Sayfa 204/690 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. 68 borcumu ödeyeceğim tutar. Bunun haricinde borsanın bana kazığı 15 bin lira.68 olursa 15 bini sineye çekip terkedeceğim borsayı.

2. ESEM e yeni atlayan arkadaşlar çok şanslı. Tavan dan dahi alanlar bence yine şanslı. 1e 1 zarar da olsalar bile. Yüzde 50 zarar da olanlar, halen zarar da olmayanlar sevinin. ESEM böyle işlem hacimleri yapacak, yatay da oyalanacak çok güzel hareketler bunlar. Biz ne günler gördük, ne zararlar ile gün saydık ve halen sayıyoruz. Bu yeni arkadaşlar için çok iyi günler. Umarım bizim gibi senelerce buraların müdavimi olmazlar ve para kazanır şanslarını daha doğru hisseler de denerler. Kısacası ALLAH herkesi bir an önce bu hisseden kurtarsın benim tek temennim bu..

3. Eco ben bu hissede 6 yıla yaklaştım. 4.20'de aldım. Biz yukarı gidecek diye beklerken çevirmedikleri film kalmadı. 6 yılın sonunda 88'den bir kısmını çıktım. Geri kalanı da uçacak, kaçacak, hissenize sahip çıkın diyenler yüzünden satmadım. Sonra 64'ten çıktım. Bir daha bulaşmam dedim. Ama gemi kalkıyor kalkacak diye 68'den tekrar girdim. Kısa zamanda haberler gelecek diye bekliyoruz. Umudumuz şimdi genel kurulda. Bakalım senin müjdelediğin kalan haberler ne? İnşallah sonu iyi olur.

4. Bu arada bu sitedeki arkadaşlardan çok özür diliyorum. Diğer siteye yazacağım ama üyelik işlemleri sıkıntılı. O yüzden burdan yazıyorum. Ama mesajı alan alıyor.

Nedir bu M.Ö'den alıp veremediğin diyebilir bazıları.. ama hala şiddetle iddia ediyorum , GK Mahsum amca yüzünden yapılmıyor.... Adam bence bu sefer karalı el öptürmeye..ilk 2015 yılımda 2014 Genel Kurulu yapılırken çıktı piyasaya 680 bin lot ile.. vekaleten katıldı Genel Kurula.. hiç müdahalesi olmadı..belki kapalı kapılar ardında pazarlıklar dönmüş Ve ağzına bir parmak bal sürüp göndermişlerdir ... daha sonra 2016 yılında yapılacak olan 2015 hesaplarına yönelik Genel Kurulu ilanı gelmeden GK'ya madde ekletmek için meşhur muhtırasını şirkete gönderdi... 06.05.2016 da düştü KAP haberi ( ihtarname şirkete bu tarihten 10 gün önce ulaşmıştı). hepimizin heyecanlandığı, helal olsun bu adama dediği tarihli bu... aradan 1 ay geçmeden bir KAP haberi daha..amca hayallerimizi yıktı Ve ihtarnamesini geri çektiğini bildirdi... haberin tarihi 30.05.2016 (ihtarnamenin şirkete ulaştığıntarih de aynı)... kap haberinin sonunda şöyle diyordu şirket yönetim kurulu : "Bu çerçevede, 2015 yılı olağan genel kurul toplantısının en kısa sürede yapılacak ve olağan gündemi içerecek şekilde çalışmaların devam ettirilmesine ve kararın KAP'da yayımlanmasına,oy birliği ile karar verilmiştir."... hemen 1 saat sonra bir haber daha geldi ve apar topar GK ilanı verildi... burada da amcaya bir parmak bal verdiler muhtemelen.. aynı hata iki kere yapılmaz derler ama maalesef yapıldı Ve tatlı sözlere kanıldı... bu kez kanacağını zannetmiyorum.. gündeme madde eklenmesine de gerek Yok.. YK ibrasında olumsuz oy kullansa yeter..burayı okuyordur muhtemelen, geri adım atmayıp, dik duracaksa vekalet de verebilirim
    kendisine.. sonuç olarak tezimi hala şiddetle savunuyorum.. Genel Kuruldan önce ilişki bitirilecek, MÖ devre dışı bırakılacak diye
    düşünüyorum..bunun için en kötü 1 TL ortalama ile elinden çıkarabilmese için de fiyatın 1-1,5TL bandında olması gerektiğini düşünüyorum..belki durduk yere hareket başlar belki de GK ilanı geldiğinde gündem konuları arasında hisseyi hareketlendirecek bir
    madde olur diye tahmin ediyorum.. son olarak aman kimse ya bu adam 5-6 yıldır burda , doğru söylüyor hisse uçacak falan diye bulaşıp, dertsiz başına dert açmasın...yani ytd )
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

6. Sn legenda 1903, M.Ö den kurtulmak istedilerse bu iflastan kurtulma iyi bir haberdi. 7 gün tavandan sonra bir boşluk bırakıp tekrar devam eder ve M.Ö de malı satar giderdi. Ne oldu da geri basıp bekletiyorlar? Zaten M.Ö hisseden çıkmaya hevesli görünüyor.0,99 tavan da hatırı sayılır lotu çaktılar.. Anlaşılan onlarda çıkıp kurtulma derdin de..

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Sn legenda 1903, M.Ö den kurtulmak istedilerse bu iflastan kurtulma iyi bir haberdi. 7 gün tavandan sonra bir boşluk bırakıp tekrar devam eder ve M.Ö de malı satar giderdi. Ne oldu da geri basıp bekletiyorlar? Zaten M.Ö hisseden çıkmaya hevesli görünüyor.0,99 tavan da hatırı sayılır lotu çaktılar.. Anlaşılan onlarda çıkıp kurtulma derdin de..
    Üstad ona ben de çok kafa yordum.. belki bir anlaşmazlık çıktı ya da Cenk mızıkçılık yaptı.. ya da mızıkçılığı M.Ö yaptı... aslında 26-27 ve 28 Temmuz takasları bazı noktaları aydınlatabilir.. 27 Temmuz'da 0,99'u gördük.. ve geri dönüş başladı aynı gün.. ve o arada Denizden alım oldu..alımların hepsi M.Önün olmayabilir bu alımın ama en kötü 200 bini onundu.. ... ertesi gün de KAP ortaklık
    bilgilerinde M.Önün adını gördük..%6,5 olarak görünüyordu pay..miktar da 865.774 lot... şirketin %5'i 665.775 yapıyor.. bildirimden kurtulmak için 1 eksik yeterli; yani 665.774... bu nedenle 27 Temmuz günü tam olarak 200 bin alım yapıldı o hesaba..belki M.Ö baktı anlaşma bozuluyor, fiyat düşüşe geçiyor sattıklarını geri almayı düşündü.. ya da +200 bin daha alıp daha çok kazanmak istedi..Cenk de baktı bu cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor , saldı aşağıya...falan işte...
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

8. Yakın İzleme Pazarına yıllardır yeni şirketler ilave oluyor. Ne gariptir ki buradan çıkanı henüz görmedim.

Sayfa 204/690 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •