Sayfa 203/651 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Anadoludaki arkadaşlar yakın zamanda hiç açık bimeks mağazası gördünüz mu sanırım hiç kalmadı gibi düşünüyorum yoksa yaniliyormuyum

2. boş şeylerle uğraşıyoruz arkadaşlar kapanan mağazalar sermayeyi eritiyordu lavuk da magazalardan ümidini kesmiş e_ticaret te magazaya gerek yok zaten demiştir gebze depo yeter seoul dan ortak geliyor yada satış ama adam kap bildirmekten aciz tam bir ******** çıktı

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

3. Seoul muhabbetini nereden duydunuz. Burada da bir arkadaş seul yazıp duruyor. Bildiğiniz birşey varsa paylaşın lütfen.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Yav arkadaşlar yapmayin bu serefsizler yuzunden dunya baskentlerini ezberledik yok seul yok pekin yok tokyo asli astari olmayan söylemler

5. Bu tarz soylentilerin hep tersi oldugunu bilmeyen yoktur heralde, iyi haber yayip millete dayarlar lotlari, yada kotu haber yayip milletten alirlar lotlari. Bu hep boyle devam eder bence, he ne zaman ki bu taktik tutmamaya baslar strateji degistirirler ozaman bizde anlamaya calisirken yine avlanmaya devam ederiz

6. Bu serefsizler galiba şirketi satmak istemiyor yoksa borsada işlem gören marka degeri olan isim yapmış bir sirket satilmayacaksa hangisi satılacak yemeksepeti halka arz olmamış bimeksle kıyaslanmayacak bir sirket 580 milyon dolara satıldı

7.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Anadoludaki arkadaşlar yakın zamanda hiç açık bimeks mağazası gördünüz mu sanırım hiç kalmadı gibi düşünüyorum yoksa yaniliyormuyum
    Kayseridekiler sitelerinde açık gözüküyor fakat kapalı.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Anadoludaki arkadaşlar yakın zamanda hiç açık bimeks mağazası gördünüz mu sanırım hiç kalmadı gibi düşünüyorum yoksa yaniliyormuyum
     Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 203/651 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •