Sayfa 203/814 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. ohhh cezayı sayemde yediğinize emin olmak yüreğime su serpti. batsak da gam yemem artık. nasılsa sizin yediğiniz cezanın ancak yarısını ütebilmiş olursunuz toplamda benden. Tepenizeyim. Boruları döşeyeceğim. İnşallah beceriksiz usulsüz işlerinize devam edersiniz. YTD
    Attached Images Attached Images

2.  Alıntı Originally Posted by DARTHvader Yazıyı Oku
    ohhh cezayı sayemde yediğinize emin olmak yüreğime su serpti. batsak da gam yemem artık. nasılsa sizin yediğiniz cezanın ancak yarısını ütebilmiş olursunuz toplamda benden. Tepenizeyim. Boruları döşeyeceğim. İnşallah beceriksiz usulsüz işlerinize devam edersiniz. YTD
    Bravo , elinize yüreğinize sağlık .

3.  Alıntı Originally Posted by DARTHvader Yazıyı Oku
    ohhh cezayı sayemde yediğinize emin olmak yüreğime su serpti. batsak da gam yemem artık. nasılsa sizin yediğiniz cezanın ancak yarısını ütebilmiş olursunuz toplamda benden. Tepenizeyim. Boruları döşeyeceğim. İnşallah beceriksiz usulsüz işlerinize devam edersiniz. YTD
    Artık rahatlıkla batabiliriz .Pp eline sağlık

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. teşekkürler Tengiz Tolu ve halefselef. Evet batsak da gam yemem sonuna kadar tepelerindeyim. ama bence bu cea çıkışın habercisidir. Grafiklerde daha önce görmediğim çok önemli ve güzel detaylar yakaladım. bakalım hayırlısı. YTD

5. Şu kağıda beni bulaştıran adam!Ahımızın çıkacağı günü bekliyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by DARTHvader Yazıyı Oku
    teşekkürler Tengiz Tolu ve halefselef. Evet batsak da gam yemem sonuna kadar tepelerindeyim. ama bence bu cea çıkışın habercisidir. Grafiklerde daha önce görmediğim çok önemli ve güzel detaylar yakaladım. bakalım hayırlısı. YTD
    Grafikleri paylaşmanızda sakınca yok ise belki bişeyler öğreniriz . Teşekkürler

7. hadi be güzelim yap hareketini artık beklmeye devam

8.  Alıntı Originally Posted by Tengiz Tolu Yazıyı Oku
    Grafikleri paylaşmanızda sakınca yok ise belki bişeyler öğreniriz . Teşekkürler
    Özelden yollarım size Tengiz bey. daaha da olmadı mail yazarsınız oraya atarım.

Sayfa 203/814 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •