Sayfa 203/541 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
Arama sonucu : 4324 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    şu satışı yapan baskıcılar inşALLAH ellerindeki hisselerinden olurlar...sürekli baskı baskı...ben bile bazen artık traderliğe soyunacam diyorum..
    Amiin, sanırım bir grup var ve her seferinde aynı hareketleri sergiliyorlar, itibar suikastı yapıyorlar resmen, ıktır olup gitmeleri lazım yoksa huzur yok.
    Daha son haberler olmadan bile hisse 36 görmüştü zaten, bunca olumlu haberle 31-32'den mi sattıracaklar yani.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    Şimdi sizin şirkete çok kaliteli bir haber gelmiş ve zaten şirketinizin kalitesi ortada. Benim anlamadığım yatırımcı olduğunu iddia edenler neden fiyat takip ederler ? Hele hele dün akşam gelen haber sonrası neden fiyat takip edip anlık ruh hali değişkenliği gösteriyorsunuz ? Bu sözüm değer yatırımı yapan vadesi uzun olanlara.

Kaliteli ve geleceği çok parlak şirketlerde mal şayet toplanmamış ise her film fırıldağı fiyat üzerinden algı yaparak çevirirler. Bunu hepimiz biliriz.

Haa yok ağzı uzun vadeci muhabbeti yapıp özünde kısacı olanlarınız varsa kimsenin içini göremiyoruz elbette bilemem.

can sıkıntısından

boş zaman çok olduğundan

3.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    can sıkıntısından

boş zaman çok olduğundan
    O zaman benden söylemesi malı kaptırma ihtimaliniz %90

Hakkınızda hayırlısı.
    Az insan çok huzur

4.  Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    O zaman benden söylemesi malı kaptırma ihtimaliniz %90

Hakkınızda hayırlısı.
    doğru söz ..eyvALLAH..

5. ric kardeş sen bize bakma çok konuşuruz ama yine de uzun vadeciyiz....8 ay oldu hala pozisyonumu koruyorum...hiç konuşup paylaşım da yapmazsak sıkıntıdan ölürüz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. 20 yıl çimbeton ve bir o kadar deli petro tuttum.

çimbetonu 35 den alıp 450 den , deli petroyu 100 tl den alıp 2000 den verdim..

bir iki yıldaha tutsam katlamaya devam edecekmişim..

ama okadarda yeterdi..

temettüleri yoktu.

karları yoktu

20 yılda bir ömür..

7.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    20 yıl çimbeton ve bir o kadar deli petro tuttum.

çimbetonu 35 den alıp 450 den , deli petroyu 100 tl den alıp 2000 den verdim..

bir iki yıldaha tutsam katlamaya devam edecekmişim..

ama okadarda yeterdi..

temettüleri yoktu.

karları yoktu

20 yılda bir ömür..
    sabrına hayran kaldım dostum..ben bu kadar kalamıyorum...benim rekorum 1,5 yıldır...ama kocaerde niyetimi bozdum...çok kalmak istiyorum ama bazen de kafamın tası atıyor trade yapayım diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sabrına hayran kaldım dostum..ben bu kadar kalamıyorum...benim rekorum 1,5 yıldır...ama kocaerde niyetimi bozdum...çok kalmak istiyorum ama bazen de kafamın tası atıyor trade yapayım diyorum...

bendede o kadar ömür kalmamıştır..

bir daha o kadar tutabileceğimi zannetmiyorum

ama sen ,ben satıyorum dediğinde bende veririm

Sayfa 203/541 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •