra baklava bulunmuyor idi.
    Sahibi soyadı baday idi 15 temmuzdan sonra firar etti diye biliyorum. Yanlış mı? Kayyum atanmamış mıydı?

Karıştırıyor muyum acaba?

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Oyle bir şey varsa da bilgim yok. Modern bir aile işletiyor pek o taraklarda bezi yok belki el değişmiştir?

Bence baklavası inanılmaz. Bozmadı hatta net iyiye gidiyor. Öğlen 3 ten sonra baklava bulunmuyor idi.
    Klasik geleneksel baklavası en güzeldi, tartışmasız evet..

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Alper yoktun baya zamandır bugün. Çamaşır bulaşık temizlik uzun mu sürdü. Evde durum nedir stres varmı birde altın bozduysa var ya bittin. Altın ons 3600 USD tahmini var. Öyle bir durumda bittin sen. Borsada kazansa kendinden bilir kaybederse senin yüzünden der çıkar bir ömür boyu başının etini yer.
    Hahah. Abi sabah yazdım ama gormedin ellaaam. Ismenle aselsandan kurtardık o vaziyeti. Çok şükür. Ereğli de bi kimildanirsa elimi sıcak sudan soğuk suya sokmam insallah

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Çok iddialı söylüyorum, Türkiye’nin en iyi baklavası. Antep’deki en bilindik baklavacılar dahil daha iyisini yapanı görmedim.

Bu başlığı şu anda 90 kişi okumaktadır. (14 üye ve 76 ziyaretçi)

İstanbul'dan hususi Ağva'da yetişmiş kabak getirdim kabaklı börek için.
    Kebapdan sonra baklava gider mi Allah için az mola verin. Sade su için !
    Herkes kazanır oldu sohbetler harcamaya dönük.
    90 kişi başlık nerdeyse 2 takım, o da eder bir bölük.

not:
    Takım 26-55
    Bölük 80-225
    Son düzenleme : pisyedili01; 09-12-2022 saat: 22:35.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Melezlerim conolarım elendi ya! Bir bira daha açtım sinirden..

Haydi arjantinlim sen bari..
    Hakem çok sertliğe müsade etti çok es geçti sarı kartları Hırvatistanin işine geldi bu.

8. Bir usta Dünya'nın en küçük baklavasını yapıp rekor kitabına girmiş.

İşçilik çok olduğu için satın alan az olur.

https://www.cnnturk.com/yasam/dunyan...limleri?page=2

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 202/1011 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •